|
|
|
@cdn..
"pytasz o inflacje roku światowego kryzysu jako miarę rządzenia" Wy się całkiem pogubiliście. Zaczęliście bredzić o inflacji to zacząłem z wami rozmawiać, poplątaliście się, wyszło na to, że nie wiecie o czym piszecie i teraz cdn.. sugeruje, że pytam o "inflacje roku światowego kryzysu jako miarę rządzenia". I jak tu o was nie pisać przygłupy? Napisałem, że inflacja to sprawa polska tak jak Duda jest prezydentem polskich spraw. I chciałem przejść do następnej polskiej sprawy. Fakt napisałem: "kto da więcej?" myśląc "kto wymieni następną polską sprawę?" Sorki. Mój błąd. Zapomniałem z kim rozmawiam. A Edzio się podjarał i zaczął swoje przygłupie "analizy", które nie były analizami. Generalnie nic nie napisał, ale widać, że mu ciśnienie skoczyło. Znam takich typów: nic do powiedzenia nie ma, ale już cały czerwony i drze ryja. W toku dyskusji zapytałem: Dlaczego w Polsce mówi się tyle o inflacji? Nie dzisiaj i nie jutro. Ogólnie. I tutaj moglibyście się wysilić i napisać. Geniusze. P.S. Miarą rządzenia PIS nie jest dla mnie inflacja. Miarą rządów PIS są dla mnie przedszkole z basenem, szwalnia, stadnina w Janowie Podlaskim, makulatura w magazynach poczty i parę innych rzeczy. P.S. 2. Andrzej Duda - prezydent polskich spraw. 1. Inflacja. 2. Koronawirus. Kto da więcej? Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
nie śledziłem aż tak bardzo, ale skoro tylko chciałeś krytykować PAD to dlaczego nie napisałeś od razu
podniecasz się tymczasowym kryzysem PzP003 , inflacja wróci do normy i sezonowej suszy jakby mniej co dobrze zrobi twojej pietruszce i ogórkom Wielkie projekty w infrastrukturę lotniczą i komunikacyjną po całej Polsce wymiotą zabunkrowane pieniądze przedsiębiorców na zbudowanie nowych interesów i poszerzenie działalności. Nie dziwie się ze Trzaskowski wystąpił przeciwko projektom. https://www.bankier.pl/wiadomosc/Muller-Mamy-szanse-przejsc-przez-kryzys-w-sposob-najmniej-dotkliwy-w-UE-7908631.html Innowacyjność finansowa PO jest nieskończona, tylko z bezrobociem sobie nigdy nie radzą kontrując inflacje płacami w obozach pracy. Jeżeli plan finansowego wsparcia EU rzędu 750 mld euroobligacji przejdzie i pieniądze pojawia się na rynku zamówień publicznych to inflacja wszędzie się podniesie ale nie widziałem komentarza ekspertów żeby było to traktowane jako dżuma. Będzie wzrost, będzie inflacja aż wszystko z powrotem spowolnieje. Niestety Czaskowski sprzedał Sorosowi dusze i teraz służy, poparł przyspieszenie redukcji CO2 w Polsce w negocjacjach budżetowych, które Morawiecki już wstępnie wynegocjował na wyjątkowych warunkach. Jeżeli EU uzależni fundusze unijne od kupowania "green technologii" od Zachodnich firm to wtedy Polacy dopiero zobaczą inflacje. No cóż, polskojęzyczni i wszystko jasne. https://www.tvp.info/48599682/trzaskowski-chce-maksymalnego-podniesienia-celow-klimatycznych-to-wbrew-interesom-polski |
|
|
|
|
@cdn..
