NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 896 897 898 899 900 901 902 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
ff
Wysłany: 24 Cze 2020r. 14:49  
Szwabie ze Szwabii jeżeli chcesz krytykować ludzi za nadużywanie memów to przynajmniej miej na tyle przyzwoitości żeby zwrócić uwagę krugejowi i rogejstowi. Wiem że sztab POKO jest rozbudowany i podkarpackie dewianty niekoniecznie siedzą biurko w biurko z bezpartyjnymi wolnościowcami od Andrzejka , ale jednak...umiech

https://mobile.twitter.com/JanZelig/status/1275504419984064512

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 24 Cze 2020r. 14:49  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Cze 2020r. 16:49  
@sz1982

"Szwabie ze Szwabii jeżeli chcesz krytykować ludzi za nadużywanie memów to przynajmniej miej na tyle przyzwoitości żeby zwrócić uwagę krugejowi i rogejstowi."

Człowiek, który porównuje kolor aureoli Matki Boskiej do koloru czubka głowy Niemca, kiedy się go wali w kask chce mnie uczyć przyzwoitości.

Zacny żart przygłupie.

Wziąłem ostatni tydzień w tym temacie (od 17.06 godz. 14:49 do 24.06 14:49 - data twojego płaczliwego posta) i wychodzi na to, że:

- cdn.. 3 memy;
- miruś 24 memy.

Kruger i Rogerst (?) zero memów.

Kilka osób, włączając ciebie wkleiło jakieś zdjęcia, mapy.

Możliwe, że tydzień to trochę mało. Weź sobie dwa tygodnie albo miesiąc. Zmień temat i pewnie ci wyjdzie np. kruger 5 memów. Tylko chcę zobaczyć ile memów będzie miał wtedy cdn.. albo miruś.

Nie masz czasu? Nie chce ci się?

To przestań się mazać.

Widzisz sz1982, na tym forum jest 3 osobników, których nazywam przygłupami: ty, cdn.. i miruś.

Czy to znaczy, że to już wszyscy?

Na pewno nie.

Ale chodzi o skalę.

Każdy z was pisze dużo, bez sensu, wymyślacie jakieś durne zakłady, wklejacie durne memy, notorycznie kłamiecie, nie wiecie czy mordowalibyście wszystkich, czy tylko dzieci, snujecie porównania w których przewija się Matka Boska i walenie konia, ubolewacie nad tym, że kobieta domaga się odszkodowania, bo ksiądz gwałcił ją i bił, kiedy była dzieckiem,a inni księża tego nie zauważali, a potem jak już pedofil wylazł z więzienia to wrócił sobie do odprawiania mszy i kontaktów z dziećmi.

Miej odwagę napisać co miałeś na myśli kiedy pisałeś o kolorze aureoli Matki Boskiej:

"A jak bijesz Niemca w kask to jaki ma wtedy kolor czubek jego głowy?umiech"

Parafrazując Latkowskiego: Powiedz co sobie myślałeś, kiedyś pisałeś te słowa, prawicowy "intelektualisto"? Powiedz co myślałeś? Miej odwagę.

P.S. Jeśli weźmiesz przygłupie 2 tygodnie to faktycznie rogerst ma chyba 2 memy. Ale cdn..'owi i mirusiowi też skoczy całkowita liczba.

I nie zapominaj, że jak miruś dostanie sraczki memicznej* to wkleja w 3-6 tematach na raz.

* sraczka memiczna - sytuacja w której miruś napisze głupotę, zostanie mu to wytknięte i w rezultacie reakcji neurologicznej dochodzi do spazmatycznego wciskania CTRL+C, CTRL+V. Naukowcy podejrzewają, że miruś nie ma nad tym kontroli.

Może dojść do niej także w sytuacji, gdy miruś obudzi się rano i nie ma ochoty strzelać do niewinnych ludzi, ewentualnie nie przyśniło mu się, że Polska nie wydobywa węgla, po to, żeby oszczędzić go dla przyszłych pokoleń.

W takiej sytuacji, jeśli miruś nie zareaguje wystarczająco szybko i nie zacznie pisać o tym, że jest inżynierem, niestety traci kontrolę i znowu CTRL+C, CTRL+V.

