|
|
|
|
|
CYTAT No widzisz to wyjaśniliśmy sobie sprawę do średnio inteligentnego to ci jeszcze dużooo brakuje ... teraz już chyba pojmiesz dlaczego masz problemy ze zrozumieniem ? Dodam do tego tylko tyle że nie jestem jedyny który zwracał ci uwagę na braki w zrozumieniu tekstu pisanego ... na niejednym z twoich "strollowanych" kont ci to wytykali A widzisz ja sobie moderuje ... pisze w wielu tematach ...ludzie do mnie piszą P.W. ja odpisuje i jakoś nie mają problemów ze zrozumieniem tego co do nich piszesz tylko ty Więcej już nie piszę o twojej "inteligencji" bo po co ... sam widzisz jak się przeceniłeś Nie zrozumieliśmy się . Jeżeli komunikujesz się z nastolatkami , którzy zasad języka ojczystego nie mieli możliwości poznać ( ze względu na obecny system edukacji) , dopuszczam sposobność obopólnego zrozumienia. Nadajecie na tych samych falach i posługujecie się tym samym stylem. Jakże charakterystycznym dla pewnej części społeczeństwa. Można nawet napisać , że jesteś takim protoplastą nowoczesnego systemu edukacji. Ty wyznaczyłeś kierunek i styl dla przyszłych pokoleń. Taki pierwszy człowiek w kosmosie!Problem robi się wtedy , kiedy chcesz zabierać głos w sprawach , które Cię przerastają. W kwestiach , o których nie masz bladego pojęcia. I właśnie wtedy posługując się prostackim językiem i stylem narażasz się co najwyżej na wyszydzenie. Kwestia zrozumienia Twoich postów , nie jest problemem pochodzącym ode mnie . Uważam , że Ty jesteś źródłem problemu. ![]() Co do innego konta , akurat tu możesz mieć trochę racji. Ale ( jak to powiedział kiedyś mądry człowiek : wszystko co przed ale jest nieważne! ) wycinanie postów i dawanie ostrzeżeń nie rozkłada się równomiernie pośród wszystkich użytkowników. Zmierzam do tego ,ze nie każdy jest Twoim przyjacielem ( jak podobno Andrzejek) i nie każdy może liczyć na Twoje względy. Więc weź to pod uwagę , zanim w Twojej głowie zrodzi się jakaś "złota myśl".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Nie wdawaje się w dyskusję z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Fajny slogan! Zupełnie jak z reklamy prezerwatyw! A może coś własnego autorstwa? |
|
|
|
|
|
|
W PiS'ie muszą być dumni z ciebie. Nauki pewnie brałeś u pani Pawłowicz.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
|
|
CYTAT Nie wdawaje się w dyskusję z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. I tak na marginesie jak piszesz w pierwszej osobie ( ja nie wdaję się) to dalsza część powinna brzmieć " sprowadzi mnie" a nie "sprowadzi Cię". W oryginale to wygląda tak: Nigdy nie dyskutuj z idiotą.Najpierw sprowadzi Cię do własnego poziomu a potem pokona doświadczeniem. Niby niewiele , ale od razu widać z kim mamy do czynienia!
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT W PiS'ie muszą być dumni z ciebie. Nauki pewnie brałeś u pani Pawłowicz. Co Ty ! Na tą babę patrzyć nie mogę. Dzięki Bogu słyszałem , że podobno rezygnuje z polityki. A jesteś kumplem Banana w życiu prywatnym? |
|
|
|
|
|
|
CYTAT (Edo2 ) Co Ty ! Na tą babę patrzyć nie mogę. Dzięki Bogu słyszałem , że podobno rezygnuje z polityki. A jesteś kumplem Banana w życiu prywatnym? No to już wiesz jak postrzegają cię inni. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
|
|
Piszesz w imieniu jakiejś większej społeczności , czy tylko w imieniu swoim i przyjaciela?
|
|
|
|
|
|
|
Piszę w swoim imieniu.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
|
|
Twoja opinia mnie nie interesuje. Jak dla mnie jesteś całkowicie niewiarygodny.
