Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Już krążą w sieci informacje, że dostaniemy szczepionki z USA. Przygłupy we wszystko wierzą.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
24.06.2020 o 12:33 napisałem:
"W USA 123 476 zgonów na koronawirusa." 28h później. W USA 124 331 zgonów na koronawirusa. Przyrost: 855 zgonów. Coś im te szczepionki nie działają. Ale Andrew PODPISAŁ. P.S. Pamiętacie kobietę co łaziła za Komorowskim? Tak mi się jakoś skojarzyło. Od 4:24. https://www.youtu(...)youtu.be Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
Jakis czas temu zrobiłem analize urodzeń i zgonów w PL. Myliłem się i wsparcie jak i psychologiczna bariera na 370k została przebite. Pindol jednak nie jest twardy jak maczuga Herkulesa a wiotki jak sznurek. Jedziemy na 350k. Obym i tym razem się mylił. Na uwagę zasługują zgony które długoterminowo wchodzą nam w klin. Niedługo będzie albo wyjebongo do góry, albo Polacy przestaną umierać od nadmiaru dobrobytu w dupach bo inwestycja w gówniaki nam sie nie opyla.
|
|
|
|
|
CYTAT Już krążą w sieci informacje, że dostaniemy szczepionki z USA. Przygłupy we wszystko wierzą. Ja wierzę tylko w Konstytucję , mecenasa Konia i TVN! |
|
|
|
|
CYTAT Jakis czas temu zrobiłem analize urodzeń i zgonów w PL. Myliłem się i wsparcie jak i psychologiczna bariera na 370k została przebite. Pindol jednak nie jest twardy jak maczuga Herkulesa a wiotki jak sznurek. Jedziemy na 350k. Obym i tym razem się mylił. Na uwagę zasługują zgony które długoterminowo wchodzą nam w klin. Niedługo będzie albo wyjebongo do góry, albo Polacy przestaną umierać od nadmiaru dobrobytu w dupach bo inwestycja w gówniaki nam sie nie opyla. Twój pindol nie jest tak twardy jak mój... Najgorzej że Czasku już zapowiedział że 500+ zostaje... |
|
|
|
|
"Iwaniuk, w artykule zatytułowanym "Telewizja publiczna na rozkazy" pisze, że media publiczne „nazywane mediami rządowymi” stały się w Polsce tubą propagandową i narzędziem rządu w uzyskaniu reelekcji prezydenta Andrzeja Dudy w wyborach 28 czerwca.
Warszawski korespondent "Le Monde" zwraca uwagę na 2 mld dotację, którą telewizja publiczna otrzymała na 3 miesiące przed wyborami, wskazując, że „nawet komuniści byli subtelniejsi” w serwowaniu manipulacji i kłamstw, które mają służyć władzy. Autor wskazuje, że media publiczne przejęły rządową narrację, w której partia rządząca jako jedyna „reprezentuje narodowy interes”, a opozycja reprezentuje opcję „antypatriotyczną”, często na usługach zagranicy." Dość trafnie ich podsumował. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Adrian nie ma szans na wygraną w I turze. Nawet Palade mu tego nie wróży. Czyli bedzie zmiana w pałacu. Lucek nie dostanie posadki w pałacu. Będzie musiał czekać do końca swojej kadencji.
CYTAT Prezydent @AndrzejDuda: Postanowiłem uruchomić internetową platformę, na którą każdy będzie mógł zgłosić swoje propozycje i uwagi co do tego, jak uprościć procedury dla firm w Polsce. https://t.co/OVJ5pXeKk5 Ja p...lę. teraz sobie przypomniał. Przecież już raz obiecywał. Duda pomoc była i się zmyła ale przygłupi elektorat wierzy. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Ale Andrzejku jak Kudłaty nie pójdzie dalej to zostanie tu gdzie jest. Na długie lata. To chyba nie jest optymalny scenariusz dla bezpartyjnych wolnościowców rodem z miasta Stalowej Woli. Ale może jestem w błędzie...
