Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Te 200 milionów to bardzo konkretna kwota. W perspektywie finansowej Stalowej Woli jest taki zapis. Talk samo jak zapis o 24 milionach rocznie na obsługę tego zadłużenia. Dlaczego stale sugerujesz, że ja nie jestem tu hobbystycznie? Jakiś lęk przed prawdą, boisz się że kiedyś ludzie dowiedzą się że jesteś tu z takiego samego powodu co Madzia? 2 zł za wpis to bardzo tanio się sprzedajecie. No ale może dlatego piszesz, że hobbystycznie te 2 zł/wpis starcza tylko na waciki ![]() Tak czy inaczej. Jako mieszkańcy dostaliśmy od Lucjusza 200 milionów kredytu. 24 miliony rocznie do spłaty. Czyli jak dobrze rozumiem kiedy Kudłaty obejmował urząd zadłużenie miasta wynosiło zero złotych a teraz jest 200 milionów , czy tak? Nie znam powodów Madzi , nie znam nawet samej Madzi. Pisałem ci już kiedyś że z imienia i nazwiska znam wyłącznie ciebie. ![]() Edzio, gdy Lucek obejmował rządy w mieście było 60 milionów kredytu i 10 milionów gwarancji dla spółek miejskich. Chcesz być bardzo szczegółowy poczytaj trochę i nie rób z siebie pajaca. Naprawdę wydaje ci się, że mnie znasz ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT I tu się mylisz Andrzejku. Dla mnie Niezależna jest tyle samo warta co Newsweek czy Wyborcza. Mniej więcej tyle co zawartość mojego wychodka... ![]() No oczywiście. Nie wstydź się. Wszyscy znają już twoje źródła wiedzy ![]() Co do skoków i sądzenia winnych ![]() ![]() ![]() Bierecki, zapewne poniósł by taką sama karę jak senator kogut. A co z tym Tuskiem i Amber Gold, miał coś wspólnego bo jakoś ciągle nie siedzi. A ciągle słyszę, że nakradł. Miejsce złodzieja jest w wiezieniu. A gdzie Ty masz reformę sądownictwa? Przecież to tylko wymiana ludzi. I to takich co pytają Ziobry jak mają glosować. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
.dubel
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Pani pisarka znowu daje czadu: Gen Superhard Fak dalej rządzi na Szczochu. ![]() nawet Marie Le Pen chcą zamknąć w psychuszce, Trumpa lewacja chce przesunąć od biurka do psychuszki, ta psychuszka to retro moda na starą sprawdzoną dobrze im znaną metodę ![]() Wierchuszka walczy ramie w ramie z Gersdorf. Aktor Gajos recytował tekst: ...dalej mówił, że "wszystko, co się dzieje wkoło nas, wskazuje na to, że dzieje się no niedobrze". – Zaczyna się od wymiany stanowisk, od wymiany kadry. No to jest niedobrze – powtórzył. Kadry muszą pozostać albo wskażemy godne naszego zaufania nowe, PRL będziemy nazywać RP, to wystarczy. Po co zmieniać kogokolwiek, na przykład sędziów, przecież to prawo orzeka a nie sędzia, który tylko słusznie je interpretuje. Co to zmienia, po co tworzyć izby dyscyplinarne, żeby dyscyplinować nieskazitelną niezawisłość i sprawiedliwość? Po czynach ich poznaliście, nie tylko nad Wisłą ale i w Berlinie, Brukseli i w Wenecji. Jest dobrze. http://www.newsweek.pl/g/i.aspx/910/-512/newsweek/634932654009000000.jpg |
|
|
![]() |
|
Teraz po zmianie kadrowej w sądownictwie wyniki wyborcze będą już poprawne, 100% PiS
![]() Skąd na Podkarpaciu takie problemy z listami PiS? Wyborcy PIS nie wiedzą, gdzie mieszkają, nie potrafią przepisać numeru PESEL z dowodu, a nawet się podpisać. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Edzio, gdy Lucek obejmował rządy w mieście było 60 milionów kredytu i 10 milionów gwarancji dla spółek miejskich. Chcesz być bardzo szczegółowy poczytaj trochę i nie rób z siebie pajaca. Naprawdę wydaje ci się, że mnie znasz ![]() ![]() Rozumiem a te 24 miliony złotych do spłaty rocznie to są odsetki tylko z zadłużenia Kudłatego czy poprzedników też? ![]() Tak tylko pytam bo powszechnie chwalony za rozwój Rzeszowa prezydent Ferenc zasłużył miasto na znacznie wyższe kwoty. A ty na kogo zagłosujesz Andrzejku ? Na kogo pracuje sztab bezpartyjnych wolnościowców? Uchyl rąbka tajemnicy.... Wydawać to mi się może że idzie na ładną pogodę albo że mnie swędzi palec u nogi. Nie napisałem że cię znam tylko że znam cię z imienia i nazwiska. A to spora różnica jak sie może wydawać. