|
|
|
Biedry mają się świetnie.
To są w Stalowej sklepy, które jako pierwsze zaczęły olewać obostrzenia. Kasjerki bez rękawiczek i z nie zakrytymi twarzami (lub zakrytymi tylko ustami), rękawiczek dla klientów brak, ludzie się pchają przy kasach, nikt nie reaguje... Ale.... W sobotę rano widziałem z wiaduktu co się działo na targu. Masakra. Kto nie chce się zarazić.... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Siema miruś777 - łgarzu i kłamco bez trzci i honoru
CYTAT (mirek777) Tworki czekają. A ja słyszałem, że szykują Ci miejsce dużo bliżej bo w Stalowej Woli na ul. Wyszyńskiego. Pewnie w Stalowej Woli mają Cię dość. Jak tam twoje wykształcenie? Oczywiście to prawdziwe, bo w tego „inżyniera” nikt kto czytał Twoje wypociny Ci nie uwierzył. Masz odwagę krytykować je u innych? Miej odwagę napisać o swoim. Nie bądź hipokrytą. CYTAT (mirek777) Ale.... W sobotę rano widziałem z wiaduktu co się działo na targu. Masakra. Kto nie chce się zarazić.... Konspiratorzy też byli? |
|
|
|
|
Nie wiem feniksie - nie przyglądałem się czy byli konspiratorzy - zapewne nie, skoro handel odbywał się legalnie.
Było mnóstwo ludzi bez maseczek, rękawiczek, czy też z maseczkami "w pogotowiu", gdyby pojawili się mundurowi. Wiem natomiast, że zakatowałeś głupio moje wykształcenie, kłamiesz, i nie masz odwagi podać swojego. Próbujesz dziecinnie odwrócić role, zamiast stanąć w prawdzie. Ponadto twoje zachowanie na forum względem mojej osoby może wskazywać na jakieś problemy emocjonalne u ciebie.... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Siema miruś777 - łgarzu i kłamco bez trzci i honorufajnie, że piszesz przez co tylko potwierdzasz swój kłamliwy charakter. Wcześniej pisałeś, ze nie czytasz tego co piszę a jak widać prawda jest zupełnie inna i nie tylko w tym poście
CYTAT (mirek777) Nie wiem feniksie - nie przyglądałem się czy byli konspiratorzy ,,, No bo żeby to wiedzieć to trzeba znać jeszcze znaczenie tego słowa, a Ty niestety go nie znasz i użyłeś bo tak było "naukowo po inżyniersku". CYTAT (mirek777) Wiem natomiast, że zakatowałeś głupio moje wykształcenie, kłamiesz, i nie masz odwagi podać swojego. Próbujesz dziecinnie odwrócić role, zamiast stanąć w prawdzie. Nie odwracaj kota ogonem bo to Ty pierwszy zaatakowałeś swoim głupim wpisem z czego miałem niezłą polewkę ale jak Ci wcześniej pisałem, że nie dam się sprowadzić do Twojego poziomu więc to olałem. Niestety Ty wtedy zaatakowałeś Boba i sobie pomyślałem, że pokonam Cię Twoją własną bronią co jak widać daje efekty. To nie ja kłamie tylko Ty, to Ty powołujesz się na wykształcenie, którego nie masz, to Ty jak to piszesz „stań w prawdzie”. Powoływałeś się wielokrotnie na wartości chrześcijańskie, których jak widać też Ci brakuje. CYTAT (mirek777) Ponadto twoje zachowanie na forum względem mojej osoby może wskazywać na jakieś problemy emocjonalne u ciebie.... Moje zachowanie jest lustrzanym odbiciem Twojego z tym tylko, że ja nie kłamie tak jak Ty. Jak tam twoje wykształcenie? Oczywiście to prawdziwe, bo w tego „inżyniera” nikt kto czytał Twoje wypociny Ci nie uwierzył. Masz odwagę krytykować je u innych? Miej odwagę napisać o swoim. Nie bądź hipokrytą. |
|
|
|
|
CYTAT Biedry mają się świetnie. To są w Stalowej sklepy, które jako pierwsze zaczęły olewać obostrzenia. Kasjerki bez rękawiczek i z nie zakrytymi twarzami (lub zakrytymi tylko ustami), rękawiczek dla klientów brak, ludzie się pchają przy kasach, nikt nie reaguje... Ale.... W sobotę rano widziałem z wiaduktu co się działo na targu. Masakra. Kto nie chce się zarazić.... ale jak kazdy siadzie w domu to swiat sie zawali nic nie bedzie |
|
|
|
|
Tak.
