NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 449 450 451 452 453 454 455 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 21 Lut 2017r. 19:57  
CYTAT

Tak czytam i pomyślałem, że pewnie jesteś przeciwny prezerwatywom i w ogóle antykoncepcji?

A Ty Andrzejku? Jak widzi to Twój zapewne wybiórczy katolicyzm? (a może jestem w błędzie?) - Napiszesz, że Twoja wiara jest Twoją sprawą? Chcesz rozliczać ze światopoglądu i postawy moralnej innych, skrupulatnie ukrywając swój?

Dla mnie jest to grzech.
A ja jestem grzesznikiem. Ale nigdy nie zabiłbym nienarodzonego dziecka.

A co do lotów Premier Szydło - chciałbym poznać liczby, koszty... - zobaczyć porównanie z tym co "nabił" donaldu tusku.
I przypominam, że tuskaszenko "weekend" zaczynał w piątek przed południem, a kończył nierzadko we wtorek.zaklopotanyok

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lut 2017r. 19:57  

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 21 Lut 2017r. 20:16  
CYTAT

A Ty Andrzejku? Jak widzi to Twój zapewne wybiórczy katolicyzm? (a może jestem w błędzie?)

Dla mnie jest to grzech.
A ja jestem grzesznikiem. Ale nigdy nie zabiłbym nienarodzonego dziecka.

A co do lotów Premier Szydło - chciałbym poznać liczby, koszty...
I przypominam, że tuskaszenko "weekend" zaczynał w piątek przed południem, a kończył nierzadko we wtorek.zaklopotanyok

Plemnik to nie dziecko. I na tym zakończę dyskusję w tym temacie ;-)

Szydło przyznała na konferencji, że w piątek leciała samolotem Casa do Kraków-Balice, a tam przesiadła się do samochodu i w kolumnie 3 aut jechała do domu. Wszystko zgodne z instrukcją HEAD. Czyli zaangażowano w to 3 samoloty i 3 załogi.

Zapewne powrót był w ten sam sposób i nie był to pierwszy raz. No ale to już moje domysły. Prawda zapewne wyjdzie lada dzień.

Jakie chciałbyś liczby. I jakie znaczenie ma kiedy zaczyna lub kończy weekend? Tusk latał jednym samolotem rządowym i pisiory miały pretensje teraz mamy 3 załogi i 3 maszyny. Jakaś cisza w temacie. Zakłamani Hipokryci.

Kolejny kwiatek ;-)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sp51656TUBs
Hipokryta ;-)

PS.

tyuskaszenko. Jak słyszysz o premierce brocha a o pRezydencie Du(p)a to cie to wkurza ;-)

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

M70
M70
M70
ff
Wysłany: 21 Lut 2017r. 20:23  
CYTAT
Dlaczego nazywasz mnie kłamcą? Nie potrafisz policzyć? Masz problem z lotami Beaty Szydło? Nie masz nic do powiedzenia więc atakujesz personalnie?

Dla mnie tez jesteś kłamcą Andriusza, bo każdy lichwiarz to kłamca smiech2
Z tym memem o 500+ i podatkach to się wkopałeś, ciekawe jak z tego wybrniesz ? Sam jestem ciekaw jakimi wyliczeniami to podeprzesz.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lut 2017r. 20:28  
Nie mam problemów z lotami Beaty, sam się nad tym rozczulasz, bardziej interesuje mnie jak wyliczyłeś że gdyby nie wydatki na program 500+ to można by podatki tak drastycznie obniżyć.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lut 2017r. 20:29  
CYTAT

Dla mnie tez jesteś kłamcą Andriusza, bo każdy lichwiarz to kłamca smiech2
Z tym memem o 500+ i podatkach to się wkopałeś, ciekawe jak z tego wybrniesz ? Sam jestem ciekaw jakimi wyliczeniami to podeprzesz.

Dla mnie tez.... uśmiech przelogowałeś się? ;-)

lichwiarz? To już oklepane ;-)

Wkopałem się bo nie potrafisz policzyć?uśmiechuśmiechuśmiechuśmiech

A podeprzeć to można kalkulatorem smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lut 2017r. 20:34  
CYTAT
Nie mam problemów z lotami Beaty, sam się nad tym rozczulasz, bardziej interesuje mnie jak wyliczyłeś że gdyby nie wydatki na program 500+ to można by podatki tak drastycznie obniżyć.

szybko zmieniasz loginy ;-)

A z lotami Tuska miałeś problem??smiech2smiech2

A te wyliczenia to w zasadzie matematyka na poziomie 5 albo nawet 4 klasy szkoły podstawowej. Nie jestem tak wybitnym pedagogiem i nie mam tyle cierpliwości by ci to tłumaczyć.