Znany jest też przypadek sraczki memicznej u użytkownika art2deco, która to sraczka spowodowana była wpisem użytkownika EdoZChabzin i jego błyskotliwym wyliczeniem procentów.

Naukowcy przyjmują, że w tym przypadku sraczka memiczna miała charakter kamuflujący i miała za zadanie ograniczenie liczby ludzi, którzy mogliby dojść do wniosku, że "Edzio przygłupem jest."

Pamiętamy Edziu ok.

Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci."
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Cze 2020r. 17:20  
Obawiam się Szwabie ze Szwabii że i tak byś nie zrozumiał. Gdybym ci powiedział/napisał co miałem na myśli rzecz jasna...umiech

Sądzę że powinieneś wyluzować , tym bardziej że sondaże okopress i nie tylko są dla kandydatów opozycji bardzo obiecujące. Ani chybi w niedzielę dowiemy się że do drugiej tury wchodzą Czasku i Hołowczyc. A propos którego popierają podkarpackie dewianty? Bo bezpartyjni wolnościowcy od lokalnego społecznika chyba raczej stawiają na Hołowczyca...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Cze 2020r. 17:25  
@sz1982

"A propos którego popierają podkarpackie dewianty?"

cdn.. - Duda

sz1982 - I tura Bosak, potem Duda.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Cze 2020r. 18:26  
Chodziło mi o tych podkarpackich dewiantów co to stoją pod sądami i krzyczą : Konstytucja! Konstytucja!umiech

Tych co na pejsbuku mają polubienia : "Jestem gorszego sortu" albo "Donald wróci na białej chabecie". Ale to już chyba ty wiesz najlepiej co tam sobie dodajecie do polubień...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Cze 2020r. 18:45  
CYTAT
"Donald wróci na białej chabecie".

Tej z Janowa smiech2

Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Cze 2020r. 19:21  
@sz1982

"Chodziło mi o tych podkarpackich dewiantów co to stoją pod sądami i krzyczą : Konstytucja! Konstytucja!umiech"

A to przepraszam. Myślałem, że chodzi ci o tych popaprańców, którzy ciągle pytają "czy ktoś lubi walić czarne gruchy" i bełkoczą o "analnej radości".

Niestety innych dewiantów oprócz ciebie i cdn..'a nie znam.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Cze 2020r. 22:04  
No właśnie Szwabie ze Szwabii chodziło mi o tych co jak widzą ryżą japę w TVN to mają niekontrolowaną erekcję...

Przy tamtych zbokach moje niewinne żarciki jawią się jako igraszka....umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Cze 2020r. 22:07  
CYTAT
CYTAT
"Donald wróci na białej chabecie".

Tej z Janowa smiech2

Prędzej go mecenas Koń wierzchem przywiezie...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Cze 2020r. 22:10  
ty mnie nie podliczaj bo ja doliczę sok z buraka juska umiech team work ok

PzP003 nie ma różnorodności na Farmie?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Cze 2020r. 22:11  
@sz1982

Ty się wydajesz być takim głupim żartem.

Pooglądaj Dudę.

Albo napisz coś mądrego.

A nie tylko pier...sz o zboczeniach i dewiantach.

Jak jesteś taki kozak to napisz o co ci chodziło z Matką Boską.

Ale nie.

Ty wolisz pierd...ć o "niekontrolowanej erekcji".

Bo masz zjeb...y łeb i jarasz się tym, że możesz coś takiego napisać na publicznym forum.

To pewnie jakaś forma ekshibicjonizmu.

Ale nie chce mi się sprawdzać.

Przyjmijmy nazwę roboczą: zjeb...y łeb.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Cze 2020r. 22:21  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Cze 2020r. 23:04  
Faktycznie Korea.

W 2:18 nikt nie powiedział tłumowi, który odpowiedź jest poprawna i wódz musiał podpowiedzieć.

Obczajcie Lucka w 4:24.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Cze 2020r. 23:47  
Kandydat na prezydenta jako prezydent poleciał do "juesej".
Wychodzi na to,że po powrocie Anżej będzie miał 14 dni kwarantanny?co
Jak wszyscy to wszyscy.good
Co z wyborami?chytry
Będzie głosował korespondencyjnie czy przez pośrednika?