"podniecasz się tymczasowym kryzysem PzP003 , inflacja wróci do normy" Przygłup, który nie ogarnia inflacji dalej chce pisać o inflacji? "ale skoro tylko chciałeś krytykować PAD to dlaczego nie napisałeś od razu " Pisząc inflacja, krytykuję PADa? Robię listę. Andrzej Duda - prezydent polskich spraw. 1. Inflacja. 2. Koronawirus. 3. Które kebaby otwarte? 4. Wypłaty w Uniwheels. Kto da więcej? P.S. "Morawiecki już wstępnie wynegocjował na wyjątkowych warunkach." Ten Morawiecki od Sorosa i Project Syndicate? P.S. 2 "Jeżeli EU uzależni fundusze unijne od kupowania "green technologii" od Zachodnich firm to wtedy Polacy dopiero zobaczą inflacje." Jak tam sytuacja na Śląsku, bo ostatnio nie śledzę. Ale z tydzień, dwa temu odnosiłem wrażenie, że Sasin już coś działa w kierunku tych "green technologii". Oooo. To jest dobre. Zatoka Sztuki. Andrzej Duda - prezydent polskich spraw. 1. Inflacja. 2. Koronawirus. 3. Które kebaby otwarte? 4. Wypłaty w Uniwheels. 5. Zatoka Sztuki. Kto da więcej? Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
oj zaczynam rozumieć te słoiki i kaski..
... dlatego znowu nie pytałem. |
|
|
|
|
@cdn..
"oj zaczynam rozumieć te słoiki i kaski.." Edzio ci wyjaśnił? Ja tego nigdy nie zrozumiem. Jak można zestawić aureolę Matki Boskiej z waleniem? To tylko Edzio może wiedzieć. Ale ty cdn.. piszesz, że zaczynasz rozumieć? P.S. Co dokładnie zrozumiałeś? Wyjaśnij skąd Edzio wpadł na pomysł takiego porównania. Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cdn.. pisze:
"oj zaczynam rozumieć te słoiki i kaski.." Po czym pisze: "teraz spróbuje tego, wytrzyma aorta?" Po czym wkleja zdjęcie z napisem: "DUDA 2020" cdn.. - zaczynasz rozumieć te słoiki i kaski, chcesz spróbować zdjęcia DUDA 2020 i zastanawiasz się czy aorta wytrzyma? Co chcesz nam przekazać? Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
chciałem cie bardziej zmotywować..
|
|
|
|
|
Patologia.
Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
Stalowianka |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT To wyobraź sobie co będzie się działo między I i II turą. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
71 lat temu w niewielkiej wiosce Warszawa w okolicy Tworek, urodzili się dwaj bracia-Jacek i Placek.
Matka -zwykła kobieta,ojciec oficer tajnego departamentu wojskowego. Tak tajnego,że nawet sam nie wiedział gdzie pracuje.Była to rodzina o głębokich tradycjach patriotyczno-religijnych. Tak głębokich,że dna nie widać... Chłopcy,od pierwszych dni walczyli w ustrojem komunistycznym.Zamiast pieluch mieli "Trybunę Ludu", a za prześcieradła gazetę"Kraj Rad".W ten sposób olewali system. W dzieciństwie wystąpili jako Lech i Jarosław w filmie pt."Od dwóch takich co nie dali zajumać Ksieżyca". Przy zdobyciu wykształcenia(robili to z pogardą dla systemu),równocześnie zaangażowali sie w studencki ruch oporu wobec władzy. Nie chwalą się,więc nie jest wiadomo jak bardzo walczyli z systemem,gdyż poprzez wrodzoną skromność i nabyty spryt,nikomu oprócz SB nie jest wiadomo. Założyli partię jakby inaczej,mającą za cel sprawiedliwość, a prawo było wartością nadrzędną. Wartości te byłyby dla nich dalej najważniejsze,gdyby nie fakt iż jeden z nich zginął. Jacek poległ w samolocie który zaatakowała ruska brzoza.Łacińska nazwa"betula",co ustalił inspektor Macior. Drugi nie dał sobie wcisnąc głupot"że białe jest białe,a czarne jest czarne". Dlatego też jego partia ma tyle wspólnego z prawem i sprawiedliwością,co pół litra do półpaśćca Właśnie on, Placek,został skromnym posłem.Tak skromnym,że krępuje się jechać do prezydenta,a ten regularnie odwiedza go i pociesza.Tak często,że na Nowogrodzkiej jest filia Pałacu Prezydenckiego. O kim mowa?O nikim.To tylko fikcja literacka. https://demot(...)tragedii SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
https://twitter.com/Immanuela_Kant/status/1096901702194741248
CYTAT Dlatego PO, PSL, SLD ma razem tyle wspólnego z konstytucją i suwerennością, co pół-litra z półpaścem. A Pawlak z wozem strażackim Jędrusiu, jusek ale im dogadałeś |
|
|
|
|
Andrzej Duda - prezydent polskich spraw.
