|
![]() |
|
Ja tak napisalam?? Regresujesz sobie troszeczkę z realnej rzeczywistości :-)
Jest wielu żartownisiów. Tytuł człowieka roku otrzymał George Soros. Uznawany za elitarny, brytyjski dziennik „Financial Times”. przyznał mu wyróżnienie za,,, wspieranie społeczeństwa roz-integrowanego, działania na rzecz bezgranicznej demokracji, globalnej miłości i wymianę ludności europejskiej. Jak na jednego człowieka to dużo zasług na wieczność,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Progres - najwyraźniej znaczenie słowa "filantropia" jest ci obce. Owsiak i bezinteresowność.... hmmmm. ![]() Jak on i jego rodzina będą to robić bezinteresownie, to znów zacznę wspierać tą akcję. ![]() Jak każdy inny może pracować w fundacji na jej rzecz i zarabiać na życie pieniądze to jest okej a uparłeś się na jednego człowieka. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Podróbko - chcesz konstytuować temat?
Wejdź sobie w temat o owsiaku - poczytaj tam łaskawie, co konkretnie nie podoba mi się w jego działalności, i jeśli taka twoja wola - odśwież ten temat. Ja nie zamierzam się powtarzać. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Podróbko - chcesz konstytuować temat? Wejdź sobie w temat o owsiaku - poczytaj tam łaskawie, co konkretnie nie podoba mi się w jego działalności, i jeśli taka twoja wola - odśwież ten temat. Ja nie zamierzam się powtarzać. ![]() Powtórzyłeś się sam i zacząłeś jak co roku nie wytrzymałeś. My cieszymy się z pomocy ty masz problem. Pomagaj nie dla owsika tylko dla chorych |
|
|
![]() |
|
Podróbko:
Masz ochotę ciągnąć temat? Reaktywuj ten właściwy. Nie wytrzymałem? ![]() A ja się powstrzymywałem? ![]() ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Podróbko: Masz ochotę ciągnąć temat? Reaktywuj ten właściwy. Nie wytrzymałem? ![]() A ja się powstrzymywałem? ![]() ![]() Nie to elbanan wkleił mem o owsiku |
|
|
![]() |
|
Co wy kur...chcecie od PIS ? Naprawdę obiektywnie bez ściemy Żyje na tym świecie od 60 lat i nigdy ale to nigdy choćby przez chwilkę nie było tak dobrze w tym kraju jak teraz dla mieszkańców.Nie mówię że jest idealnie bo to zaniedbania komuny ale nigdy nie było lepiej.A już na pewno za PO i fałszywym PSL.Moździerz nie pamięta poprzednich czasów ale musicie uwierzyć na slowo .Wiem wiem...chciałoby sie aby bylo tak ekonomicznie dobrze jak w UK czy Niemczech,Francji itd ale.....oni pracowali na to dziesiątki lat.My tez musimy.Natomiast PIS sprawił nareszcie ze chociaż w czesci możemy sie cieszyć tym co wypracowaliśmy jako narod przez ostatnie lata.Nie można wiecznie oszczędzać na wszystkim kosztem ludzi.Zwyklych ludzi.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Co wy kur...chcecie od PIS ? Naprawdę obiektywnie bez ściemy Żyje na tym świecie od 60 lat i nigdy ale to nigdy choćby przez chwilkę nie było tak dobrze w tym kraju jak teraz dla mieszkańców.Nie mówię że jest idealnie bo to zaniedbania komuny ale nigdy nie było lepiej.A już na pewno za PO i fałszywym PSL.Moździerz nie pamięta poprzednich czasów ale musicie uwierzyć na slowo .Wiem wiem...chciałoby sie aby bylo tak ekonomicznie dobrze jak w UK czy Niemczech,Francji itd ale.....oni pracowali na to dziesiątki lat.My tez musimy.Natomiast PIS sprawił nareszcie ze chociaż w czesci możemy sie cieszyć tym co wypracowaliśmy jako narod przez ostatnie lata.Nie można wiecznie oszczędzać na wszystkim kosztem ludzi.Zwyklych ludzi. Może tylko to iż oni twierdzą iż INNI kradli a IM się należy![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT To fakt! Jak ten dureń był szefem NBP to nigdy mu się nie sprawdzały prognozy dotyczące inflacji i innych wskaźników. Do pewnego momentu było to nawet śmieszne , tyle że później zaczęło irytować.... ![]() Jest trochę różnicy między czasem Balcerowicza a obecnym, ale musi trochę wody upłynąć zanim to pojmiesz chyba, że wcześniej ściągniesz partyjne okularki ![]() CYTAT Przeglądnij bobku te linki które wrzuciłem. Dowiesz się co nieco min o dorobkach naukowych ludzi których mienisz autorytetami. ![]() To jest jeszcze lepsze https://mobile.twitter.com/NZGoebbelsa/status/1081177445175300098 To nie czytaj wyborczej, widzę dzień bez wyborczej i TVNu jest dniem straconym ![]() Główna różnica między Glapińskim a Balcerowiczem jest taka że za Balcerowicza rezerwa walutowa NBP wynosiła 40 miliardów złotych , a teraz wynosi ponad 400 miliardów... https://www.nbp.pl/home.aspx?f=/statystyka/aktywa_rezerwowe.html A poza tym jeszcze to (Balcerowicz był zawsze przereklamowany) ![]() https://mobile.twitter.com/powolutku1/status/1081242886551846912 Wyborcza i TVN to dno dna. Może kiedyś sobie to uświadomisz bobku. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
A czy balcerowicz nie zrobił nam popiwku i innych draństw pod dyktando żydowskiego bankiera?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Balcerowicz to kretyn. Usta zawsze miał pełne frazesów o obniżaniu podatków i likwidację jakichkolwiek przywilejów. Tyle że jak sam był ministrem finansów to jedyne co miał ten geniusz do zaoferowania to podwyżki akcyz. Morawiecki przy Balcerowiczu to Święty Mikołaj....
