|
|
|
CYTAT Aferzyści z PO nie odwalali w 1/10 takiego cyrku jak to robi ta banda c***a Kaczora. Dokładnie Badman - choć PiS kuleje - daleko im do mistrzostwa PO-PSL... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
GW już zdążyła nawet skazać... to jest tępo stachanowców
|
|
|
|
|
CYTAT Aferzyści z PO nie odwalali w 1/10 takiego cyrku jak to robi ta banda c***a Kaczora. A jeśli odwalili to czemu nie ma jeszcze procesów? PiS rządzi niepodzielnie od 5 lat, ma w swoich brudnych łapach wszystko, potrafią ułaskawiać bez uprawomocnionego wyroku albo zamykać śledztwa zanim w ogóle się otworzyło, to nie potrafią tych przecież licznych i ohydnych afer złodziei z PO rozliczyć? A może nie bardzo jest się do czego przyczepić a wrzeszczą "a za peło" bo to ich prostych, nieporadnych życiowo wyborców satysfakcjonuje, bo wreszcie mają winnych swoich niepowodzeń? A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Aferzyści z PO nie odwalali w 1/10 takiego cyrku jak to robi ta banda c***a Kaczora. Dokładnie Badman - choć PiS kuleje - daleko im do mistrzostwa PO-PSL... Chyba nie zrozumiałeś albo raczej nie chciałeś zrozumieć tego, co napisałem. CYTAT A jeśli odwalili to czemu nie ma jeszcze procesów? PiS rządzi niepodzielnie od 5 lat, ma w swoich brudnych łapach wszystko, potrafią ułaskawiać bez uprawomocnionego wyroku albo zamykać śledztwa zanim w ogóle się otworzyło, to nie potrafią tych przecież licznych i ohydnych afer złodziei z PO rozliczyć? Na poprzedniej stronie mirek666 wszystko "ładnie i rzetelnie" wytłumaczył w tym temacie. ***** *** |
|
|
|
|
"nieporadnych życiowo wyborców" - to już wiem skąd
"nie potrafią afer złodziei z PO rozliczyć" - bez niezawisłych sądów się nie da sprawy VAT są łatwiejsze do dowiedzenia - są papiery, nazwiska i konta i wielu siedzi |
|
|
|
|
CYTAT "nieporadnych życiowo wyborców" - to już wiem skąd "nie potrafią afer złodziei z PO rozliczyć" - bez niezawisłych sądów się nie da sprawy VAT są łatwiejsze do dowiedzenia - są papiery, nazwiska i konta i wielu siedzi Czyje nazwiska? Myślisz, że ktoś wali VAT na swoje nazwisko? Co najwyżej to mogą poznać nazwisko Pana Wojtka spod wiaduktu i zablokować jego spółkę. https://www.rp.pl/VAT/302269909-VAT-mafiom-wyrwano-miliardy-tylko-na-papierze.html |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Aferzyści z PO nie odwalali w 1/10 takiego cyrku jak to robi ta banda c***a Kaczora. Dokładnie Badman - choć PiS kuleje - daleko im do mistrzostwa PO-PSL... Chyba nie zrozumiałeś albo raczej nie chciałeś zrozumieć tego, co napisałem. Naprawę sądzisz że nie zrozumiałem? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Nie wiem, ale twój komentarz był nietrafiony. PO-PSL to 1/10 cyrku PIS, ty piszesz, że PISowi daleko do mistrzostwa PO-PSL. W jakim sensie?
***** *** |
|
|
|
|
CYTAT W punkt! Brat kuzyna mojej ciotki mówił że znajoma jego szwagierki pracuje w szpitalu i bardzo dużo ludzi umiera na koronawirusa. Za Platformy tego nie było... Stryjeczny wuj siostry mojej drugiej teściowej, a żony z trzeciego małżeństwa(miała dwie córki),też tak mówił. Tego za Platformy też nie było... https://demot(...)erowniku https://demot(...)widzieli PS.Brat kuzyna to chyba też kuzyn. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
***** *** |
|
|
|
|
CYTAT Nie wiem, ale twój komentarz był nietrafiony. PO-PSL to 1/10 cyrku PIS, ty piszesz, że PISowi daleko do mistrzostwa PO-PSL. W jakim sensie? Był jak najbardziej trafiony i celowy. PiS ma swoje afery - ale ich ilość, rozmach, sposób karania winnych... Inna liga. Tak bezczelnie kraść, na taką skalę... jak za PO-PSL, tak bezczelnie kryć winnych - to potrafią tylko mistrzowie - PO-PSL. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Mirek, nawet prezes gdyby Ci nasikał na głowę to powiedziałbyś że z PO mocz bardziej śmierdział To to chyba się starasz o jakieś stanowisko w spółce skarbu państwa
|
|
|
|
|
Jeśli uwazasz, że PiS różni się pod względem afer od PO to jesteś w błędzie. PiS rozlicza swoich tylko wtedy kiedy szambo wybije i śmierdzi na cały kraj. Są sprytniejsi od PO-PSL bo uczą się na ich błędach.
