|
![]() |
|
Edo nie możesz wiedzieć jakie historie działy by się z dzikami. Larmo jakie podniosło społeczeństwo w związku z ta sprawą ostudziło zapał szaleńców.
Na sylwestrze w Rzeszowie człowiek zespołu muzycznego pokazał serdeczny palec widzom i dziennikarzom TVP. Do tych życzeń noworocznych się dołączam się zarówno ja jak i naprawdę spora część narodu. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Dzielisz z wielkim serduchem.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Edo różnica między TVP a TVN jest taka, że TVN sobie jest. A na TVP płacę. I inni płacą. Płacimy aby nas za nasze pieniądze traktowano jak ... ![]() TVN nie powołano dla robienia pieniędzy (chociaż to dziecinne łatwe gdy Łosi i Dzików nie brakuje) tylko dla robienia wody. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Gdyby było tak jak piszesz to połowa dorosłych Polaków by miała potrącenia na rzecz egzekucji niezapłaconego abonamentu. Ile takich przypadków znasz w kręgu rodziny/znajomych? A to że w skali całego kraju ktoś tam zapłacił ( pewnie zrezygnował z platformy cyfrowej i go zakablowali) nie jest wyznacznikiem w tej sprawie. Równie dobrze kiedyś widziałem w Fakcie ( kupując długopis w kiosku) że pies odebrał sobie życie. I jaki na podstawie tego mam wysnuć wniosek? Myślę że musisz nabrać dystansu zarówno do świata nas otaczającego jak i natłoku informacji spływających bez przerwy. Będzie ci łatwiej znosić trudy dnia codziennego.... ![]() Edzio, słabsze dni? Czy w ogóle okres ![]() ![]() ![]() Nakazy płatności faktycznie są wystawiane. Nie ma w tym masówki i ściągają tylko ostatnie 5 lat. A skąd wiedzą od kogo? To bardzo proste ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Gdzieś czytałem że platformy cyfrowe u których klient nie przedłużał abonamentu wysyłały zawiadomienia do określonych organów. Nie wiem ile w tym prawdy , być może tyle samo co w zarządzonej przez PiS eksterminacji dzików. W każdym razie nie podważam faktu że pojedyncze przypadki się zdarzają
Gdybyś Andrzejku przeczytał dalej to zobaczyłbyś że napisałem coś takiego. Tyle że prawda dla ciebie nie ma znaczenia , nie sądzisz? ![]() Piszesz o ludziach którzy nie zgłosili rezygnacji z abonamentu. Równie dobrze ktoś mógł nie wyrejestrować pojazdu i też by musiał opłacać np OC. Ale za taką "pomysłowość" to chyba powinny być jakieś kary , jak można być tak naiwnym? Jak można było wierzyć rudemu , za to powinien być jakiś domiar podatku... ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Gdzieś czytałem że platformy cyfrowe u których klient nie przedłużał abonamentu wysyłały zawiadomienia do określonych organów. Nie wiem ile w tym prawdy , być może tyle samo co w zarządzonej przez PiS eksterminacji dzików. W każdym razie nie podważam faktu że pojedyncze przypadki się zdarzają Gdybyś Andrzejku przeczytał dalej to zobaczyłbyś że napisałem coś takiego. Tyle że prawda dla ciebie nie ma znaczenia , nie sądzisz? ![]() Piszesz o ludziach którzy nie zgłosili rezygnacji z abonamentu. Równie dobrze ktoś mógł nie wyrejestrować pojazdu i też by musiał opłacać np OC. Ale za taką "pomysłowość" to chyba powinny być jakieś kary , jak można być tak naiwnym? Jak można było wierzyć rudemu , za to powinien być jakiś domiar podatku... ![]() Nie no spoko ![]() ![]() ![]() No własnie dla takich Mirków są te kary ![]() ![]() No ale z tym powołaniem się na własne słowa to mnie rozwaliłeś ![]() ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Proszę Andrzejku dla ciebie i twoich kolegów bliźniaków wszystko...
![]() Dobrze Andrzejku że w tym trudnym momencie dziejowym naszego Bantustanu ( łamana praworządność itp) odnajdujesz jeszcze radość dnia codziennego. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
Dołączył: 6 Kwie 2012r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Edo mam komuś z rodziny prosić o jego papier który jest dla niego wstydliwy i robić tu wklejki.
