|
![]() |
|
Nie mogę wyrażać się za innych , ale mnie to po prostu bawi.
![]() Zdaję sobie sprawę że średnia debila na metr kwadratowy jest jakoś rozłożona , ale doświadczenie pokazuje że u gorszego sortu/Sokzburaka jest ona najwyższa.. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Taki koncentracik
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ale chłopcy razem chadzacie
![]() ![]() Jak tu jest takich dwóch intelektualistów jak wy to zawyżacie średnią ![]() Koncentracik ![]() No i prawda wyszła na jaw. ![]() Czy ma ktoś swoje typy na Pisowskich trolli? ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Naukowcy z Oksfordu? Chyba raczej naukowiec z Oksfordu o swojsko brzmiącym nazwisku. Jego raport oprócz Wyborczej , natemat.pl , bezpartyjnych wolnościowców i gorszego sortu nie zainteresował dosłownie nikogo....
![]() http://wyborcza.pl/7,156282,22001141,trolle-w-polskim-internecie-najczesciej-falszywki-wypuszcza.html https://mobile.twitter.com/rgorwa To ilu tych naukowców było Andrzejku? ![]() Poza tym tak sobie gdybam że ostatnio bardzo dużo zaczepek ze strony bezpartyjnych wolnościowców i gorszego sortu. To że ich jeden sztab opłaca to już wiemy. Pytanie tylko skąd ten wzmożony ruch w interesie? ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Edzio, wymień wszystkich po za trollami pisowskimi i uznaj, że nikogo to nie zainteresowało
![]() ![]() Coś jest na rzeczy skoro tak cię to poruszyło ![]() Już wiemy? To w ilu osobach występujesz? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Rozumiem Andrzejku. No nic skoro to znalazłeś u Korwina to masz alibi od wypisania bzdur ...
![]() Ta liczba mnoga już z przyzwyczajenia. My - wy! Nasz sztab - wasz sztab! Nie myślałem że ci to przeszkadza... ![]() Jak na zawołanie: https://m.fac(...)ource=48 Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Nie przeszkadza. Już sie przyzwyczaiłem
![]() ![]() Nie po twojej myśli to bzdura ![]() ![]() Jak na zawołanie: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
No i git! Jak masz coś jeszcze na miarę raportu naukowców z Oxfordu to dawaj...
![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Proszę bardzo.
![]() Kolejne głosy kupione ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
No dobrze Edzio nie będę tego robił i będę z Tobą dyskutował bo widzę że taka papranina forumowa daje Tobie tyle radości więc nie mogę Ci tego zabierać.
Myślę że jeśli wysyłasz pieniążki do Torunia to coś z tym fanatyzmem jest u Ciebie. Nie mnie osadzać gdyż osobiście Cię nie znam i nie wiem w jakich kręgach,, osobistości '' się obracasz. No ale wiesz radio z Torunia jest czysto pisowskie. A jacy to ludzie według Ciebie to gorszy sort? Ci co nie są za pisem a za po?czy ci co mają te dwie partie w czterech literach? Jakie wytyczne podał jeszcze Twój ulubiony polityk nazywając tak ludzi? |
|
|
![]() |
|
Kto będzie ostatecznie sponsorem 500+ów? Renciści i młodzi ludzie chcący zbudować dom i załorzyć rodzinę?
![]() Pomyślmy i skutkach i jakie to stworzy potologie. PiS jest głupi, PiS jest zły. Edzo, powiedz tekst o gorszym sorcie komuś w twarz. Zaloze się że wyłapiesz tam gdzie ci się należy. ;-) socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Teraz dojdzie jeszcze 500 zł dla emerytów. Trzeba kupić nowe głosy.
Polecam tekst. https://nczas.com/2018/09/08/zrobili-dokladnie-te-same-zakupy-co-duda-trzy-lata-temu-wzrost-cen-jest-porazajacy/ Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
A teraz drogie dzieci pocałujcie pana Edka w czubek nosa.
![]() https://wiadomosci.wp.pl/barbara-nowacka-jestem-w-stanie-sie-z-nia-zaprzyjaznic-roman-giertych-dla-wp-6293819542042753a Jedno muszę przyznać Kaczyńskiemu.Potrafi jednoczyć zaprawdę ludzi którzy w normalnych warunkach skakaliby sobie do gardeł. Skoro na listach Koalicji Obywatelskiej znajdą się i mecenas Koń i Barbara Nowacka to mnie już nic nie zdziwi. Ciekawe jak mecenas Koń zagłosuje w sprawie związków partnerskich albo legalizacji aborcji? W sprawie UE już ma prawilne poglądy , musi chyba jeszcze trochę ustąpić w sferze obyczajowej... ![]() Swoją drogą trochę dziwne że ci sami ludzie którzy kilka lat temu krzyczeli : "Giertych do wora , wór do jeziora !" teraz będą mu kampanię organizować i siano dowozić.... ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Poskakał trochę z nimi hop hop hop i uznali go za swojego.