PiS idzie w kierunku autorytarnym i dlatego jest gorszy od tamtej władzy. ***** *** |
|
|
|
|
Dokładnie tak! Brat kuzyna mojej ciotki mówił mi że jego znajoma ma syna prokuratura i ona twierdzi że jak rządziła Platforma to wszyscy sędziowie i prokuratorzy byli merytoryczni i apolityczni ( cokolwiek to znaczy - brat kuzyna mojej ciotki nie wiedział). Odkąd wybory wygrali pisiory to ci sami merytoryczni i apolityczni stali się z dnia na dzień usłużni i mniej fachowi...
Pełna zgoda co do autorytaryzmu. Hitler miał psa , a Kaczyński na kota. Przypadek? |
|
|
|
|
Muj prezydent potrzebóje fsparcia i dlatego pujde na te wybory.
Nikt mnie tego nie zabroni,choćbym od tego potem musiał umrzyć. https://demot(...)a-wybory https://demot(...)onawirus https://demot(...)wariatow Kto popiera taką petycję? https://demot(...)atryczne A tu macie odpowiedź na wszelkie wątpliwości,niedowiarki. Sam układałem krzyżówkę. Kto wygra wybory i dlaczego będzie to Anżej? https://demot(...)ole-TVP- SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
dotyczy to ludzi w rozumieniu osoby myślącej nie dotyczy poniektórych z tego forum . Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
kolejny sukces
wasz główny analityk prognostyk |
|
|
|
|
Coraz więcej zgonów-coraz mniej emertytalnych "pasozytów" i wypłat.
Coraz mniej narodzin tym samym mniej"gówniaków' i wypłat 500 plus. Proste jak świński ogon. Tymczasem... Ojciec Tadeusz Rydzyk ma budować "silną pozycję Polski" na arenie międzynarodowej. Jego fundacja i szkoła dostaną łącznie 340 tys. zł na działalność dyplomatyczną -pt. "Współpraca w dziedzinie dyplomacji publicznej 2018". https://demot(...)rzymanie Pieśń o bohaterze https://demot(...)eja-Dude SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Ojciec Tadeusz Rydzyk ma budować "silną pozycję Polski" na arenie międzynarodowej. Jego fundacja i szkoła dostaną łącznie 340 tys. Pięknie to oblekają w słowa. Ktoś inny mógłby powiedzieć że "Lord Tadeusz wzmacnia swoją pozycję (nie Polski). Jeszcze inny powie że on i wiadoma partia to złodzieje i pasożyty żerujące na zwykłym człowieku. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Kiedy rudy Mesjasz przybyły na białej chabecie przywróci utraconą praworządność to wszystko wyda nam się niczym zły sen.
Sędzia Żurek wróci do KRS , a pielęgniarki dostaną po 5 tysięcy złotych podwyżki... A dzieci będzie się rodzić tyle ile w rekordowym 2013.. |
|
|
|
|
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Kiedy rudy Mesjasz przywróci utraconą praworządność takie rzeczy będą nawet nie do wyobrażenia.
Już nigdy oprawcy z ABW nie będą używać przemocy wobec dziennikarzy. Już nigdy żaden prokurator nie zostanie odwołany. Już nigdy nie zginą ludzie walczący o praworządność ( jak pan Diduszko który przez pisowskich siepaczy usieczon był)... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Kiedy rudy Mesjasz przywróci utraconą praworządność takie rzeczy będą nawet nie do wyobrażenia. Już nigdy oprawcy z ABW nie będą używać przemocy wobec dziennikarzy. Już nigdy żaden prokurator nie zostanie odwołany. Już nigdy nie zginą ludzie walczący o praworządność ( jak pan Diduszko który przez pisowskich siepaczy usieczon był)... Hahahahaha. Edek tak zapewniał, że nie ma innych kont a tu takie rzeczy. Edek, znów wyszedłeś na pajaca. Kłamca i donosiciel z ciebie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Kiedy rudy Mesjasz przywróci utraconą praworządność w Polsce cuda zaczną dziać się codziennie.
Bo tylko cud wtedy będzie mógł ocalić ten kraj. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|