![]() Kiedy słucham tego nadętego buca nie mogę wyjść ze zdumienia - jak czasami inteligentni ludzie uważają go za autorytet? ![]() Komuś chyba zależało żeby tak zaprogramować społeczeństwo żeby miernoty uznało za mędrców. ![]() Kolejny "profesor" na celowniku: https://mobile.twitter.com/Se_szol/status/1081152207314186240 ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Z niego taki sam profesor jak z nieżyjącego już Bartoszewskiego (wypuszczonego z Oświęcimia ze względu na stan zdrowia... - No i Bartoszewski NIGDY nie miał tytułu profesora).
Balcerowicz to wydmuszka bez realnych osiągnięć. Choć podobno tytuł profesora ma. Za co? ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Za to w pisie sa same profesory, w szczególności te od trybunału konstytucyjnego.
|
|
|
![]() |
|
Mirek ciągnie Edowi a Edo liże mu rowa.
Taka prawda. Art chciał(a) ich przelecieć ale jest stara i brzydka więc wali się butelką po Amarenie bo nikt jej nie chce :fuj: |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mirek ciągnie Edowi a Edo liże mu rowa. Taka prawda. Art chciał(a) ich przelecieć ale jest stara i brzydka więc wali się butelką po Amarenie bo nikt jej nie chce :fuj: Wydaje mi się że na to co cię trapi nie znajdziesz tutaj pociechy. Są lekarze specjaliści i może tam spróbuj. ![]() Z drugiej strony jak masz napastować kozy czy dzieci to może lepiej ulżyj sobie na forum. Skoro lubisz takie klimaty to może ci podeślę jakiś fajny fetysz typu używane majtki z czarnym przedziałkiem na środku, chciałbyś? ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Nie ma jak wnikliwa analiza dorobku naukowego przez typowego Mirka, wyborcę pis. Drugi Edzio wyimaginowany przedsiębiorca i ekspert
![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
No tak Andrzejku ty za to jesteś debeściak...
![]() Poinformowany i zorientowany dosłownie we wszystkim. Taki fenomen w obsranych gaciach... ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Niczego więcej po tobie się nie spodziewałem😄😄
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Każdy Andrzejku dostaje tyle na ile zasłużył. Widocznie tak miało być...
![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mirek ciągnie Edowi a Edo liże mu rowa. Taka prawda. Art chciał(a) ich przelecieć ale jest stara i brzydka więc wali się butelką po Amarenie bo nikt jej nie chce :fuj: I po to założyłeś konto? ![]() Skoro takie masz skojarzenia - to znaczy że właśnie w takich realiach żyjesz. Współczuję. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Nie bierzcie tego osobiście, to tylko recenzja waszego pierdolenia na tym forum.
|
|
|
![]() |
|
Co wy kur...chcecie od PIS ? Naprawdę obiektywnie bez ściemy Żyje na tym świecie od 60 lat i nigdy ale to nigdy choćby przez chwilkę nie było tak dobrze w tym kraju jak teraz dla mieszkańców.Nie mówię że jest idealnie bo to zaniedbania komuny ale nigdy nie było lepiej.A już na pewno za PO i fałszywym PSL.Moździerz nie pamięta poprzednich czasów ale musicie uwierzyć na slowo .Wiem wiem...chciałoby sie aby bylo tak ekonomicznie dobrze jak w UK czy Niemczech,Francji itd ale.....oni pracowali na to dziesiątki lat.My tez musimy.Natomiast PIS sprawił nareszcie ze chociaż w czesci możemy sie cieszyć tym co wypracowaliśmy jako narod przez ostatnie lata.Nie można wiecznie oszczędzać na wszystkim kosztem ludzi.Zwyklych ludzi.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie bierzcie tego osobiście, to tylko recenzja waszego pierdolenia na tym forum. Spoko gdybym przejmował się opinią każdej szumowiny z tego forum już dawno bym odpuścił. Nie chowam urazy tym bardziej że sprawiasz wrażenie naprawdę potrzebującego pomocy. Rodzice tak mnie wychowali że żarty żartami ale z dziwolągów śmiać się nie wolno. Zatem szukaj pomocy u specjalistów i nie poddawaj się. Zboczenia, perwersje i zaburzenia psychiczne to nie jest temat nie do przebrnięcia. Powodzenia , trzymam kciuki! ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Główna różnica między Glapińskim a Balcerowiczem jest taka że za Balcerowicza rezerwa walutowa NBP wynosiła 40 miliardów złotych , a teraz wynosi ponad 400 miliardów... Brak argumentów to zmiana tematu jakie to typowe ![]() CYTAT Wyborcza i TVN to dno dna. Może kiedyś sobie to uświadomisz bobku. ![]() Nie ma i nie było przymusu, czytać ani oglądać ![]() CYTAT Nie ma jak wnikliwa analiza dorobku naukowego przez typowego Mirka, wyborcę pis. Drugi Edzio wyimaginowany przedsiębiorca i ekspert Marnują się chłopaki (ile 60 gr za post) ![]() ![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|