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Teraz po zmianie kadrowej w sądownictwie wyniki wyborcze będą już poprawne, 100% PiS ![]() Skąd na Podkarpaciu takie problemy z listami PiS? Wyborcy PIS nie wiedzą, gdzie mieszkają, nie potrafią przepisać numeru PESEL z dowodu, a nawet się podpisać. A to przypadkiem nie pisowski komisarz wyborczy ( z nadania obecnej władzy) nie zarejestrował listy kandydatów w Jaśle czy też w Przemyślu? ![]() Pewnie Jaro każe go rozstrzelać pod ścianą... ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Teraz po zmianie kadrowej w sądownictwie wyniki wyborcze będą już poprawne, 100% PiS Są odpowiedzi które nie znajdują pytania,,, bo wszyscy je znają. Wiemy jak jest ale,,, nie wiemy jak będzie Andrzejku. Największe opory wśród towarzystwa transformacji ustrojowej budzi Izba Dyscyplinarna oraz I-szy Prezes SN. TK jest mniej istotny. Komisarze EU podzielają ich spojrzenie na Polaków ze swojego punktu widzenia. Obserwujemy naturalną zbieżność "niezawisłego" zatroskania ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Edzio, gdy Lucek obejmował rządy w mieście było 60 milionów kredytu i 10 milionów gwarancji dla spółek miejskich. Chcesz być bardzo szczegółowy poczytaj trochę i nie rób z siebie pajaca. Naprawdę wydaje ci się, że mnie znasz ![]() ![]() Rozumiem a te 24 miliony złotych do spłaty rocznie to są odsetki tylko z zadłużenia Kudłatego czy poprzedników też? ![]() Tak tylko pytam bo powszechnie chwalony za rozwój Rzeszowa prezydent Ferenc zasłużył miasto na znacznie wyższe kwoty. A ty na kogo zagłosujesz Andrzejku ? Na kogo pracuje sztab bezpartyjnych wolnościowców? Uchyl rąbka tajemnicy.... Wydawać to mi się może że idzie na ładną pogodę albo że mnie swędzi palec u nogi. Nie napisałem że cię znam tylko że znam cię z imienia i nazwiska. A to spora różnica jak sie może wydawać. ![]() Edzio co mnie obchodzi zadłużenie Rzeszowa? Ciekawe czemu ty się tak nim interesujesz? ![]() ![]() Jak już tak patrzysz na Rzeszów to sprawdź ile Ferenc wypłacił (w dużo większym urzędzie) premii a ile nasz boski Lucjano. Co do kredytów Szreka. Lucek już dawno je zrolował. Teraz te 200 milionów to tylko i wyłącznie dług zaciągnięty przez Lucjusza. A co do mojego głosu? Szymonik jeszcze mnie nie przekonał. Jak na teraz to skreślę obydwóch kandydatów. Pisałeś też, że jesteś przedsiębiorcą a wyszło, że nie masz pojęcia o podstawowych tematach. Nie wiesz jak wylicza się wynagrodzenie pracownika ![]() ![]() Dajesz się poznać jako mitoman i plotkarz. Coś jeszcze? Przygotowany do dzisiejszych lekcji ?? ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Teraz po zmianie kadrowej w sądownictwie wyniki wyborcze będą już poprawne, 100% PiS ![]() Skąd na Podkarpaciu takie problemy z listami PiS? Wyborcy PIS nie wiedzą, gdzie mieszkają, nie potrafią przepisać numeru PESEL z dowodu, a nawet się podpisać. A to przypadkiem nie pisowski komisarz wyborczy ( z nadania obecnej władzy) nie zarejestrował listy kandydatów w Jaśle czy też w Przemyślu? ![]() Pewnie Jaro każe go rozstrzelać pod ścianą... ![]() A jakie ma to znaczenie w obliczu "pomyłek" ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Teraz po zmianie kadrowej w sądownictwie wyniki wyborcze będą już poprawne, 100% PiS Są odpowiedzi które nie znajdują pytania,,, bo wszyscy je znają. Wiemy jak jest ale,,, nie wiemy jak będzie Andrzejku. Największe opory wśród towarzystwa transformacji ustrojowej budzi Izba Dyscyplinarna oraz I-szy Prezes SN. TK jest mniej istotny. Komisarze EU podzielają ich spojrzenie na Polaków ze swojego punktu widzenia. Obserwujemy naturalną zbieżność "niezawisłego" zatroskania ![]() Madzia, wiemy jak będzie. TK już nie ma. To co zostało to parodia. Teraz czas na SN. Konstytucja nadal obowiązuje. To zmiana kadrowa a nie reforma. Niezawisłość wg PiS to zatwierdzanie przez ministra oddanych głosów ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
