|
![]() |
|
Jusek to wszystko co piszesz blednie w kontrze do posępnego oblicza Schetyny , Brejzy czy innego Arłukowicza. Kaczyński to stary zmęczony życiem człowiek , który powinien przejść na emeryturę. Niemniej mordy tej menażerii mieniącej się opozycją są nie do zniesienia dla normalnego człowieka. Tylko w Konfederacji znajdziesz ludzi ideowych zdolnych wygrzebać nas z tego marazmu....
![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
Dołączył: 27 Paź 2018r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
......
|
|
Dołączył: 15 Wrz 2018r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT To co że nie była nigdy ważne że wszyscy kłamali że tak jest i narzucili abonament za posiadnie TV i co jest państwowe to nasze Jasne. A brak opłacania abonamentu RTV skutkuje karą więzienia jak w UK.... ![]() nie zapłacisz to urzad skarbowy zajmie pensje Maria |
|
|
![]() |
|
Jasne. A jak nie zapłacisz w kolejnym roku to od razu stawiają cię pod murem i kula w łeb....
![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jasne. A jak nie zapłacisz w kolejnym roku to od razu stawiają cię pod murem i kula w łeb.... ![]() nie płacisz dostajesz co kilkanaście miesięcy upomnienie poleconym i nie wpłacisz to urząd skarbowy zajmuje sumę zaległości z wynagrodzenia Maria |
|
|
![]() |
|
Śmieszne jest co piszesz Edo w kontekście nowej ustawy PIS odnośnie tego że to prokurator a nie sąd będzie decydował w kwestii pozbawienia kogoś wolosci nawet w przypadku jeśli sąd zasadzi kaucję.
Państwo policyjne czyli naturalny kolejny krok myśli socjalistycznej. Jakie kraje mają takie standardy? ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Skoro oderwani od realiów sprawiedliwości społecznej i bezpieczeństwa zwykłych ludzi - kastowi sędziowie wypuszczają "swoich", to musi powstać druga linia obrony, przed tak patologicznymi zachowaniami.
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Jasne. A jak nie zapłacisz w kolejnym roku to od razu stawiają cię pod murem i kula w łeb.... ![]() nie płacisz dostajesz co kilkanaście miesięcy upomnienie poleconym i nie wpłacisz to urząd skarbowy zajmuje sumę zaległości z wynagrodzenia Osobiście znam ludzi którzy nie płacą abonamentu RTV od lat i ponieśli z tego tytułu żadnej kary. Jeżeli spotkało cię takie coś to musisz mieć wyjątkowego pecha. A może to spotkało brata kuzyna twojej a właściwie to męża ciotki , a powiedział ci to szwagier kuzyna na urodzinach stryjecznego dziadka... ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Śmieszne jest co piszesz Edo w kontekście nowej ustawy PIS odnośnie tego że to prokurator a nie sąd będzie decydował w kwestii pozbawienia kogoś wolosci nawet w przypadku jeśli sąd zasadzi kaucję. Państwo policyjne czyli naturalny kolejny krok myśli socjalistycznej. Jakie kraje mają takie standardy? ![]() Nic nie wiem na temat nowej ustawy. Wiem natomiast że na podstawie obecnych przepisów każdego można zatrzymać bez pytania sądu. Obawiam się że ktoś z TVN wcisnął ci jakiegoś fejka i lyknąłeś jak młody pelikan... ![]() Akurat rekordziści co siedzieli po pięć lat na tymczasowym mieli przedłużane areszty przez niezawisłe sądy , ale kto by się tym przejmował. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
też myślałam że nic nie bedzie
ale zabrali pare osob w pracy tez tak mialo Maria |
|
|
![]() |
|
CYTAT też myślałam że nic nie bedzie ale zabrali pare osob w pracy tez tak mialo Rozumiem. Z moich znajomych nie opłacających abonamentu RTV nikomu włos z głowy nie spadł. Tak jak pisałem powyżej musisz mieć chyba wyjątkowego pecha. Poza tym nie wpuszczaj obcych ludzi do domu i nie wierz we wszystko co przeczytasz w internecie , a reszta sama się ułoży... ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
@Edo nie słyszałeś bo dobra zmiana dba o to byś wiedział co masz wiedzieć.