1. Inflacja. 2. Koronawirus. 3. Które kebaby otwarte? 4. Wypłaty w Uniwheels. 5. Zatoka Sztuki. 6. Smoleńsk. 7. Kler. 8. Pedofilia. 9. Szwalnia. 10. Przedszkola z basenami. 11. Makulatura. 12. Wybory. 13. Elektryczne samochody. 14. Ogórki w słoikach na zimę. Kto da więcej? Andrzej Duda - prezydent polskich spraw. 1. Inflacja. 2. Koronawirus. 3. Które kebaby otwarte? 4. Wypłaty w Uniwheels. 5. Zatoka Sztuki. 6. Smoleńsk. 7. Kler. 8. Pedofilia. 9. Szwalnia. 10. Przedszkola z basenami. 11. Makulatura. 12. Wybory. 13. Elektryczne samochody. 14. Ogórki w słoikach na zimę. 15. Skoki narciarskie. 16. SKOKi. 17. TVP "Jest prawda czasów o których mówimy i prawda ekranu, która mówi: Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera. Zróbcie mi przebitkę Adriana na gruszy." Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
PIS WPROWADZA PO KRYJOMU DRAKOŃSKIE KARY MIN. ZA ABORCJĘ I ZNIEWAŻANIE PREZYDENTA!
Pod pozorem wprowadzania kolejnej tarczy antykryzysowej 4.0 nacjonaliści i fundamentaliści religijni z PiS wprowadzili po cichu potężne zmiany w kodeksie karnym. Kary bezwzględnego więzienia bez możliwości ich łagodzenia będą teraz groziły za dokonanie aborcji, znieważenie prezydenta lub za błąd medyczny popełniony przez pielęgniarkę lub lekarza. Ścigani będą też uczniowie którzy przeszkadzają w e-lekcjach, za to przestępstwo będzie groziła kara od 1000 zł do kary pozbawienia wolności. PiS przywraca też znaną z czasów komunistycznych karę tzw. kradzieży zuchwałej. Naukowcy i profesorowie prawa są oburzeni tym co wyprawia PiS - "Tarcza 4.0 przewiduje radykalną przebudowę prawa karnego bez żadnego związku z COVID-19” - napisali w opinii o ustawie karniści z Krakowskiego Instytutu Prawa Karnego. Nowe rozwiązanie przyczyni się do zwiększenia liczby osób odbywających karę w więzieniach” - napisali w opinii o ustawie prawnicy Helsińskiej Fundacji Praw Człowieka. Przestępstw zagrożonych karą do ośmiu lat więzienia jest w kodeksie karnym mnóstwo. “Zmiana radykalnie wpłynie na wymiar kary” - oceniają krakowscy karniści. Sądy mogą częściej wysyłać do więzienia np. za nieumyślne spowodowanie śmierci na skutek błędu medycznego, za aborcję czy przestępstwa narkotykowe. “Konsekwencją będzie zwiększenie represyjności prawa karnego. Autorzy projektu w żaden sposób nie wykazali potrzeby wprowadzenia tej zmiany” - napisał w opinii o ustawie RPO. Tylko co to ma wspólnego z covid? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
@Andrzej_2.0