Dlatego wystarczyłaby żelazna dyscyplina - taka, żeby skończyło się cwaniakowanie z papierosem, oszczędzanie w sklepach i zakładach pracy na środkach dezynfekujących. Odkażanie środków komunikacji publicznej - ale bez ściemy. I wtedy można by moim zdaniem poluzować obostrzenia dużo bardziej. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Siema miruś777 vel kebabowiec - łgarzu i kłamco bez trzci i honoru
Jak tam twoje wykształcenie? Oczywiście to prawdziwe, bo w tego „inżyniera” nikt kto czytał Twoje wypociny Ci nie uwierzył. Masz odwagę krytykować je u innych? Miej odwagę napisać o swoim. Nie bądź hipokrytą. |
|
|
|
|
Siema szczurze. Co tam o Starej,_feniksa? Dalej daje każdemu?
|
|
|
|
|
CYTAT Siema szczurze. Co tam o Starej,_feniksa? Dalej daje każdemu? mirek777 nie dajesz rady i uruchomiłeś tajne konto mirokebabowiec.Twojego stylu nie ukryje nawet Twoje tajne konto tak, że nie wysilaj się |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Zaraz uruchomi "żonę". Tylko przypadkiem z tego samego IP.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Twoją żonę mogę uruchomić, wczoraj była zadowolona.
|
|
|
|
|
Jaka nazwa takie zachowanie
|
|
|
|
|
Cox na kebsa feniksie, weź swoją starą że sobą.
|
|
|
|
|
Twój klon mirku777 vel kebabowiec mnie nie zrazi kłamco.
|
|
|
|
|
Feniks vel Andrzej 2.0 to idiota.
|
|
|
|
|
CYTAT Tak. Dlatego wystarczyłaby żelazna dyscyplina - taka, żeby skończyło się cwaniakowanie z papierosem, oszczędzanie w sklepach i zakładach pracy na środkach dezynfekujących. Odkażanie środków komunikacji publicznej - ale bez ściemy. I wtedy można by moim zdaniem poluzować obostrzenia dużo bardziej. i mogli zabrać się od razu na poważnie, bo przed pierwszym zakażonym wpuszczali każdego do polski z zza granicy zamiast od razu zamknąć granice i każdego na kwaranntanne a były tylko zapewnienia że wirusa nie ma ale napewno będzie i siedzili z założonymi rękoma ostatnio byłem w sklepie- jedna kasa czynna przed weekendem i ludzie stali w odstępach ale co z tego jak jedna kasjerka nie dawała rady rozładować tłumu i ludzie dychali jeden na drugiego. Powinno jedno z obostrzeń dotyczyć aby kasy były czynne a nie tabliczka kasa nie czyna |
|
|
|
|
właściciel nie chciał większego obrotu? co się wyprawia
|
|
|
|
|
Firma kierowana przez Zbigniewa Ziobrę ksywa "Zbynek" ,chce wprowadzić nowe przepisy pozwalające na tzw. prewencyjną konfiskatę majątku.