Myślisz że dymisja Kuchcinskiego ma związek tylko z lotami czy może raczej z afera podkarpacką? W związku z (kolejnym)żekomym samobójstwem świadka mającego zeznawać w tej sprawie - Kostecki (Cygan) powraca nierozwiązana sprawa burdeli gdzie wykorzystywano osoby nieletnie. Grupa przestepcza działała pod ochroną funkcjonariuszy najwyższych szczebli CBŚ. Grupa nagrywała wpływowe osoby korzystające z uciech tych domów gdzie miały miejsce różne dewiacje po pedofilię włącznie. Świadek który mówił o tym że są nagrania obciążające sławnego ostatnio Lotnika ma na ten moment stwierdzoną niepoczytalność. Samobójstwo Cygana jest podważane i istnieje wiele przesłanek wskazujących na udział osób trzecich. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Zdaje się że rodzina Cygana wynajęła mecenasa Konia za adwokata. On z całą pewnością podejmie działania żeby cała prawda ujrzało światło dzienne...
![]() Taśmy o których piszesz ( na których rzekomo Kuchciński zabawia się z nieletnią dziewczynką) są w obiegu plotek już od jakiegoś czasu. Jeżeli jest ta taśma to czemu jej widzimy na ekranie TVN? ![]() Litości to że ktoś puści plotkę nie oznacza że jest to fakt. Poza tym Kuchciński jest taki trochę pedziowaty , prędzej bym uwierzył że ciupciał młodych chłopców niż dziewczyny. Ale pomijając to , nie wierz we wszystko co znajdziesz w internecie. Wiara w spiskowe teorie nie świadczy dobrze o stanie umysłu człowieka mieniącego się inteligentnym. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Ja tylko pytam. Kiedy usłyszałem o samobójstwie Cygana to pierwsza
moja mysl to było "dziwne" a druga "podejrzane". Dopiero później dowiedziałem się że sprawa dla innych też jest śliska i brzydko pachnie. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Wątpliwości trzeba mieć zawsze bo z każdej strony jesteśmy bobmardowani kłamstwem. I z TVP i TVN.
Sprawa śmierci Cygana jest dziwna ale ja w taśmy Kuchcińskiego nie wierzę. Po prostu już by wypłynęły... Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
https://nowiny24.pl/seksafera-podkarpacka-od-jednego-filmu-do-sprawy-rzekomo-zagrazajacej-bezpieczenstwu-panstwa-krok-po-kroku/ar/c1-14050637
Wypłynęłyby dawno. https://www.se.pl/wiadomosci/polska/marszaek-mirosaw-k-z-urzedu-zrobi-harem-aa-5Kcs-QwTz-LZ1p.html PSL to trudny przeciwnik. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
W sumie też mi się z K...ą skojarzyło jak usłyszałem że jest jakaś zarejestrowana seks taśma z marszałkiem...
![]() ![]() Marszałek Sejmu a marszałek województwa kto by się poznał? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Nic nie mają, ale mają media.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Art. Czytałem twoje wpisy pod artykułem o konferencji porozumienia samorządowego, dotyczącego artykułu z Polityki. Ręce opadają jak się czyta co piszesz. Warto być klakierem władzy? Takiej władzy?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Daj spokój Andryejku, Małgorzata Czwarno-Sieroń nie powinna sięgać do takiej narracji
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Oj art. To co robisz w twojej ocenie jest przyzwoite?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Chcesz bardziej przyzwoicie.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
A potrafisz? Być przyzwoita?
|
|
![]() |
|
Andrzejku uważaj żeby ci pisiory nie pospuszczali powietrza z koła. Pójdziesz do sklepu po wodę wracasz a tu kicha w rowerze...
![]() Jaka władza taka dyktatura. Swoją drogą będziesz mógł zapisać w swojej biografii kartę opozycyjną jak już bezpartyjni wolnościowcy wespół z podkarpackimi dewiantami odbiorą władzę kaczystom... ![]() Może nawet kiedyś tacy opozycjoniści jak ty czy poległy pod Sejmem pan Diduszko doczekacie się pomników w panteonie zasłużonych w walce o praworządność. ![]() Niech wam zamiast krzyża tęczową Konstytucję wyryją. Będzie to pięknie przypominało potomności jak odważni ludzie w trudnych czasach walczyli z reżimem... ![]() Taka nowa Aleja Zasłużonych na Wojskowych Powązkach. ![]() Sorry za te docinki ale z wami nie można poważnie. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT A potrafisz? Być przyzwoita? Dla przyzwoitych. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|