"Kary bezwzględnego więzienia bez możliwości ich łagodzenia będą (...) za błąd medyczny popełniony przez pielęgniarkę lub lekarza. Adrian o tym wspominał wcześniej. "to jest maj nie pachnie Saska Kępa może ktoś to gdzieś przewidział ale wróżba raczej tępa" "mocne ręce ratowników wszyscy razem: chwała im! wszyscy razem: chwała im! mocne ręce ratowników wszyscy razem: chwała im!" "Chwała im" i "Kary bezwzględnego więzienia bez możliwości ich łagodzenia". Cały PIS. Za bardzo wzięli sobie do serca: "Błogosławieni, którzy cierpią prześladowanie dla sprawiedliwości, albowiem do nich należy Królestwo niebieskie." @Andrzej_2.0 "Tylko co to ma wspólnego z covid?" "nie pytają cię o imię walcząc z ostrym cieniem mgły" Lekarze są od dawna wrogiem klasowym Prezia więc nie ma się co dziwić. Chcesz mieć durne społeczeństwo zacznij od lekarzy, naukowców, prawników, nauczycieli. Niemcy i Ruscy też od nich zaczęli. Prezio z historii miałby 6. Ci co na niego głosowali już nie. Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
https://mobile.twitter.com/MarcinPalade/status/1274794730107424770
Za tydzień ( a ściślej za trzy) się przekonamy czy dobrze prognozował Marcin Palade czy okopress? Szwabie ze Szwabii zluzuj majty bo okropnie przynudzasz. Ty a przy okazji podkarpackie dewianty to głosują na Czaska czy Hołowczyca w pierwszej turze? Ciekawe jak zagłosują ci co musieli do 67 roku życia zapier.alać do emerytury? Może jednak chcą porobić parę lat dłużej? |
|
|
|
|
żyjemy w epickich czasach, Grodzki zdradził i lekarz stał się wrogiem klasowym PO
https://biznes.wprost.pl/gospodarka/10336049/tarcza-antykryzysowa-40-przeglosowana-przez-senat.html – W 2015 roku, kiedy przejmowaliśmy władzę od koalicji PO-PSL, bezrobocie wynosiło ponad 9%. W najgorszym momencie pandemii koronawirusa bezrobocie wzrosło do 6%, czyli było niższe niż wtedy, kiedy oni rządzili. Byli gorszym wirusem niż koronawirus, dla polskiej gospodarki byli gorsi niż koronawirus – powiedział prezydent Andrzej Duda podczas niedzielnego spotkania w Krakowie. |
|
|
|
|
Oglądałem fragment wiecu Anżeja-nie pamiętam gdzie występował.
Słuchałem bredni. Wychodzi na to, że to dzięki niemu w Polsce ,jest dobrobyt. Pomyślałem-"Panie widzisz,słyszysz i nie grzmisz"? No i "jebło", że aż Anżej się skulił... Panie Anżeju! Ja pamiętam. https://demot(...)u-ws-WSI Faktycznie ujawnił.Raport o misiu na miarę naszych możliwości. https://demotywatory.pl/5005749/ Zatrzymali policjańci faceta,który jeździł samochodem z napisem że woli skoczyć do szamba niż głosować na Dudę. Zatrzymali go wraz z kolegą i skuli.Rzekomo za obrazę prezydęta. Jeden z prawników stwierdził,ze to jawne złamanie prawa. Napis nie zawierał treści obraźliwych,nie namawiał do jakiegokolwiek sposobu traktowania "głowy państwa". Wyrażał jedynie pogląd tego człowieka,a prawo tego nie zabrania. Krytyka nie dotyczyła prezydenta,a kandydata na ten urząd,jakim w tym momencie był pan Duda. Zatrzymanie i skucie kajdankami nie miało podstaw prawnych. Skarga nic nie da.Prokurator generalny ,a potem minister sprawiedliwości(obaj),jednym podpisem ukręcą sprawie łeb. https://demot(...)formacje SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