PiS obiecał, wiele obiecał
![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Wrócę jeszcze do lokalnych spraw
![]() Jak tam sprawa masztu? Są już winni? No i sprawa kredytów. Edzio Lucek na przyszły rok ma w planie 24 miliony kolejnej pożyczki. Co ta kwota ci mówi? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Zaczynamy mówić o konkretach lokalnego zadłużenia i użyteczni zamilkli?
Znacie wynik finansowy MZK? To bardzo ciekawe, MZK skończyło poprzedni rok ze stratą. W planie kolejny rok inwestycji, które nie przyniosą zysku (stacja paliw). Jaka będzie strata w tym roku? Jak sytuacja w MZB? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
sytuacja jest tragiczna Jędrek, puste koryto i pełno kwiku ze strachu przed Cela+
![]() CYTAT Przyjęty przez rząd projekt budżetu na 2019 rok zakłada, że sędziowie dostaną o 615 zł wyższe wygrodzenie zasadnicze, ale w przypadku Trybunału Konstytucyjnego będzie to nawet 2100 zł. Tymczasem pracownicy budżetówki mogą liczyć na symboliczny wzrost płac. Teraz wyjdą głodni lekarze walczyć o pielęgniarki i dobro pacjentów ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Edzio co mnie obchodzi zadłużenie Rzeszowa? Ciekawe czemu ty się tak nim interesujesz? ![]() ![]() Jak już tak patrzysz na Rzeszów to sprawdź ile Ferenc wypłacił (w dużo większym urzędzie) premii a ile nasz boski Lucjano. Co do kredytów Szreka. Lucek już dawno je zrolował. Teraz te 200 milionów to tylko i wyłącznie dług zaciągnięty przez Lucjusza. A co do mojego głosu? Szymonik jeszcze mnie nie przekonał. Jak na teraz to skreślę obydwóch kandydatów. Pisałeś też, że jesteś przedsiębiorcą a wyszło, że nie masz pojęcia o podstawowych tematach. Nie wiesz jak wylicza się wynagrodzenie pracownika ![]() ![]() Dajesz się poznać jako mitoman i plotkarz. Coś jeszcze? Przygotowany do dzisiejszych lekcji ?? ![]() ![]() Rozumiem. Czyli wszystko wina Kudłatego. Jakie to typowe. ![]() Co do premii i nagród w urzędzie miasta Stalowej Woli i Rzeszowa nie mam żadnych danych. Gdybyś zechciał coś podrzucić bo nie za bardzo mi się chce odgrzebywać tego z otchłani internetu. Jeszcze cię nie przekonał? Moim skromnym zdaniem pytanie kiedy cię przekona a nie czy jeszcze? ![]() Andrzejku mam bardzo wysokie zdanie na temat twojej znajomości tematu ogólnie pojętej finansjery zwłaszcza tej światowej rekinie. ![]() Niemniej jednak wydaje mi się że moi nauczyciele w gimnazjum inaczej patrzą na pewne kwestie , może dzisiaj dopytam... Jak tam nastroje u bezpartyjnych wolnościowców Andrzejku ? Bojowe? Tym razem wygracie z katofaszyzmem? Może byś wspomógł opozycję kredycikiem na 200% RRSO? Wszak jak to mówią do wygrania wyborów potrzebne są tylko pieniądze. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT No i sprawa kredytów. Edzio Lucek na przyszły rok ma w planie 24 miliony kolejnej pożyczki. Co ta kwota ci mówi? Niewiele w gimnazjum na razie liczymy do tysiąca. Jak pójdziemy dalej to wtedy pogadamy... ![]() Z dwojga złego przynajmniej dobrze że Kudłaty nie pożycza od ciebie. Twoje odsetki mogłyby już miasto dawno wykończyć. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
Dołączył: 28 Marz 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
EdoZChabzin jak co dzień udaje dzieciaka
|
|
|
![]() |
|
Ja nie udaję. Ja się tylko naigruję...