W praktyce oznaczałoby to, że bez wyroku sądu państwo mogłoby przejąć majątek osoby podejrzanej i to na nim ciążyłby obowiązek udowodnienia swojej niewinności. Oznacza to de facto wprowadzenie domniemania winy .Jak do tej pory w polskim prawie istnieje domniemanie niewinności.Tak samo jest w prawie UE. Ministerstwo (nie)Sprawiedliwości pracuje bowiem nad tzw. prewencyjną konfiskatą majątku. W konsekwencji nowych przepisów "organy do ścigania" już nie będą musiały wykazywać faktu, że ten posłużył do popełniania przestępstw lub był pozyskany w sposób nielegalny. Ziobro,dbający o "dobro" na obywatela, chce przerzucić ciężar udowodnienia, że jego majątek pochodzi z legalnych źródeł. W skrócie+Udowodnij uczciwość. Ale konfiskata prewencyjna obejmuje także własność osób, wobec których nie toczy się żadne postępowanie karne, ale które nie są w stanie wykazać legalnego pochodzenia majątku. Więc nie tylko podejrzani o przestępstwa, ale także osoby, które np. utrzymywały kontakt zw sprawcą przestępstwa, mogą być narażone na utratę dorobku. Dzięki. ............................................................... Na deser. Duda w akcji... https://demot(...)nt-kraju https://demot(...)allenge2 Uwaga... https://demot(...)zej-Duka https://demot(...)rapuje-w Tekst kretyński https://demot(...)-matury- SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
jusek
Wiesz.... to byłoby dobre prawo, pod warunkiem, że: - urzędnik wydający decyzję, odpowiada za nią majątkiem swoim, swojej żony i dzieci. - wydanie takiej decyzji powoduje zabezpieczenie majątku również urzędnika - urzędnik obowiązkowo musi z własnej kieszeni opłacać ubezpieczenie od prowadzonej takiej działalności. Dobrze pamiętam, jak "urzędnicy" zniszczyli "Młyn Malinie" paradoks Nie zrobili tego, bo wybory. I mam im to za złe. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Obowiązują przepisy, które obciążają urzędników odpowiedzialnością finansową za niesprawiedliwe i niezgodne z prawem decyzje. Za swoje błędy urzędnik wypłaci odszkodowanie, jednak nie może ono przekraczać kwoty 12-krotności miesięcznego wynagrodzenia.
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
I to jest stanowczo za mało.
Zresztą.... kiedyś miałem sytuację, że urzędnik ze skarbówki popełnił błąd i złożyłem na niego skargę. (Nie straciłem pieniędzy, dzięki temu, że w porę zauważyłem błąd urzędnika) Karą było ustne pouczenie. Śmiechu warte. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Siema miruś777 - łgarzu i kłamco bez trzci i honoru
Jak tam twoje wykształcenie? Oczywiście to prawdziwe, bo w tego „inżyniera” nikt kto czytał Twoje wypociny Ci nie uwierzył. Masz odwagę krytykować je u innych? Miej odwagę napisać o swoim. Nie bądź hipokrytą. |
|
|
|
|
Spóźniłeś się.
Chcesz - rób z siebie pośmiewisko. Prawda jest taka, że ty i bob (czyli chyba jedna i ta sama osoba) zaatakowaliście głupio moje wykształcenie i teraz nie jesteście w stanie wybrnąć z tego honorowo - podając własne - czyli narażając się na to, że ktoś może łatwo to zweryfikować. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Zagadka - kto to powiedział?
Znam tego pana sprzed kilku lat, jeździłem z nim na nartach. (…) Jako normalny kontrahent zgłosił się do ministerstwa. Otrzymał ten kontakt od mojego brata. |
|
|
|
|
Ministerstwo Sprawiedliwości zamierza wprowadzić konfiskatę prewencyjną polegającą na tym, że organy ścigania już nie będą musiały wykazywać faktu przeniesienia majątku, czy też tego, że ten majątek służył do popełniania przestępstw lub był nabyty w sposób nielegalny. Ustawodawca na obywatela chce przerzucić ciężar udowodnienia, że jego majątek pochodzi z legalnych źródeł. Oznacza to de facto wprowadzenie domniemania winy!(...)
https://ceo.c(...)ca-85145 To są te dobre sądy wg PiS? ***** *** |
|