1. Inflacja. 2. Koronawirus. 3. Które kebaby otwarte? 4. Wypłaty w Uniwheels. 5. Zatoka Sztuki. 6. Smoleńsk. 7. Kler. 8. Pedofilia. 9. Szwalnia. 10. Przedszkola z basenami. 11. Makulatura. 12. Wybory. 13. Elektryczne samochody. 14. Ogórki w słoikach na zimę. 15. Skoki narciarskie. 16. SKOKi. 17. Nowe zakażenia. 18. Odpowiedzialność zbiorowa. 19. Prezes. 20. LGBT. 21. Raport. Można jechać nad morze, chodzić do galerii, iść na mszę, ale nie można opublikować raportu, bo koronawirus? Państwo Przygłupów w rozkwicie? @jusek "Zatrzymali policjańci faceta,który jeździł samochodem z napisem że woli skoczyć do szamba niż głosować na Dudę." Koleś dostanie wyrok za zachęcanie do samobójstwa. Czy w Polsce można jeszcze utopić się w szambie czy jest już "prikaz" głosowania na towarzysza Dudę? P.S. PRZEPRASZAM. Nie chodziło o utopienie się w szambie tylko nurkowanie. To już nie wiem za co go skażą. Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
"P.S. PRZEPRASZAM. Nie chodziło o utopienie się w szambie tylko nurkowanie." oj ciężkie dni nastały dla lokalnych działaczy Platformy Obywatelskiej w stalowej |
|
|
|
|
1. Inflacja. 2. Koronawirus. 3. Które kebaby otwarte? 4. Wypłaty w Uniwheels. 5. Zatoka Sztuki. 6. Smoleńsk. 7. Kler. 8. Pedofilia. 9. Szwalnia. 10. Przedszkola z basenami. 11. Makulatura. 12. Wybory. 13. Elektryczne samochody. 14. Ogórki w słoikach na zimę. 15. Skoki narciarskie. 16. SKOKi. 17. Nowe zakażenia. 18. Odpowiedzialność zbiorowa. 19. Prezes. 20. LGBT. 21. Raport. 22. Nurkowanie w szambie. 23. Wiek emerytalny. 24. Imigranci zarobkowi. 25. Ukraińcy. @cdn.. Powiedz mi przygłupie, za co policja zatrzymała właściciela samochodu z "Wolę w szambie zanurkować niż na Dudę zagłosować". Może za usiłowanie obalenia siłą ustroju państwa? W sumie PIS wybiera chroniącego pedofilów prokuratora ze stanu wojennego na stanowisko sędziego w Trybunale Konstytucyjnym. To czemu się tu dziwić? Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
Zluzuj majty Szwabie ze Szwabii. Tylko uważaj żeby ci przy tym hemoroidy się nie uwidoczniły...
Myślisz że zwykłemu człowiekowi bliższe będzie podniesienie wieku emerytalnego czy walka o związki partnerskie? A może utracona praworządność? |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Andrzej Duda - prezydent polskich spraw. 1. Inflacja. 2. Koronawirus. 3. Które kebaby otwarte? 4. Wypłaty w Uniwheels. 5. Zatoka Sztuki. 6. Smoleńsk. 7. Kler. 8. Pedofilia. 9. Szwalnia. 10. Przedszkola z basenami. 11. Makulatura. 12. Wybory. 13. Elektryczne samochody. 14. Ogórki w słoikach na zimę. 15. Skoki narciarskie. 16. SKOKi. 17. Nowe zakażenia. 18. Odpowiedzialność zbiorowa. 19. Prezes. 20. LGBT. 21. Raport. 22. Nurkowanie w szambie. 23. Wiek emerytalny. 24. Imigranci zarobkowi. 25. Ukraińcy. Frankowicze Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|