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Teraz dojdzie jeszcze 500 zł dla emerytów. Trzeba kupić nowe głosy. Polecam tekst. https://nczas.com/2018/09/08/zrobili-dokladnie-te-same-zakupy-co-duda-trzy-lata-temu-wzrost-cen-jest-porazajacy/ Jak następnym razem Kaczyński do mnie zadzwoni to mu powiem Andrzejku żeby obniżył cenę jajek czy margaryny.... ![]() Zadzwoni jak Putin do kierownika sklepu i powie : za drogo - obniżyć! ![]() Wzrost cen to normalne zjawisko. Tym bardziej w czasie okresu prosperity. Poza tym Andrzejku rząd nie ma możliwości wpływania na ceny produktów spożywczych. Przynajmniej bezpośrednio. Ale ok skoro twoje bolszewickie ciągoty ( zupełnie jak partia Razem) biorą górę to spójrz na to z tej strony: Andrzej Duda w 2015 za koszyk zakupów zapłacił 37 złotych. Dziennikarze wp zapłacili w tym za ten sam koszyk 42,55. Oznacza to wzrost o około 15%. Płaca minimalna w 2015 wynosiła 1750 złotych , w 2018 2100 brutto rzecz jasna. Czyli nastąpił jej wzrost o około 20%. Czyli nawet osoby najmniej zarabiające i tak miały taniej niż trzy lata wcześniej. https://www.infor.pl/prawo/zarobki/wysokosc-zarobkow/694650,Placa-minimalna-w-2015-r.html https://kadry.infor.pl/tematy/placa-minimalna-2018/ Średnia krajowa wzrosła jeszcze więcej .... ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Na ceny ma wpływ gospodarka, wysokość podatków i cena paliwa. PiS nie dba o żadne z powyższych.
Edo napisz coś o inflacji skoro już tak cię poniosło. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Na ceny ma wpływ gospodarka, wysokość podatków i cena paliwa. PiS nie dba o żadne z powyższych. Edo napisz coś o inflacji skoro już tak cię poniosło. Regresie a ile byś postawił na fakt np obniżki akcyzy na paliwo i tym samym jego ceny na stacjach , że przełoży się to na spadek cen np margaryny czy jajek? ![]() Regresie jesteś naiwny , wszystkim kieruje chęć zysku , której jedynym hamulcem jest ryzyko niesprzedania towaru. Podatki czy cena paliwa to tylko pudrowanie noska.... ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Mówisz do mnie Edzio pedzio?
Dba się o konkurencję, wolny rynek, konkurencyjność w skali globalnej, innowację i wspiera naukę i nowe technologie, patenty. Nie o machinę urzędniczą, własność złodziei skarbu państwa i ciepłe posadki. Jaki kraj dorobił się na socjalu? Bo tylko tyle oferuje twoja partia Edzio pedzio. Cena paliwa przeklada się na wszystko. Twoi idole wspierają wydobycie węgla w czasach kiedy świat stawia na pojazdy elektryczne. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Teraz dojdzie jeszcze 500 zł dla emerytów. Trzeba kupić nowe głosy. Polecam tekst. https://nczas.com/2018/09/08/zrobili-dokladnie-te-same-zakupy-co-duda-trzy-lata-temu-wzrost-cen-jest-porazajacy/ Jak następnym razem Kaczyński do mnie zadzwoni to mu powiem Andrzejku żeby obniżył cenę jajek czy margaryny.... ![]() Zadzwoni jak Putin do kierownika sklepu i powie : za drogo - obniżyć! ![]() Wzrost cen to normalne zjawisko. Tym bardziej w czasie okresu prosperity. Poza tym Andrzejku rząd nie ma możliwości wpływania na ceny produktów spożywczych. Przynajmniej bezpośrednio. Ale ok skoro twoje bolszewickie ciągoty ( zupełnie jak partia Razem) biorą górę to spójrz na to z tej strony: Andrzej Duda w 2015 za koszyk zakupów zapłacił 37 złotych. Dziennikarze wp zapłacili w tym za ten sam koszyk 42,55. Oznacza to wzrost o około 15%. Płaca minimalna w 2015 wynosiła 1750 złotych , w 2018 2100 brutto rzecz jasna. Czyli nastąpił jej wzrost o około 20%. Czyli nawet osoby najmniej zarabiające i tak miały taniej niż trzy lata wcześniej. https://www.infor.pl/prawo/zarobki/wysokosc-zarobkow/694650,Placa-minimalna-w-2015-r.html https://kadry.infor.pl/tematy/placa-minimalna-2018/ Średnia krajowa wzrosła jeszcze więcej .... ![]() To że twoja wiedza jest na poziomie gimnazjalisty wiem, ale że się tym chwalisz to mnie ciągle zaskakuje ![]() Rząd nie ma żadnego wpływu na ceny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edzio, spuść