O,ja głupi.zaklopotany
Zapomniałem.Nic z tego.placze
Jak w "Folwarku zwierzęcym" Orwela.mlotek
Wszyscy są równi.Niektórzy są równiejsi.Taka metafora,
Oczywiście.Jaka kwarantanna?
A tak sobie popatrzę na wizytę.Jak człowiek...zdegustowany

https://demot(...)jest-kim

Tymczasem taca jak na tacy...Kolejne miliony dla RR(radio ryzyka),Częstochowę i Fundusz Kościelny.

https://demot(...)bonowego

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Cze 2020r. 00:51  
Patrząc na materiał "Przedwyborcza mobilizacja" jestem w szoku. Wiem że to TVP, ale to była przesada nawet jak na nich. Coś niesamowitego, ale jednocześnie przerażającego. Co będzie w piątkowych Wiadomościach?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Cze 2020r. 03:04  
CYTAT
Patrząc na materiał "Przedwyborcza mobilizacja" jestem w szoku. Wiem że to TVP, ale to była przesada nawet jak na nich. Coś niesamowitego, ale jednocześnie przerażającego. Co będzie w piątkowych Wiadomościach?

A np.takie coś.ok

https://demot(...)cow-Dudy

Tak będzie zdany raport z wizyty u "ryszawego".Jednak tego w "TVPszczujnia"nie zobaczysz.potluczony

https://demot(...)hu-warte

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Cze 2020r. 05:38  
na końcówce kampanii soku nigdy nie brakuje jusek ok
- cdn.. 3 memy
- miruś 24 memy
- jusek 192 memy

UWAGA materiał ekstremalny do łykania - pierwsze 3 minuty TOP!

// Pomaga się:
Wspomóż nas wpłacając dobrowolną kwotę nr konta (PKO BP):
81 1020 4900 0000 8502 3142 0193 tytułem: darowizna na wRealu24

https://www.youtube.com/watch?v=9Vky4e8JMYU

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Cze 2020r. 07:04  
CYTAT
@sz1982

Ty się wydajesz być takim głupim żartem.

Pooglądaj Dudę.

Albo napisz coś mądrego.

A nie tylko pier...sz o zboczeniach i dewiantach.

Jak jesteś taki kozak to napisz o co ci chodziło z Matką Boską.

Ale nie.

Ty wolisz pierd...ć o "niekontrolowanej erekcji".

Bo masz zjeb...y łeb i jarasz się tym, że możesz coś takiego napisać na publicznym forum.

To pewnie jakaś forma ekshibicjonizmu.

Ale nie chce mi się sprawdzać.

Przyjmijmy nazwę roboczą: zjeb...y łeb.

Niech ci będzie Szwabie ze Szwabii że wszystko co piszesz to najprawdziwsza prawda. Widzę że jesteś podkarpackim dewiantem , obrońcą praworządności i na dodatek starym dziadygą z żelaznym charakterem. To się ci zaiste chwali...umiech

Zawsze byłeś taki rozgarnięty czy zacząłeś być dopiero wtedy jak przestałeś dawać do puchy ( iPhone dla Kija) na marszach KODerastów?smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Cze 2020r. 07:37  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Cze 2020r. 08:59  
Błąd naprawiony potluczony

Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Cze 2020r. 11:48  
Ciekawe czy Adrian zdradził Trumpowi tajniki bigosu?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Cze 2020r. 12:25  
@cdn..

"- cdn.. 3 memy
- miruś 24 memy
- jusek 192 memy

UWAGA materiał ekstremalny do łykania"

Kiedy jesteś przygłupem i udajesz, że nie odróżniasz wklejki z memem od linka.

@miruś

"Błąd naprawiony potluczony"

Kiedy jesteś przygłupem i cieszysz się, że prezydentowi Polski pozwolono usiąść.

Masz tutaj materiał miruś, zrób sobie memy:

1. "I ja mówię: "Andżej, kończmy tę szopkę, muszę do kibla, a ten usiadł i zaczął podpisywać."

