|
|
|
CYTAT Tak i zakładasz je na głowę w deszczowe dni. A kto mówił o zakładaniu? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jak nie ma? Zawsze kupuję te XL... No niestety, żyjesz w błedzie. Durex Classic XL nie sitnieją. Pewnie pani w aptece dawała ci zwykłe Classici i mówiła że to XL żeby ci przykro nie było. Może i tak. Zawsze się zastanawiałem skąd ten uśmiech u pani w aptece a teraz już wiem... Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Od podwyżek żywności trolle partyjni odwracają uwagę prezerwatywami.
|
|
|
|
|
Też tak słyszałem.
Podobno mają kilogram pietruszki od posta.... Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Słyszałem że totalnym płacą szczawiem i mirabelkami.
A najaktywniejsi dostają kamienie w "kupach". Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Czereśnie dostałem.
Ceny rosną. Tymczasem mendy PISowskie dbają o propagandę: CYTAT Grażyna Bochenek zwolniona dyscyplinarnie z Radia Rzeszów. Jest nowy pozew
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Słyszałem że totalnym płacą szczawiem i mirabelkami. A najaktywniejsi dostają kamienie w "kupach". Tylko nie mów że myślisz że partie nie mają swoich trolli? |
|
|
|
|
Myślę, że mają.
Nie znam skali zjawiska - ale na pewno ono jest. Zresztą nie tylko partie. Myślę, że przede wszystkim służby specjalne różnych krajów. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Ja też. Czyli znowu rozschodzimy się kulturalnie. No trudno.
|
|
|
|
|
Jakoś to przeżyjemy...
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Trola politycznego można porównać do wytresowanego psa - jest mu bardzo często źle no ale ma swego pana który mu daje jeść (bardzo często też to biedne zwierzę jest,, łaskawie''bite aby słuchało tylko swego pana) i kuli ogon, łasi się w momencie karmienia. Jak wygląda tresura psa i jakie są metody to widziałem.
Są psy które mimo tresury i,, miłowania''swego pana potrafią go ugryźć a nawet uciec od niego... Ale są to przypadki bardzo sporadyczne. Czy tak nie wygląda polityka wszystkich partii liczących się na arenie kraju? Widać to nawet(może zwłaszcza) na najniższych szczeblach tych gminnych.. Byle stanowisko, byle karma ale nie muszę ich lubić... Gdzie kręgosłup moralny.. |
|
|
|
|
Międzynarodówka wiecznie żywa Jestem zwolennikiem Rzeczypospolitej Europejskiej, czyli odejścia od państw narodowych. Taki kierunek musimy przyjąć – oznajmił poseł PO-KO Krzysztof Mieszkowski w rozmowie z "Dziennikiem Gazetą Prawną".
Niezawisłość nie zna granic: Piotr Najsztub został uniewinniony od zarzutów spowodowania w 2017 roku wypadku, w którym ucierpiała 77-latka. Miała połamane żebra i kości czaszki. Wyrok sądu w Piasecznie zdumiewa tym bardziej, że dziennikarz w momencie prowadzenia auta nie miał prawa jazdy. Co na to niezatapialny ORP Bodnar Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
https://mobile.twitter.com/mbank_research/status/1141960368761266176
Pisowskie trolle opłacane za pietruszkę i inne ekskluzywne towary przejęły Eurostat... Kto zatrzyma tych zamordystów od Kaczafiego? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT ... Piotr Najsztub został uniewinniony od zarzutów spowodowania w 2017 roku wypadku, w którym ucierpiała 77-latka. Miała połamane żebra i kości czaszki. Wyrok sądu w Piasecznie zdumiewa tym bardziej, że dziennikarz w momencie prowadzenia auta nie miał prawa jazdy. Co na to niezatapialny ORP Bodnar Podobno babcia wtargnęła tak szybko na przejście że redaktor Najsztub nie miał czasu na reakcję... Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Nikt nie zrobi prawa jazdy w sekundę, nawet Kubica
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Nikt nie zrobi prawa jazdy w sekundę, nawet Kubica
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Taki piękny dzień a tu masz przybicie.Edzi Ja myślałem że ty zdechłeś.Taki prawy człek nic nie napisał na temat ostatniego zatrzymania polskiego patrioty za którym się ujął RPO?
|
|
|
|
|
CYTAT Przecie to wyrok NOWYCH zreformowanych sądów |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Taki piękny dzień a tu masz przybicie.Edzi Ja myślałem że ty zdechłeś.Taki prawy człek nic nie napisał na temat ostatniego zatrzymania polskiego patrioty za którym się ujął RPO?Ojcu bida matce bida a synowi stoi dzida jak mawiali starożytni Rzymianie... Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Taki piękny dzień a tu masz przybicie.Edzi Ja myślałem że ty zdechłeś.Taki prawy człek nic nie napisał na temat ostatniego zatrzymania polskiego patrioty za którym się ujął RPO?Ojcu bida matce bida a synowi stoi dzida jak mawiali starożytni Rzymianie... |
|
|
|
|
Niewiele. Niby nic nie mam do dziwolągów ale jednak trochę się wzbraniam...
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2323711951010086&id=389264617788172 Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Trybunał Sprawiedliwości UE wydał właśnie wyrok, stwierdzając, że przepisy polskiego prawa w sprawie obniżenia wieku przejścia w stan spoczynku sędziów Sądu Najwyższego są sprzeczne z prawem Unii.
Zablokowali nam na przyszłość taką możliwość, czeka ich los dinozaurów. Może Gersdorfiny dobrowolnie przejdą na zasłużony spoczynek od utrwalania władzy ludowej Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Trzymać do setki.
Nie puszczać na urlopy i chorobowe. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|