Jesteś kumplem Banana w życiu prywatnym?
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Piszę w swoim imieniu. Po co z tym trollem piszesz zlej go ciepłym moczem na co zasługuje i po krzyku ... I jeszcze jedno zdanie do trolla "Edo2" jeśli zaś chodzi o rzekome jednostronne usuwanie waszych wpisów to "twojemu koledze" polecałem czopki tobie dawką odpowiednią były by "wiaderka" tylko nie jestem pewien czy sprzedają w takich dawkach ... Jeśli z kolei idzie o nie usuwanie innych wpisów to twoje prymitywne postrzeganie rzeczywistości powinno wychwycić pewien fakt więc leć po te "wiaderka"
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
|
|
CYTAT Andrzej Duda działa jak karny żołnierz prezesa Kaczyńskiego, dla którego najważniejszym zadaniem jest teraz zwycięstwo jego partii, tak by zyskać większość konstytucyjną i rządzić Polską niepodzielnie. Cały tekst: http://wybor(...)jX0nvgR1 http://wyborcza.pl/1,75968,18609158,referendum-jak-koncert-zyczen.html#MTstream Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
|
|
CYTAT (Edo2) Twoja opinia mnie nie interesuje. Jak dla mnie jesteś całkowicie niewiarygodny. Jesteś kumplem Banana w życiu prywatnym? ![]() Kolejny pokaz hipokryzji? Po co zadajesz kolejne pytania? CYTAT (el.Banan) Po co z tym trollem piszesz zlej go ciepłym moczem na co zasługuje i po krzyku ... Jak widzisz trollek sam się kompromituje przy każdym poście. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
|
|
Chłopaki piszecie w stylu:
- To gówno śmierdzi!!! - Elbanan - Wcale nie!!! - Edo2 - To gówno śmierdzi!!! - Elbanan - Wcale nie!!! - Edo2 - To gówno śmierdzi!!! - Elbanan - Wcale nie!!! - Edo2 - To gówno śmierdzi!!! - Elbanan - Wcale nie!!! - Edo2 Nie macie szans na dyskusję... Okopaliście się po dwóch stronach barykady i tkwicie tak, jak w jakimś amoku.... A skończy się tak ![]() ![]() ![]() - Co za dyskusja, jakie emocje!!! - Ilu was było??? - zapyta ktoś z boku. - No...... Tylko my dwaj ![]() ![]() ![]() He, he, he.... Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
CYTAT Po co z tym trollem piszesz zlej go ciepłym moczem na co zasługuje i po krzyku ... I jeszcze jedno zdanie do trolla "Edo2" jeśli zaś chodzi o rzekome jednostronne usuwanie waszych wpisów to "twojemu koledze" polecałem czopki tobie dawką odpowiednią były by "wiaderka" tylko nie jestem pewien czy sprzedają w takich dawkach ... Jeśli z kolei idzie o nie usuwanie innych wpisów to twoje prymitywne postrzeganie rzeczywistości powinno wychwycić pewien fakt więc leć po te "wiaderka" Co za bełkot! Stworzyć taki nieład to chyba jest jakaś forma sztuki. Może Ty jesteś jakimś happenerem , jakimś artystą ? Tacy ludzie często tworzyli w autentycznym niezrozumieniu otoczenia. Twoja gadka o innych osobach moderujących to forum była wytłumaczeniem zaistniałej sytuacji , gdyby nie inny fakt. Ano taki , że Twój potencjalny przyjaciel pisze do woli i nie zawsze zgodnie z regulaminem i jakoś nie spotyka się z represjami ze strony innych modów. Jeżeli jest jakiś regulamin to niech będzie równy dla wszystkich, a nie traktowany wybiórczo w potrzebie chwili. Od czasów dzieciństwa nie używałem czopków , ale po ogłoszeniu wyników wyborów prezydenckich , z całą pewnością znalazłoby się kilka osób wymagających takiej kuracji. Jeżeli mają problem teraz , to co będzie po 25 października? Co do tych trolli to już Ci pisałem. Poszukaj ich przeglądając albumy rodzinne. |
|
|
|
|
|
|
CYTAT Kolejny pokaz hipokryzji? Po co zadajesz kolejne pytania? Jak chcesz stanąć oko w oko z hipokrytą to po prostu przeglądnij się w lustrze. Skoro uważasz się za takiego przyzwoitego człowieka , dlaczego kluczysz i unikasz jednoznacznej odpowiedzi na proste pytanie? Co Ci szkodzi potwierdzić albo zaprzeczyć? Boisz się do tego przyznać ? A jeżeli jesteś pomówiony , to napisz to w jednym zdaniu. Mimo , że tak długo uciekasz od odpowiedzi po raz kolejny zadam to pytanie:Czy to prawda , że w życiu prywatnym jesteś kumplem Banana? I nie wyzywaj ludzi od hipokrytów , tylko udziel responsu i rozwiej wątpliwości. |
|
|
|
|
|
|
Napisz, w których wpisach łamałem regulamin? Może wtedy zasłużysz na odpowiedź.
