|
|
|
CYTAT @miruś Nie to co Duda, który: "W miejscowości Węglówka oglądał zerwaną przez potok Niedźwiadek drogę powiatową, prowadzącą z Wiśniowej do Kasinki Małej i Mszany Dolnej." Czekamy na komentarz "ale urwał". Chcesz ,piszesz, masz i oglądaj. https://demot(...)ia-memow Rudy z Łajt Chałsu wezwał. Trochę dalej niż na Nowogrodzką,ale Prezesu wyraził zgodę. Może tym razem krzesło Anżejowi dadzą? https://demot(...)jaca-sie A tak wygląda przezydentu RP. https://demot(...)-prezent SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anżej i tak ma lepszą pozycję przy stole prezydenta USA, niż panna Monica Levinski u Clintona,bo pod stołem.
W sumie na jedno wychodzi... https://demot(...)-parobek I na koniec. https://demot(...)rgowiska PS.Dziś miałem taki sen... Piękny sen. https://demot(...)ch-spraw SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
jusek i świeży sok
bójcie się pisowcy! https://twitter.com/i/status/1274674313841586178 PAD jedzie do USA... a w EU już USA https://twitter.com/shaunking/status/1275113067555303424?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1275113067555303424&ref_url=https%3A%2F%2Ftennesseestar.com%2F2020%2F06%2F22%2Ftear-them-down-black-lives-matter-activist-shaun-king-demands-white-european-jesus-statues-be-removed%2F Wysyłamy Trumpowi posiłki :-) bojówki Demokratów zupełnie odleciały |
|
|
|
|
"Utworzenie Funduszu Medycznego, który służyć ma poprawie zdrowia i jakości życia Polaków to główny cel projektu, który prezydent Andrzej Duda skierował we wtorek do Sejmu. Trzy główne filary Funduszu to leki i świadczenia zdrowotne, inwestycje oraz profilaktyka."
Mam tylko nadzieję, że on naprawdę powstanie - nie rozmyje się wśród innych obietnic, jak pieniądze na onkologię. PISowi generalnie przydałoby się wprowadzić zasady: - mniej, ale skuteczniej i do końca - mniej rozdawać, bardziej zająć się programem gospodarczym. - pozbierać się do kupy z samooczyszczaniem się z nieuczciwych polityków. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
@mirus
"Inżynier" wkleił cytat: "Utworzenie Funduszu Medycznego, który służyć ma poprawie zdrowia i jakości życia Polaków to główny cel projektu, który prezydent Andrzej Duda" i "Mam tylko nadzieję, że on naprawdę powstanie - nie rozmyje się wśród innych obietnic, jak pieniądze na onkologię " Gdybyście zapytali "inżyniera" co to jest ten "Fundusz Medyczny", jak ma działać, jak ma być finansowany, co ma zastępować i w jaki sposób, to "inżynier" nie powiem Wam nic, bo nic o tym nie wie. Ale ma nadzieję, że powstanie. Po co? Ch.. go wie. Ale Duda sobie dodał do programu i teraz każdy już wie, że "będzie poprawa zdrowia i jakości życia Polaków". Tylko po to, żeby w CV ładnie wyglądało. A do jesieni sobie ten Fundusz Medyczny zgnije i zrobi się protokół zniszczenia. Ale miruś idzie dalej i pisze: "PISowi generalnie przydałoby się wprowadzić zasady: - mniej, ale skuteczniej i do końca - mniej rozdawać, bardziej zająć się programem gospodarczym. - pozbierać się do kupy z samooczyszczaniem się z nieuczciwych polityków." Co to wszystko oznacza? Przeprowadźmy ananlizę. - "mniej, ale skuteczniej i do końca" może oznaczać, że PIS dużo robi, ewentualnie gada, ale robi to nieefektywnie albo wcale. Przykłady szwalni i przedszkola z basenem dowodzą, że miruś ma rację. - "mniej rozdawać, bardziej zająć się programem gospodarczym." Mniej rozdawać = PIS rozdaje za dużo. No skoro już nawet mirki o tym piszą to coś musi być na rzeczy. Program gospodarczy to np. kasa wydana na "samochody elektryczne" i ostatnie wypowiedzi Sasina, które sugerują, że Sasin zorientował się, że ktoś już na świecie robi takie samochody, więc będzie konkurencja i chyba się nie opłaca. - "pozbierać się do kupy z samooczyszczaniem się z nieuczciwych polityków." To oznacza, że zdaniem mirka PIS nie potrafi poradzić sobie z usunięciem nieuczciwych polityków ze swojego grona. Brawo miruś. Nazwiska poproszę. Nazwiska! Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
@cdn..
