|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Jakiś miłośnik kawioru chyba? ![]() bynajmniej nie milosnik TVP w ktorej na okroglo tasmy , amber gold i zamach smolenski a wyrokow jak nie bylo i nie bedzie , a ciemniaki przed TV klaskaja i mysla ze sie cos zmieni , nie matoly nic sie nie zmieni jedne i drugie gnidy na zmiane z PIS i PO beda was dymac a wy tylko mozecie morde wycierac i udawac ze jest super !!! Po nowym roku kolejne podwyzki ale co tam dali 500zl zabiora 1500 . No ale od czego sa Niemieckie sklepy Kaufland , Lidl do ktorych pol tego forum zapierdala szukajac cotygodniowych promocji . CYTAT Wyroków nie będzie, Gersdorfiny pozostały - Towaru nie będzie, traktor się zepsuł - Nie traktor się zepsuł, tylko koło się zepsuło. - Jak koło jest zepsute, to cały traktor jest... - Bolek, przestań szerzyć defetyzm. Ile traktor ma kół? - Cztery. - Ile jest zepsutych? - Jedno. - To ile jest dobrych? - Trzy. - To nie można powiedzieć, że trzy są dobre?! - Przecież to to samo. - Ale jak brzmi! TRZY DOBRE." Stary kabareciarz ten marian112 :-) Laskowik to jednak klasyk mijającego systemu, wiecznie żywy, nie chce odejść,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Polsat podaje, że będzie podwyżka cen energiielektrycznej o 10-15%. Pozdrawiam PiSlamistów. Właśnie dla ciebie są takie linki: https://mobil(...)09403905 Zanim powtórzysz wszystko co usłyszysz lub zobaczysz ( nieważne czy w TVN czy TVP a nawet Polsacie) warto to zweryfikować. Jak się tego nie zrobi można wyjść na głupca. ![]() Edzio, na razie to ty powtarzasz i powielasz informacje o podwyżkach cen energii. Oczywiście energia stale tanieje i to w twoim odczuciu zapewne jest fakt. Jest coraz taniej i basta. ![]() Z tymi sędziami i sądami to niezła wymówka ![]() ![]() ![]() Rachunek za prąd z dopłatą. Jest zapowiedź ministra energii Rekompensaty z tytuły wzrostu cen energii dostaną wszystkie gospodarstwa domowe - zapowiedział minister energii Krzysztof Tchórzewski. Mają być niezależne od dochodów. Początkowo planowano objęcie rekompensatami tylko te mniej zamożne gospodarstwa, przyznał Tchórzewski. - Jednak koszt administracyjny określenia tej grupy odbiorców okazał się na tyle wysoki, że z tego pomysłu zrezygnowano - dodał. Jak zapewnia szef resortu energii, dla odbiorcy niewiele się zmieni, a rozliczeniem mają się zająć sami dostawcy energii. - Rachunek się nie zmieni, odbiorca dostanie taki sam rachunek, zapłaci tyle samo - powiedział minister. Zapowiedział też, że powstanie specjalny fundusz, z którego rozliczane będą rekompensaty. https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/ceny-energii-rekompensaty,47,0,2421807.html?fbclid=IwAR1qmw2xjvGhEhOcwsvOUn-FTiwD1s2EjXJmzbB1eB_ig80M98JvSIhoVXo Nie będzie podwyżek, to po co te rekompensaty? Edzio, alfons dał słabe info? ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
https://pomorska.pl/maya-rostowska-blyskawiczna-kariera-w-msz-corki-ministra/ar/7182048
Była sobie "maya".... córka pewnego kamienicznika, udającego ministra finansów.... Taka "misiewiczka" zanim ktokolwiek słyszał coś o Misiewiczu... ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT https://pomorska.pl/maya-rostowska-blyskawiczna-kariera-w-msz-corki-ministra/ar/7182048 Była sobie "maya".... córka pewnego kamienicznika, udającego ministra finansów.... Taka "misiewiczka" zanim ktokolwiek słyszał coś o Misiewiczu... ![]() Mirus wklejajac te linki , potwierdzasz swoje oglupienie bo PIS robi doskonale to samo co PO , a jaki z tego moral poprostu lubisz w pupe byc dymany raz z PO raz z PIS ![]() A teraz zaciskaj zeby i zapierdalaj do niemieckiego obozu pracy . |
|
|
![]() |
|
marianku pracuję u Polaka, w polskiej firmie i produkujemy głównie na rynek krajowy.