Jest to głupie. Ale obiecuje że zrobie ci to na pw w jakimś nie długim czasie. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Edo nie możesz wiedzieć jakie historie działy by się z dzikami. Larmo jakie podniosło społeczeństwo w związku z ta sprawą ostudziło zapał szaleńców. Na sylwestrze w Rzeszowie człowiek zespołu muzycznego pokazał serdeczny palec widzom i dziennikarzom TVP. Do tych życzeń noworocznych się dołączam się zarówno ja jak i naprawdę spora część narodu. Nie pierd.l regres. Czytałeś ten link który wrzuciłem EkoGrażynce? Polskim dzikom nie groziło nic ekstra nadzwyczajnego . Kilku idiotów rozdmuchało temat z niczego i tak poszło. Min dzięki takim ludziom jak ty , krugej , Andrzejek czy inni EkoJanusze... ![]() Co do TVP pisałem EkoGrażynce : nie oglądaj i nie płać. I tyle! Tak naprawdę publiczna nie ma nic do zaoferowania poza tępą propagandą. Gdyby wszyscy przestali płacić może w końcu ktoś by się wziął za to konkretnie i rozgonił na cztery wiatry... ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Edo mam komuś z rodziny prosić o jego papier który jest dla niego wstydliwy i robić tu wklejki. Jest to głupie. Ale obiecuje że zrobie ci to na pw w jakimś nie długim czasie. Jeżeli to taki przypadek o którym pisał Andrzejek ( że ktoś przestał płacić bez wyrejestrowania ) to wierzę ci na słowo. Skoro to ktoś z twojej rodziny to tym bardziej. Współczuję... Zawsze wykazywałem sporo empatii dla ludzi nie potrafiących sobie radzić we współczesnym świecie... ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Edo nie możesz wiedzieć jakie historie działy by się z dzikami. Larmo jakie podniosło społeczeństwo w związku z ta sprawą ostudziło zapał szaleńców. Na sylwestrze w Rzeszowie człowiek zespołu muzycznego pokazał serdeczny palec widzom i dziennikarzom TVP. Do tych życzeń noworocznych się dołączam się zarówno ja jak i naprawdę spora część narodu. Nie pierd.l regres. Czytałeś ten link który wrzuciłem EkoGrażynce? Polskim dzikom nie groziło nic ekstra nadzwyczajnego . Kilku idiotów rozdmuchało temat z niczego i tak poszło. Min dzięki takim ludziom jak ty , krugej , Andrzejek czy inni EkoJanusze... ![]() Co do TVP pisałem EkoGrażynce : nie oglądaj i nie płać. I tyle! Tak naprawdę publiczna nie ma nic do zaoferowania poza tępą propagandą. Gdyby wszyscy przestali płacić może w końcu ktoś by się wziął za to konkretnie i rozgonił na cztery wiatry... ![]() Edzio, wpływy z abonamentu maleją, Kurski chciał ponad miliard zł dotacji. Szczęśliwie nawet w pis nie wszyscy to typowe Mirki więc na razie spadło ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Sam nie wiem. Piszesz że ludzie posłuchali ryżego ( w kwestii niepłacenia abonamentu). To chyba trzeba poszukać tych artystów po drugiej stronie sporu politycznego. Mirek jako zwolennik PiS raczej nie słuchał rudego chu.a.
