|
![]() |
|
CYTAT Dla Najjaśniejszej to drobiazg Agnieszko. Wszystkich zachęcam! ![]() Nie miej wszystkich za niemądrych. -Agnieszka- |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
-Agnieszka- |
|
|
![]() |
|
Nie uogólniaj, ja pisze dla zainteresowanych.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Napisałaś "Wszystkich"
Nie napisałaś "Wszystkich zainteresowanych" -Agnieszka- |
|
|
![]() |
|
Wszystkich zachęcam
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Wszystkich zachęcam ![]() Do pobudzenia politycznego na rzecz Prawa i Sprawiedliwości. Opłacalna musi być twoja agitacja sądząc po zaangażowaniu. -Agnieszka- |
|
|
![]() |
|
Co wyczytałaś to wyczytałaś. Ja cytuje polityków.
|
|
![]() |
|
CYTAT Co wyczytałaś to wyczytałaś. Ja cytuje polityków. Nie tylko. -Agnieszka- |
|
|
![]() |
|
Zacytować ciebie?
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Art, Madzia w żywiole
![]() ![]() ![]() Edzio, przecież twoja inteligencja i czerpanie z wiedzy której nie posiadasz nie potrzebuje korekt ![]() ![]() Kiedy podatki w dół?? Może chociaż kwota wolna od podatku wyższa ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Być może tak Andrzejku. Mimo wszystko dalej nie wiem czy w takim razie Obywatel D.C ( guru dla głupków z aspiracjami) napisał prawdę. Jak dla mnie bardzo bliski współpracownik to osoba z najbliższego kręgu zaufania , dopuszczona do najważniejszych tajemnic. Ale tak jak pisałem mogę się mylić, nie uważam się bynajmniej za najmądrzejszą osobę na tym forum - do art mi dużo brakuje.... ![]() No to mi nasuwa się pytanie, dobre warunki przystąpienia Polski do UE wynegocjowali czy złe ![]() ![]() Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
Mirek ten mem to czysta demagogia a ja Cię mimo wszystko za inteligentnego miałem.
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Zacytować ciebie? Zacytuj siebie wtedy kiedy byłaś obiektywna wobec PIS -Agnieszka- |
|
|
![]() |
|
Moja obiektywność jest niepodważalna.
|
|
![]() |
|
Podobno na Nowej Zelandii kręcą następny odcinek Lord of the Fontaine Pen.
Znowu się nie popisał? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Popatrzcie na mem wyżej. Zastanówcie się jak chcecie żeby wyglądała Polska? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Moja obiektywność jest niepodważalna. To pokaż kilka swoich wpisów na temat PIS które będą świadczyć o Tobie że jesteś zwykłym obywatelem wyborcom który obiektywnie ocenia. Tak jak potrafisz non stop pisać na innych. -Agnieszka- |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Jakie osiągnięcia w życiu osobistym taki i dom. Wolę ludzi spełnionych szczęśliwych otwartych. Jak pan K nie ma rodziny co może dawać mu motor do życia aby mieć ładny dom. Ze swojej pensji posła przez taki ogrom czasu mógłby mieć przepiękny dom gdy chciał. -Agnieszka- |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Mirek ten mem to czysta demagogia a ja Cię mimo wszystko za inteligentnego miałem. ![]() Nie zrozumiałeś przesłania. Zdarza się. ![]() Agnieszeczko - twoje podejście pokazuje, że jak Ci nie odpowiada człowiek to go skrytykujesz zawsze. A przecież argumentów zawsze się znajdzie: niskiego wzrostu, stary, kawaler z kotem, pewnie zgorzkniały i żądny zemsty, dom byle jaki i zaniedbany, na ochronę dużo wydaje ... itp. Można go oceniać przez pryzmat jego poglądów i dokonań, a można też płytko i bezmyślnie - na podstawie retoryki emitowanej przez media głównego ścieku. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Właśnie tak płytko ocenił autor tego mema a ty Mireczku to powielasz.
Kiedy niższe podatki? Kiedy wyższa kwota wolna od podatku? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
PIS może mieć już powolne problemy z elektoratem i głosami. Po tych kilku latach inflacja poszybowała w górę i podwyżki w niektórych sektorach nie dają niczego pozytywnego, bo w koszyku w sklepie ciągle tyle samo produktów lub mniej. Mam wrażenie, że PIS nie lubi przedsiębiorców i wszystkie koszty swojej polityki socjalnej (kupowania głosów) przerzuca właśnie na drobnych i małych przedsiębiorców. To co Andrzejek pisze, gdzie obniżki podaków (REALNE)
|
|
|
![]() |
|
Mirek777 ja piszę tak jak jest. Aby założyć rodzinę trzeba umieć dać coś od siebie i potrafić wyjść do ludzi. Nie krytykowałam tylko prawdą jest że ze swojej pensji mógłby mieć dom badzo extra. Zarabia dużo od bardzo wielu lat.
-Agnieszka- |
|
|
![]() |
|
Mateuszek kłamczuszek.
![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Remont ktoś musi fundować to co PIS rozdaje a padło na tych o których piszesz. Już nie bawem nawet bogaty dostanie 300+ na szkolną wyprawkę a biedny ten co dzieci w wieku nieletnim nie ma musi mu to fundować w podatkach.
-Agnieszka- |
|