![]() Co nie zmienia faktu, że produkowanie na rynki zagraniczne nie oznacza, że ktoś nas "karmi". Nie wiem skąd u ciebie ta służalczo - poddańcza mentalność. Kolejny smarfonowy analfabeta nie potrafiący pisać z polskimi znakami. ![]() Reszty bełkotu gimbusowego nie ma co komentować. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT marianku pracuję u Polaka, w polskiej firmie i produkujemy głównie na rynek krajowy. ![]() Co nie zmienia faktu, że produkowanie na rynki zagraniczne nie oznacza, że ktoś nas "karmi". Nie wiem skąd u ciebie ta służalczo - poddańcza mentalność. Kolejny smarfonowy analfabeta nie potrafiący pisać z polskimi znakami. ![]() Reszty bełkotu gimbusowego nie ma co komentować. ![]() Smarfonowy. Może smerfowy. Znowu się zapomniałam przelogować. |
|
|
![]() |
|
Podróbko - smerfowego analfabety jeszcze nie widziałem.
Jesteś smerfowym analfabetą? - Na czym polega ta ułomność? ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Podróbko - smerfowego analfabety jeszcze nie widziałem. Jesteś smerfowym analfabetą? - Na czym polega ta ułomność? ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT https://pomorska.pl/maya-rostowska-blyskawiczna-kariera-w-msz-corki-ministra/ar/7182048 Była sobie "maya".... córka pewnego kamienicznika, udającego ministra finansów.... Taka "misiewiczka" zanim ktokolwiek słyszał coś o Misiewiczu... ![]() Betonie, tylko potwierdzasz moją tezę, że nie ma różnicy między PiS i PO. Mam nadzieję, że PiS spotka taki sam los jak PO i dojdą do władzy normalni uczciwi ludzie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Andrzejku, kilkoro z PO odzyskało mandat radnego miejskiego. Będziemy wciągać jak jamochłony owoce ich zaangażowania w prace dla dobra wszystkich mieszkańców. Obserwowałam olbrzymie gejzery energii i szczerej chęci pozyskania nowych high-tech inwestorów i pieniędzy dla miasta. Podzielamy twoje oczekiwania że spotka ich sam dobry los w nagrodę i znowu dojdą do władzy normalni i uczciwi ludzie.
Puki co KE zapowiada stworzenie oddzielnych budżetów dla strefy euro i dla słowiańskich kolonii gospodarczych, zmusiło to rząd do noweli ustawy i przywrócenia członków SN do kontynuowania dobrej pracy dla obrony suwerenności i demokratycznego dobrobytu w Ojczyźnie. Wiezienia nie ulegną przepełnieniu, oszczędności grosza podatnika. Jesteśmy dobrej myśli i przy nadziei która umrze za 5 lat. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Ooo! myślenie nie jest mocną stroną K'15
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Tylko prostytutka partyjna może napisać, że ruch jako instytucja myśli😄😄. No chyba że sama nie myśli bo wszelkie decyzje, ustalenia i wypowiedzi ustala partia.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Oooo! personalia i recydywa są warte 40+ Moderator jest na urlopie.