![]() ![]() Powtarzam jeszcze raz ( Boże z kim ja tu muszę się użerać): Nikt nie zmusza nikogo do opłacenia abonamentu radiowo-telewizyjnego. Jak się komuś nie podoba przekaz płynący z TVP idzie na pocztę ( przynajmniej tak było kiedyś) wypełnia formularz. Mój ojciec dwadzieścia lat temu jak to robił wpisał powód: Brak zainteresowania programem! ![]() Nie oglądasz , nie płacisz i nikt ci za to głowy nie urwie. Jeżeli są ludzie , którzy nie zgłosili tego faktu a zaprzestali płacenia , to powinni może spróbować drogi sądowej. Debilizm jest okolicznością łagodzącą i sąd powinien to uwzględnić przy wydawaniu wyroku... ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
Dołączył: 6 Kwie 2012r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Jeżeli to taki przypadek o którym pisał Andrzejek ( że ktoś przestał płacić bez wyrejestrowania ) No Edo ![]() ![]() Jakich ten pis ma trolli ![]() Rano jeszcze nie windykowali ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Sam nie wiem. Piszesz że ludzie posłuchali ryżego ( w kwestii niepłacenia abonamentu). To chyba trzeba poszukać tych artystów po drugiej stronie sporu politycznego. Mirek jako zwolennik PiS raczej nie słuchał rudego chu.a. ![]() ![]() Nie wiem musisz zapytać braci B. i typowego Mirka. Typowy Mirek nie ma barw politycznych. Idzie węchem korzyści. Typowy Mirek z reguły nie myśli. On się zgadza ![]() ![]() ![]() CYTAT Powtarzam jeszcze raz ( Boże z kim ja tu muszę się użerać): Nikt nie zmusza nikogo do opłacenia abonamentu radiowo-telewizyjnego. Jak się komuś nie podoba przekaz płynący z TVP idzie na pocztę ( przynajmniej tak było kiedyś) wypełnia formularz. Mój ojciec dwadzieścia lat temu jak to robił wpisał powód: Brak zainteresowania programem! ![]() Nie oglądasz , nie płacisz i nikt ci za to głowy nie urwie. Piszesz głupoty. Jesteś jak Tusk, którego nazywasz Ryżym ![]() ![]() ![]() CYTAT Jeżeli są ludzie , którzy nie zgłosili tego faktu a zaprzestali płacenia , to powinni może spróbować drogi sądowej. Debilizm jest okolicznością łagodzącą i sąd powinien to uwzględnić przy wydawaniu wyroku... ![]() Bycie typowym Mirkiem nie zwalnia z odpowiedzialności. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Litości Andrzejku wystarczy na dziś!
![]() Piszesz na poczcie wniosek o wyrejestrowanie odbiornika i tyle... Dwadzieścia lat temu ojciec podawał uzasadnienie nie wiem jak to wygląda teraz. Jakie to ma znaczenie? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Zawsze można sięgnąć po chwilówkę gdy brakuje,,,
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Zawsze można sięgnąć po chwilówkę gdy brakuje,,, Albo podjąć dodatkową prace w zawodzie internetowy marketing szeptany. |
|
|
![]() |
|
Tez, wolnomyślicieli nie brakuje
![]() ![]() EDO przywołał uczciwe rozwiązanie dla chcących, nie lubisz nie korzystasz nie płacisz = DE-MO-KRA-CJA! Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Tez, wolnomyślicieli nie brakuje ![]() ![]() EDO przywołał uczciwe rozwiązanie dla chcących, nie lubisz nie korzystasz nie płacisz = DE-MO-KRA-CJA! Ci co zasypiają jak niemowlę nie muszą codziennie koło północka pisać jeszcze w temacie partii. |
|
|
![]() |
|
Miał być program cela+. Złodzieje z PO mieli siedzieć w więzieniu. Po 3 latach rządów "dobrej zmiany", jak na razie sami się wsadzają
![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Streszczenie "afery" Srebrna Gate.
![]() I znów kapiszon pffffffff. ![]() "Wszystko wiem, przecież ja nie chcę nikogo oszukiwać. Ja wiem, że to wszystko było robione dla nas. Ja bym chciał zapłacić, tylko muszą być do tego podstawy w papierach. Gdyby do tych wszystkich opracowań, które tu są, były dołączone rachunki. Ile to kosztowało, znaczy, jaka firma za to bierze". Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Tak z innej beczki.
"Dzień 17 stycznia 2019 r., w którym uległy Trybunał Konstytucyjny na wniosek prezydent RP Andrzeja Dudy ocenzurował ustawę o IPN, jest dniem kolejnej krzywdy wyrządzonej rodzinom ofiar ludobójstwa przeprowadzonego przez nacjonalistów ukraińskich na Wołyniu i Lubelszczyźnie oraz w Małopolsce Wschodniej." https://www.youtube.com/watch?v=h0y-fu3sQ6E |
|
|
![]() |
|
A wszystko w imię dobrych stosunków z kimś, kto tych dobrych stosunków nie chce. Bo inaczej pchalibyśmy Ukrainę w ramiona Rosji...
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Czy jakiś element animalny , będący gorszym sortem , podkarpacki dewiant , bezpartyjny wolnościowiec czy jakikolwiek inny gałgan zapatrzony w TVN mógłby mi wytłumaczyć tak spokojnie jaka jest prawda o Kaczyńskim?
Cały czas słyszałem że to stary bezzębny dziadek nie mający konta bankowego ani prawa jazdy a co za tym idzie bez pojęcia o dzisiejszych realiach. Właśnie się dowiaduję że to gość z wizją , jeden z najbogatszych Polaków na podatek developer przeprowadzający milionowe/miliardowe inwestycje.... ![]() Ja zbaraniałem... ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
A jak laski zarywa.
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|