Fajnie że zacząłeś wierzyć w sondaże Marcina Palade. Zawsze lepiej on niż okopress czy inny Onet. Z drugiej strony jak to się ma do buńczucznych zapowiedzi profesora Markowskiego czy innych mu podobnych kosmitów z TVN... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Już krążą w sieci informacje, że dostaniemy szczepionki z USA. Przygłupy we wszystko wierzą. "W USA 123 476 zgonów na koronawirusa." 28h później. "W USA 124 331 zgonów na koronawirusa." Przyrost: 855 zgonów. Coś im te szczepionki nie działają. przygłupy liczą zgony na wirusa Korwin/Tanajno dawno udowodnili Pelikanom ze wirusa niet - tylko szczepionki i koperty zabijają |
|
|
|
|
@cdn..
Taaaa. Koperty okazały się tak groźne, że Szumowski, który mówił o tradycyjnych wyborach dopiero za 2 lata, nagle zmienił zdanie. Ciekawe dlaczego? Eugenika? Czy takiej prostej rzeczy jak wybory korespondencyjne PIS nie potrafi ogarnąć? Czy może jest jeszcze inny powód? @miruś Zapomniałem o nim, a widzę, że sraczka memiczna mu minęła i inżynier ortografii udziela się na forum. "Miruś napisał o PISie, że powinien "pozbierać się do kupy z samooczyszczaniem się z nieuczciwych polityków." Miruś, kiedy mówisz o nieuczciwych politykach w PISie to kogo KONKRETNIE masz na myśli?" Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@cdn..
Widzę cdn.., że na farmie panika. Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
ludzie onuce rychtują na zmianę
|
|
|
|
|
Jak pisałeś na art2deco to ci te "onuce" nie chciały przejść przez gardło.
Ale czasy się zmieniły. Pany zapłaciły to i nauczyłeś się pisać "onuce". Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
CYTAT Już krążą w sieci Ja wierzę tylko w Konstytucję , mecenasa Konia i TVN! Ja wierzę w to co ty wierzysz. Twoja wiedza wszak, wydojona jest z mlekiem krów. |
|
|
|
|
żadna tajemnica ze lubię Art
co człowiek to słownictwo, domyślasz się swojego znacznika? |
|
|
|
|
@cdn..
Twój znacznik to "analna radość". O czym myślałeś cdn.., gdy pisałeś o "analnej radości"? Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
CYTAT @cdn.. Widzę cdn.., że na farmie panika. Szwabie ze Szwabii a propos farm , jak tam nastroje w sztabie POKO? Uchylisz rąbka tajemnicy? Muszę jednakowoż przyznać że osobiście zauważyłem że o ile sekcja podkarpackich dewiantów czyni co może , to bezpartyjni wolnościowcy spoczęli na laurach. Ich aktywność ostatnio spadła niemal do zera. Nie wiem jak was rozliczają , ale chyba nie wszystko działa wzorcowo... Jak będziecie dzielić owoce zwycięstwa pamiętaj o tym. Nie wszyscy jednakowo przysłużyli się do obrony praworządności... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT @cdn.. Twój znacznik to "analna radość". O czym myślałeś cdn.., gdy pisałeś o "analnej radości"? przygłupy, to chyba nie było trudne? |
|
|
|
|
@cdn..
"przygłupy, to chyba nie było trudne?" Widać przygłupie, że nie zrozumiałeś. Moim znacznikiem nie są "przygłupy" tylko "tępienie przygłupów od słoików w d...ch i analnej radości". Czyli ciebie i sz1982. Plus mirusia, który myśli, że nie strzelałby do dzieci. Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
CYTAT co człowiek to słownictwo, domyślasz się swojego znacznika? sam widzisz ile ci muszę pomagać przygłupie |
|
|
|
|
@cdn..
"sam widzisz ile ci muszę pomagać przygłupie" Mistrz ciętej riposty. Nie rozpłacz się przygłupie. Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
Jak tam krajowa agencja ratingowa, wydała już jakiś rating |
|
|
|
|
CYTAT @cdn.. "przygłupy, to chyba nie było trudne?" Widać przygłupie, że nie zrozumiałeś. Moim znacznikiem nie są "przygłupy" tylko "tępienie przygłupów od słoików w d...ch i analnej radości". Czyli ciebie i sz1982. Plus mirusia, który myśli, że nie strzelałby do dzieci. Szwabie ze Szwabii a czy twojego kolegę krugeja ( tego od twardego pindola) twoje moralizowanie również dotyczy? Czy posiada on immunitet , jako że niestrudzenie walczy o praworządność? |
|