Na obrazku napisano "czego jeszcze nie rozumiesz?" - Kukiz15 (to fejk? wiec nie wklejaj) Samodzielna interpretacja rzeczywistości i twoje pobudzenie to zła mieszanka, uściślę że wychodzi ci to lepiej od Nurowskiej. Czego nie rozumiesz, obrony koryta przez Targowicę? Jest jeszcze jedna dobra wiadomość, Izba Kontroli Nadzwyczajnej i Spraw Publicznych oraz Izba Dyscyplinarna powstały i dają ludziom szansę na rewizje "de-mo-kra-ty-cznych" wyroków w imię naszej "kon-sty-tu-cji" bez zewnętrznego veta. https://pbs.twimg.com/media/DshH_iGXQAA6R6c.jpg Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Oooo! personalia i recydywa są warte 40+ Moderator jest na urlopie. Na obrazku napisano "czego jeszcze nie rozumiesz?" - Kukiz15 (to fejk? wiec nie wklejaj) Samodzielna interpretacja rzeczywistości i twoje pobudzenie to zła mieszanka, uściślę że wychodzi ci to lepiej od Nurowskiej. Czego nie rozumiesz, obrony koryta przez Targowicę? Jest jeszcze jedna dobra wiadomość, Izba Kontroli Nadzwyczajnej i Spraw Publicznych oraz Izba Dyscyplinarna powstały i dają ludziom szansę na rewizje "de-mo-kra-ty-cznych" wyroków w imię naszej "kon-sty-tu-cji" bez zewnętrznego veta. https://pbs.twimg.com/media/DshH_iGXQAA6R6c.jpg czego jeszcze nie rozumiesz? Myślę samodzielnie i nie powoduje to pobudzenia ![]() czego jeszcze nie rozumiesz? A tak tłumaczył swój wyjazd do Afryki ![]() https://youtu.be/X6PqjeiJeIY Obrona koryta? O tym tylko możesz pomyśleć bo takie instrukcje przyszły z partii. Dlatego piszę o prostytucji. Koryta nie powinno być. Jeśli jest walka o koryto to zawsze, nawet w demokracji będą zmieniały sie tylko świnie. Uczciwym, przyzwoitym ludziom nie będzie potrzeba prostytutek do wali o koryto ![]() To jak jest ta izba kontroli to może wreszcie ruszy cela+ i zaczniecie wsadzać tych których stale oskarżacie. czego jeszcze nie rozumiesz? Kolejny przykład, że w PiS są uczciwi inaczej ![]() Pieniądze i stanowiska to hasło, które najlepiej oddaje pomysły PiS. Dzięki chwilowemu odwołaniu ze stanowiska starosta kolbuszowski otrzyma osiemdziesiąt tysięcy złotych odprawy emerytalnej oraz… będzie miał prawo do pobierania jednocześnie pensji i emerytury. Sama pensja to blisko dwadzieścia tysięcy złotych brutto, informuje serwis kolbuszowa.lokalnie24.com. A to nie jedyny pomysł starosty na kasę. https://wiesci24.pl/2018/11/16/jozef-kardys-kasa-80-tysiecy/?fbclid=IwAR2a05TgcoksNbXk5K2KVguWL-hcUR4OlgS1L51l11bKAsILnrr0On1FGiM czego jeszcze nie rozumiesz? A tak tłumaczył swój wyjazd do Afryki ![]() https://youtu.be/X6PqjeiJeIY dzbany, betony i prostytutki zapewne zachwycone. Za PO było gorzej. ![]() ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
No za PO Polska była w ruinie, teraz to kraj mlekiem i miodem płynący
![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
za PO/PSL było im dobrze, ja się im nie dziwie ze chcą powrotu do przeszłości mlekiem i miodem płynącej (przy całkowitej bezkarności) :-) takiego dojenia nie znała historia. Czy jest ktoś kto się kaście dziwi
![]() NSA zwraca się do zagranicy o wybór naszych sędziów... ![]() Księstwo Warszawskie odbudowywane rękoma 5-go pokolenia ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Edzio, na razie to ty powtarzasz i powielasz informacje o podwyżkach cen energii. Oczywiście energia stale tanieje i to w twoim odczuciu zapewne jest fakt. Jest coraz taniej i basta. ![]() Z tymi sędziami i sądami to niezła wymówka ![]() ![]() ![]() Rachunek za prąd z dopłatą. Jest zapowiedź ministra energii Rekompensaty z tytuły wzrostu cen energii dostaną wszystkie gospodarstwa domowe - zapowiedział minister energii Krzysztof Tchórzewski. Mają być niezależne od dochodów. Początkowo planowano objęcie rekompensatami tylko te mniej zamożne gospodarstwa, przyznał Tchórzewski. - Jednak koszt administracyjny określenia tej grupy odbiorców okazał się na tyle wysoki, że z tego pomysłu zrezygnowano - dodał. Jak zapewnia szef resortu energii, dla odbiorcy niewiele się zmieni, a rozliczeniem mają się zająć sami dostawcy energii. - Rachunek się nie zmieni, odbiorca dostanie taki sam