trochę bo cię rozerwie z tego bajerowania. Ty jesteś lepszy picer od naszego Lucka ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mówisz do mnie Edzio pedzio? Dba się o konkurencję, wolny rynek, konkurencyjność w skali globalnej, innowację i wspiera naukę i nowe technologie, patenty. Nie o machinę urzędniczą, własność złodziei skarbu państwa i ciepłe posadki. Jaki kraj dorobił się na socjalu? Bo tylko tyle oferuje twoja partia Edzio pedzio. Cena paliwa przeklada się na wszystko. Twoi idole wspierają wydobycie węgla w czasach kiedy świat stawia na pojazdy elektryczne. Gdybym chciał być niemiły napisałbym że pedzio to cię zrobił po pijaku. Ale że jestem dobrze wychowany to tak nie napiszę regresie... ![]() Polityka gospodarcza tego rządu jest ogólnie rzecz biorąc słaba , za bardzo nastawiona na socjal. Nigdy nie twierdziłem że jestem jej zwolennikiem. Ale dopóki wszystkie wskaźniki gospodarcze są in plus nie można jej przekreślić z całą stanowczością. Wolałbym u władzy ludzi bardziej zorientowanych na obniżki i upraszczanie podatków , ale jest jak jest. W tym momencie wybór jest tylko między PiS i PO . Prędzej mi kaktus na ręce wyrośnie niż zagłosuję na coś co ma wspólnego z poprzednią ekipą rządzącą. Ty zaś regresie nie rzucaj obelgami , gdyż to objaw że nie masz nic w zanadrzu i tylko to ci pozostało. A i pozdrów tatę! ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ty zaś regresie nie rzucaj obelgami , gdyż to objaw że nie masz nic w zanadrzu i tylko to ci pozostało. A i pozdrów tatę! ![]() To tak jak ty Edzio. Z reguły rzucasz wyzwiskami i obelgami ![]() ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT To że twoja wiedza jest na poziomie gimnazjalisty wiem, ale że się tym chwalisz to mnie ciągle zaskakuje ![]() Rząd nie ma żadnego wpływu na ceny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edzio, spuść trochę bo cię rozerwie z tego bajerowania. Ty jesteś lepszy picer od naszego Lucka ![]() A powiedz ekonomisto z Bożej łaski jak Morawiecki ma obniżyć cenę jajek czy masła? Gdybyś poczytał trochę więcej o teorii ekonomii powziąłbyś wiedzę że zazwyczaj w parze z dobrą koniunkturą idzie wyższa inflacja. To nie jest jakaś wiedza tajemna , tylko stąd tobie to wiedzieć? ![]() ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Ty zaś regresie nie rzucaj obelgami , gdyż to objaw że nie masz nic w zanadrzu i tylko to ci pozostało. A i pozdrów tatę! ![]() To tak jak ty Edzio. Z reguły rzucasz wyzwiskami i obelgami ![]() ![]() ![]() Rozumiem że ty nigdy nie rzucasz obelgami i wyzwiskami Andrzejku ? Jesteś ponad to? ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Edzio, już Progres trochę ci to wyjaśnił ale niestety do ciebie nic nie trafia. Mam ci wykład z ekonomii robić?
Nie rozumiem twoich postów? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To metoda na własną niewiedzę? Ekonomisto, przedsiębiorco bez podstawowej wiedzy. Nowe opłaty i podatki mają wpływ na inflację? Doucz się przynajmniej odrobinę bo bardzo się kompromitujesz ![]() ![]() ![]() ![]() A to filmik z naszej zielonej Stalowej Woli jak to Picer prezydent z Januszami od rewitalizacji czynią dobro ![]() https://youtu.be/rD4O9vbm_lw A tu w temacie imigrantów. ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Andrzejku najprościej będzie to wyjaśnić na przykładzie wysokich cen masła. Cena w naszych sklepach nie była taka wysoka bo PiS podniósł jakieś mityczne podatki tylko dlatego że ceny masła zwyżkowały na rynkach światowych. No patrz pisiory nie obniżyli żadnych danin , a ceny same spadły. Wg twojej i regresa logiki to niemożliwe . A jednak ! I wystarczy w pierwszym lepszym spożywczaku się przekonać kto ma rację...
![]() Pewnie że lepiej dla wszystkich by było żeby rząd obniżał podatki i zostawiał ludziom pieniądze w kieszeni. Tego nikt nie neguje. Tyle że twoje możliwości pojmowania otaczającego świata sprowadzają się do źródeł mocno wybrakowanych. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|