![]() A tymczasem popłuczyny po Michniku: Źródło : Żelazna logika - Twitter. Zupełnie nie rozumiem dlaczego nie znajdzie się w tym zakłamanym świecie odważny reżyser który nakręciłby filmik o ślubach 10-latek z dorosłymi mężczyznami w krajach muzułmańskich , albo o traktowaniu kobiety wśród chasydów ( golenie głowy na zero po ślubie itp)? ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Z tego samego powodu, dlaczego nergal podarł Biblię a nie Koran...
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Z tego samego powodu, dlaczego nergal podarł Biblię a nie Koran... Nergal podarl Biblie bo bardziej to w Polsce to szokuje tyle bo biblia kojarzona jest z czymś świetym i szanowanym a koleś sobie podarł. Skiba pokazał pupę nie byle kolesiowi bo to by mało szokowało tylko premierowi. Ale Edo dał bardzo dobre porównanie |
|
|
![]() |
|
stalowowolanin - kompletnie nie rozumiem co napisałeś.
Za dużo "bo", "to" i generalnie brak jakiegoś logicznego sensu. Mógłbyś spróbować jeszcze raz? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Podarł Biblie bo w Poslce to szokuje. Prawie całe spoleczeństwo sobie tego nie wyobraza a koleś podarł i tyle
|
|
|
![]() |
|
No właśnie. Film Smarzowskiego też szokuje w Polsce.
Podarcie Koranu - szokowałoby podejrzewam wszędzie. No i straciłby nergal szybko głowę. Nie bronię tu tego, co się dziele pomiędzy kapłanami i ich zwierzchnikami. Za to trzeba się modlić. Filmu nie oglądałem, więc na jego temat też nie chcę się wypowiadać. Gdyby Smarzowski nakręcił film mówiący o jawnej - usankcjonowanej prawnie pedofilii wśród muzułmanów - też zapewne długo by nie pożył. Łatwo jest pluć na religię pokoju. Religii nienawiści i mordu nikt woli nie chce ruszać. Zwłaszcza, że atakowanie chrześcijan jest obecnie ta topie i bardzo na rękę chorym środowiskom które doszły do głosu. Jesteśmy ostoją chrześcijaństwa w Europie i wielu to się nie podoba. Nie chcemy gender, aborcji i eutanazji. Mówimy "nie" samozagładzie cywilizacyjnej jaka dzieje się już w innych krajach europejskich. Dlatego każde zło w którym maczał palce kapłan będzie teraz rozdmuchiwane i zwielokrotniane. Chodzi o to, żeby ludzie odwracali się od KK i od Boga. Będą wtedy bezbronni i podatni na wpływy "cywilizacji" śmierci i zepsucia. Komuś bardzo nie spodobał się nasz opór i robi wszystko by nas pokonać. Chrześcijaństwo i związany z tym system wartości to nasza siła. Więc trzeba nas tej siły pozbawić. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Z tego samego powodu, dlaczego nergal podarł Biblię a nie Koran... Ty to wiesz ja to wiem . I przypuszczam że Nergal też to wie... To wszystko to pic na wodę. Smarzewski , Nergal i cała reszta tej lewicowo-liberalnej hołoty to zwykły motłoch który za parę groszy robi loda komu popadnie. Prowokacja prowokacją ale trzeba znać granice odwagi. Katolicy najwyżej zrobią pod kinem krucjatę różańcową , a muzułmanie by to kino wysadzili w powietrze. ![]() Właśnie dlatego trzeba się za to durne lewactwo modlić bo kiedy zrozumieją gdzie tkwi naprawdę problem będzie już za późno. I dla nich i dla nas niestety! ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|