rachunek, zapłaci tyle samo - powiedział minister. Zapowiedział też, że powstanie specjalny fundusz, z którego rozliczane będą rekompensaty. https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/ceny-energii-rekompensaty,47,0,2421807.html?fbclid=IwAR1qmw2xjvGhEhOcwsvOUn-FTiwD1s2EjXJmzbB1eB_ig80M98JvSIhoVXo Nie będzie podwyżek, to po co te rekompensaty? Edzio, alfons dał słabe info? ![]() Andrzejku czy napisałem choć jedno zdanie że nie będzie podwyżek? Przeczytaj to jeszcze raz i może zrozumiesz: https://mobil(...)09403905 Nikt nie jest w stanie oszacować ( nawet twój bank z siedzibą w Nisku ) jakie będą te podwyżki. ![]() Ale jak zawsze napiszę że to kolejny strzał w kolano obecnej władzy. Zamiast zostawić ludziom pieniądze w kieszeni , wyciąga się je ordynarnie. ![]() Andrzejku na forum wyzywasz ludzi od prostytutek , a jak dzwonisz z ofertą kredytową ( promocja 5% RRSO ) jesteś jak mówi moja małżonka " w dupę uprzejmy" że aż się rzygać chce.... ![]() Przy okazji dowiedziałem się że już nie lichwa tylko banksterka - też fajnie! PiS przejął władzę w ośmiu sejmikach wojewódzkich: https://mobil(...)84487680 Z tymi sądami i sędziami to nie wymówka tylko fakt oczywisty. Na poprzedniej stronie zadałem ci pytanie : co ci twój analityczny rozum bankowca podpowiada w sprawie sprzedaży używanego obuwia przez Jolantę Kwaśniewską? Nic nie odpisałeś i nie wiem czy wierzysz czy nie w rozmiar amerykański bądź europejski? ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
słoiki i kulturkampf
![]() Agata Diduszko-Zyglewska - członek zespołu "Krytyki Politycznej", feministka i lewaczka - została przewodniczącą Komisji Kultury i Promocji Miasta Rady Warszawy. Mąż Diduszko, Wojciech, zasłynął jako osoba udająca nieprzytomnego demonstranta podczas "ciamajdanu" przed Sejmem w 2016 r. Powrót starego na drugi dzień po przejęciu władzy ![]() |
|
|
![]() |
|
Jak w Polsce zostanie przywrócona praworządność pomniki Diduszki i innych bohaterów walk o demokrację staną w każdym mieście. To dzięki takim ludziom , którzy złożyli najwyższą ofiarę uda się odsunąć PiS od władzy. Podobno komando Podkarpackich dewiantów ma przyjąć za patrona imię Wojciecha Diduszki. On miał lat trzydzieści parę , oni mają po siedemdziesiąt , ale połączyła ich miłość do wolnych sądów...
![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Ale boli pisiorstwo odwołanie "reformy SN"
![]() A to właśnie "komando Podkarpackich dewiantów" i im podobni w całej Polsce sprawili. ![]() |
|
|
![]() |
|
Edzio, czyli jednak będą te podwyżki
![]() Mój bank to mBank, ma siedzibę w Nisku? Podaj adres ![]() Nie zauważyłem pytania o buty Kwaśniewskiej ![]() ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ale boli pisiorstwo odwołanie "reformy SN" ![]() A to właśnie "komando Podkarpackich dewiantów" i im podobni w całej Polsce sprawili. ![]() Może i jest tak jak piszesz. Jaro na pewno wystraszył się tych milionowych demonstracji w całej Polsce. Nawet ta w naszym mieście robiła wrażenie. Pięć , może siedem osób w padającym śniegu to było coś pięknego. Mi osobiście serce się krajało nad ludzką naiwnością. Wtedy zrozumiałem że PiS przegra walkę o wolne sądy.... ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Co do sądów. Tylko idiota lub prostytutka partyjna jeszcze wierzy, że to co PiS robi z sądami to reforma. Chodziło o zmiany kadrowe. Powołanie swoich na każdym szczeblu. Teraz będzie wymówka, że chcieli reformy ale UE im zabroniła
![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Edzio, czyli jednak będą te podwyżki ![]() Mój bank to mBank, ma siedzibę w Nisku? Podaj adres ![]() Nie zauważyłem pytania o buty Kwaśniewskiej ![]() ![]() ![]() Czyli to nie ty dzwonisz z tymi ofertami? Kurde Andrzejku a byłem pewny że to ty chcesz mnie zaprosić na rozmowę o kredycie na 5% RRSO. ![]() 696...463 , ten numer telefonu też nic ci nie mówi? Nawet nie pamiętam nazwy banku , rozmowa miała być w oddziale w Nisku.... ![]() Andrzejku nie większego kłamcy na tym forum niż ty. Pewnie nawet ci powieka nie drgnęła.. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|