"PAD jedzie do USA... " Taaa. Od tygodnia piszą o tym w Polsce wszystkie media. Rządowe i opozycyjne. Sądząc po twitterze Trumpa, ten się chyba jeszcze nie zorientował, że taka wielkopomna chwila w dziejach przyjaźni polsko-amerykańskiej w ogóle będzie miała miejsce. Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Miruś. To jest niesamowite. Od kilku dni obserwuję schemat. 1. Wklejasz jakiś cytat i dodajesz do niego cytat "inżyniera". 2. W moim poście tłumaczę twoje brednie i/lub kłamstwa. 3. Natychmiast wklejasz mem z Trzaskowskim pod moim postem, ewentualnie dostajesz "sraczki memicznej" i wklejasz gdzie się da. Co za przygłup z tego "inżyniera". P.S. Tak tu czytam na forum o tym jak ludzie z pogardą piszą o inżynierach z Afryki, a co my tu mamy na forum? "Inżyniera" - przygłupa z Polski. Jakby on jeszcze siedział cicho. Ale wkleja te durnoty i co krok podkreśla, że jest inżynierem. Z niego taki inżynier, jak z ojca dyrektora ojciec. Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
@cdn..
Poczekam aż ci minie atak "memicznej sraczki". Nie masz czegoś z PADem w sztormiaku? P.S. Z PADa jako prezydenta to jest tylko taka pociecha, że mu zdjęcia regularnie robią. Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
|
|
|
|
@miruś
Jak będziesz w takim tempie wklejał, a ja będę odpowiadał, to ci zaraz strona przeskoczy i będziesz musiał od nowa wklejać przygłupie. Ogarnij się. Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
@miruś
A może to cię tak zabolało i nie możesz się pozbierać? Napisałem: Ale miruś idzie dalej i pisze: "PISowi generalnie przydałoby się wprowadzić zasady: - mniej, ale skuteczniej i do końca - mniej rozdawać, bardziej zająć się programem gospodarczym. - pozbierać się do kupy z samooczyszczaniem się z nieuczciwych polityków." Co to wszystko oznacza? Przeprowadźmy ananlizę. - "mniej, ale skuteczniej i do końca" może oznaczać, że PIS dużo robi, ewentualnie gada, ale robi to nieefektywnie albo wcale. Przykłady szwalni i przedszkola z basenem dowodzą, że miruś ma rację. - "mniej rozdawać, bardziej zająć się programem gospodarczym." Mniej rozdawać = PIS rozdaje za dużo. No skoro już nawet mirki o tym piszą to coś musi być na rzeczy. Program gospodarczy to np. kasa wydana na "samochody elektryczne" i ostatnie wypowiedzi Sasina, które sugerują, że Sasin zorientował się, że ktoś już na świecie robi takie samochody, więc będzie konkurencja i chyba się nie opłaca. - "pozbierać się do kupy z samooczyszczaniem się z nieuczciwych polityków." To oznacza, że zdaniem mirka PIS nie potrafi poradzić sobie z usunięciem nieuczciwych polityków ze swojego grona. Brawo miruś. Nazwiska poproszę. Nazwiska! Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
|
|
|
|
@miruś
4 memy. 0 treści. Pojedynek: memy vs "inżynier". 4:0 dla memów. Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
|
|
|
|
5:0 ( w sumie 8:0, bo miruś zdążył już dziś wkleić 8 memów w 3 tematach).
Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
|
|
|
|
@miruś
To cię zabolało prawda? Napisałem: Ale miruś idzie dalej i pisze: "PISowi generalnie przydałoby się wprowadzić zasady: - mniej, ale skuteczniej i do końca - mniej rozdawać, bardziej zająć się programem gospodarczym. - pozbierać się do kupy z samooczyszczaniem się z nieuczciwych polityków." Co to wszystko oznacza? Przeprowadźmy ananlizę. - "mniej, ale skuteczniej i do końca" może oznaczać, że PIS dużo robi, ewentualnie gada, ale robi to nieefektywnie albo wcale. Przykłady szwalni i przedszkola z basenem dowodzą, że miruś ma rację. - "mniej rozdawać, bardziej zająć się programem gospodarczym." Mniej rozdawać = PIS rozdaje za dużo. No skoro już nawet mirki o tym piszą to coś musi być na rzeczy. Program gospodarczy to np. kasa wydana na "samochody elektryczne" i ostatnie wypowiedzi Sasina, które sugerują, że Sasin zorientował się, że ktoś już na świecie robi takie samochody, więc będzie konkurencja i chyba się nie opłaca. - "pozbierać się do kupy z samooczyszczaniem się z nieuczciwych polityków." To oznacza, że zdaniem mirka PIS nie potrafi poradzić sobie z usunięciem nieuczciwych polityków ze swojego grona. Brawo miruś. Nazwiska poproszę. Nazwiska!" Miruś, kiedy mówisz o nieuczciwych politykach w PISie to kogo KONKRETNIE masz na myśli? Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
|
|
|
|
@miruś
10:0 Miruś napisał o PISie, że powinien "pozbierać się do kupy z samooczyszczaniem się z nieuczciwych polityków." [b]Miruś, kiedy mówisz o nieuczciwych politykach w PISie to kogo KONKRETNIE masz na myśli?[/b] Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
|
|
|
|
@miruś
11:0 Miruś napisał o PISie, że powinien "pozbierać się do kupy z samooczyszczaniem się z nieuczciwych polityków." [b]Miruś, kiedy mówisz o nieuczciwych politykach w PISie to kogo KONKRETNIE masz na myśli?[b] Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
|