2. "Chciałem sobie zrobić zdjęcie z flagą, więc dałem mu kolorowanki i było chwilę spokoju."

3. "Kiedy wszyscy już oddali testy i gościu od fizyki łapie w...a, bo chce iść na przerwę."

4. "-Co to?
- Nieważne. Podpisz."

5. "Dałem mu propozycję nie do odrzucenia. Podpisał."

6. "Kiedy prezydent Stanów Zjednoczonych mówi ci, że teraz przejdziecie do Ogrodu Różanego, ale ty musisz mieć zdjęcie na którym i podpisujesz i siedzisz."

7. "Kiedy koleś każe ci podpisać dokument o "niezwłocznym uczynieniu sprawiedliwości ocalonym z Holocaustu" i w sumie nie chcesz, ale widać, że koleś się w tańcu nie pier...i."

8. "Kiedy zostało 5 minut, ale nie możesz się skupić, bo wszyscy na ciebie patrzą, wiedząc, że nauczyciel nie puści na przerwę dopóki nie skończysz."

9. "Kiedy czytasz ile Polskę będzie kosztować "pomoc" USA, ale wiesz, że wybory ważniejsze i podpisujesz."

10. "Kiedy nie rozumiesz tych wszystkich czasów i okresów warunkowych, ale nowy nauczyciel religii i angielskiego wcześniej służył w policji."

11. "Kiedy stawiasz na szali przyszłość relacji polsko-amerykańskich, ale nałóg jest silniejszy i zwyczajnie musisz coś podpisać."

12. "Kiedy poprawiasz test, nauczyciel patrzy na klasę i nie wie, że w prawej ręce masz ściągę."

13. "Kiedy na lekcji udajesz, że piszesz, a tak naprawdę przeglądasz swoje memy w sztormiaku."

14. "Kiedy cała klasa drze ryja, żebyś kończył, bo chcą iść na przerwę, ale nauczyciel staje po twojej stronie."

15. "Kiedy powiedziałeś Trumpowi, że bardzo męsko wygląda stojąc na tle flagi i jednym prostym trikiem zaorałeś opozycję."

16. "Kiedy podpisujesz instrukcję obsługi wózków widłowych i dziękujesz Bogu, że jest coś takiego jak perspektywa."

17. "Kiedy w końcu masz zdjęcie na którym siedzisz, ale martwisz się, że wszyscy będą się zastanawiać co to za flaga po prawej."

18. "Kiedy udało ci się zjednoczyć polski naród, bo wszyscy się cieszą, że ANDRZEJ W KOŃCU SIEDZI!"

19. "Kiedy w Krakowie zatrzymują kolesia z kukłą i długopisem, a ty akurat znalazłeś kawałek papieru."

20. "Kiedy Trump wyzwał ziomka na solo i korzystając z zamieszania wyjmujesz książkę kucharską i podpisujesz."

21. "Kiedy piszesz raport dla Prezia i wiesz, że masz mało czasu, bo zaraz się zaczną napier...ć."

22. "I... is... very... pride... end... dis... is...impotent... moment... in... hour... story..."

23. "Kiedy Trump łapie wk..a, bo zasłoniłeś bizona."

24. "Kiedy nauczyciel ma okienko i zabiera cię do kantorka, żebyś w spokoju mógł poprawić test, ale sprzątaczka nie daje za wygraną i mówi, że musi znaleźć te klucze."

i bonusowe:

"Kiedy nie rozumiesz o czym gadają i z nudów rozwiązujesz krzyżówkę."

P.S. Powyższy materiał nie ma za zadanie obrażania kogokolwiek, a zwłaszcza prezydenta Polski Andrzeja Dudy, być może już niedługo byłego prezydenta Polski Andrzeja Dudy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Cze 2020r. 14:48  
He will polish his english Szwabie ze Szwabii. Just like ginger Messiah...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Cze 2020r. 14:57  
Sok , wszędzie sok z PzP003

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Cze 2020r. 15:03  
Przygłupy. Wszędzie przygłupy.

Prywatna wiadomość 

«« « ... 896 897 898 899 900 901 902 ... » »»