|
|
|
|
|
|
Ja pierwszy zadałem pytanie. Odpowiedz na moje i może wtedy usłyszysz odpowiedź na swoje.
|
|
|
|
|
|
|
znalezione w sieci
![]() Czyli chcesz napisać że Andrzejek jest taką "świętą krową" i nawet zarząd go nie moderuje (zapewne się go boi) nie wspomnę o modach ? to już chyba przegiąłeś Antek Maciora byłby z ciebie dumny !! Do komisji go !!CYTAT (delta) Nie macie szans na dyskusję... A kto z kimś takim chce dyskutować ? Sorki Delta ale teraz to fantazja Cię poniosła "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
|
|
Aż tak bardzo nie zależy mi na twojej odpowiedzi.
![]() PS. Edward czy Edmund? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
|
|
CYTAT znalezione w sieci ![]() Czyli chcesz napisać że Andrzejek jest taką "świętą krową" i nawet zarząd go nie moderuje (zapewne się go boi) nie wspomnę o modach ? to już chyba przegiąłeś Antek Maciora byłby z ciebie dumny !! Do komisji go !!Bananie jak Ci pisałem , żebyś przeglądnął stare albumy rodzinne celem odszukania trolla , nie miałem na myśli zamieszczania tego na forum. Nie napisałem nigdzie tego co ty insynuujesz . Napisałem tylko , że dziwnym losu zrządzeniem , Twój przyjaciel ( nieoficjalny) może sobie pozwolić na więcej. To jaką dokładasz do tego swoją interpretację , to już kwestia Twojej wyobraźni.No i może czegoś więcej! |
|
|
|
|
|
|
CYTAT Aż tak bardzo nie zależy mi na twojej odpowiedzi. ![]() PS. Edward czy Edmund? A może Zenon albo Benon? Czyli dalej kombinujesz i unikasz odpowiedzi na proste pytanie. Jednakowoż nie byłbym sobą gdybym i tak nie zapytał: Jesteś kumplem Banana w życiu prywatnym? I taki człowiek , który boi się udzielić odpowiedzi na jedno proste pytanie , wyzywa innych od hipokrytów? Co za gość!
|
|
|
|
|
|
|
Hipokrytą jesteś. Pokazałeś to wiele razy. To fakt a z tymi się nie dyskutuje.
Brak odpowiedzi to nie lęk, a zwyczajna niechęć. PS. Ogarniasz? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
|
|
Czyli jesteś jak mniemam kolegą Banana , tylko wstydzisz się do tego przyznać? A może wyciągam zbyt daleko idące wnioski , a Ty jesteś niewinny ?
|
|
|
|
|
|
|
Poznałem kiedyś takiego filozofa z PiS Edmunda i pasujesz do niego idealnie. Dowiedziałem się ostatnio, że jest kruchego zdrowia. To pewne sprawy by wyjaśniało.
|
|
|
|
|
|
Z moim zdrowiem wszystko ok , ale dzięki za troskę.
Czy jesteś kumplem Banana w życiu prywatnym? |
|