PS. dzięki że mnie tak doceniasz i uznałeś, że tabela jest mojego autorstwa. okokok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lut 2017r. 21:03  
CYTAT
A z lotami Tuska miałeś problem

Naprawde? Aż nie dowierzam

https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lut 2017r. 21:27  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lut 2017r. 21:55  
CYTAT
[cytat]
A co do lotów Premier Szydło - chciałbym poznać liczby, koszty... - zobaczyć porównanie z tym co "nabił" donaldu tusku.

tusk latał to beatka nie chce być gorsza?zaklopotany to jakaś paranoja. ile jeszcze będziecie odwracać kota ogonem. bo tusk to, bo po tamto. ich nie ma i za swoją pychę zostali rozliczeni przez wyborców. a zwolennicy pisu dalej tłumaczą skandaliczne zachowanie swoich pupili zachowaniem poprzedników?mlotek

Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lut 2017r. 22:05  
Piket dokładnie.

A jak szybko problemy z lotami tuska się skończyły umiech

Jakbym nawet jakąś partię kochał to bym potrafił powiedzieć że w tym temacie dali ciała.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lut 2017r. 22:18  
Czyli standardowo Andrzejku? Mataczenie to twoja specjalność. Przyparty do mury miotasz się i wykręcasz. Zrobisz wszystko byle by tylko przyćmić swoją wtope. Widzę że nie potrafisz w żaden sensowny sposób uzasadnić swojego kłamliwego wpisu.

Ta "tabelka" była z du.y wzięta smiech2

Nie mierz wszystkich swoją miarą, skoro Ty masz kilka kont to nie znaczy że wszyscy tak mają. umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lut 2017r. 22:22  
A na jakiej podstawie twierdzisz, że tak jest? Pokaż te wyliczenia na forum i udowodnij mi, że tabelka jest z du.y wzięta smiech2

To ile tych kont posiadasz?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2017r. 00:47  

Prywatna wiadomość 

M70
M70
M70
ff
Wysłany: 22 Lut 2017r. 07:16  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2017r. 08:59  
Manipulacje wp....

Chodzi o propozycję, posła Artura Szałabawki, żeby przeprowadzić w mediach akcję informacyjną o zagrożeniach jakie niesie słuchanie muzyki podczas jazdy rowerem, na łyżworolkach czy deskorolce.
W dalszej perspektywie byłby rozważany zakaz, poseł jednak zaznaczał, że ze względu na kontrowersyjność pomysłu, wolałby właśnie akcję informacyjną.

Ale nie..... - wp kłamie, że w grę wchodzi tylko zakaz!!!!!
I ten nagłówek: " Nowy zakaz to absurd? Policja będzie uganiać się za rowerzystami."

A ja popieram wprowadzenie właśnie zakazu - szczególnie dla rowerzystów.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2017r. 09:07  
CYTAT
Manipulacje wp....

Chodzi o propozycję, posła Artura Szałabawki, żeby przeprowadzić w mediach akcję informacyjną o zagrożeniach jakie niesie słuchanie muzyki podczas jazdy rowerem, na łyżworolkach czy deskorolce.
W dalszej perspektywie byłby rozważany zakaz, poseł jednak zaznaczał, że ze względu na kontrowersyjność pomysłu, wolałby właśnie akcję informacyjną.

I ten nagłówek: " Nowy zakaz to absurd? Policja będzie uganiać się za rowerzystami."

To są tytuły które mają zapewnić jak największą liczbe odsłon. Jakby tytuły były normalne i zdradzały całe meritum sprawy portale zarabiały sporo mniej.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2017r. 09:37  
CYTAT
Manipulacje wp....

No już nie przesadzaj z tymi zakazami. Dla kierowców samochodów też zakażesz słuchania muzyki w aucie? Co wy prawdziwki macie z tymi zakazami?

Prywatna wiadomość 

M70
M70
M70
ff
Wysłany: 22 Lut 2017r. 09:53  
Ciepło się robi to i można sie spodziewać inwazji facetów w rajtkach pędzących po chodnikach naszego miasta na swych pedalskich rowerkachsmiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2017r. 09:56  
Andrzej - jeśli jeździsz rowerem, to wiesz o co chodzi i tylko stajesz okoniem we wszystkim, bo Ci głupio przyznać rację "drugiej stronie"

M70 - więcej tolerancji - nie obrażaj bez powodu. Ja osobiście bardzo się bronię przed założeniem obcisłych leginsów z poduszką - ale jak ktoś się nie wstydzi - jego sprawa.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2017r. 10:05  
Jeżdze w słuchawkach na rowerze od kilkunastu lat. Po prostu zawsze trzeba się oglądnąć przy jakimś manewrze a nie wsłuchiwać się i zgadywać czy coś jedzie. Teraz gdy mamy ścieżki i nie musimy jeździć po ulicach a jezdnie pokonujemy jak piesi jest jeszcze łatwiej z jazdą rowerem. Kiedyś zakazu nie było a rowerzyści zazwyczaj jeździli po ulicach. A walkmany kasetowe też były modne.

M70 ale wam ten Andrzej jest nie wygodny. Na wszystkie sposoby
go próbujecie i nic smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2017r. 10:27  
Klemens - jako nastolatek też jeździłem z walkanem. Teraz nie odważyłbym się jechać z muzyką na uszach.
Po Stalowej za dużo pieszych nie respektuje ścieżek, a poza Stalową, już kilka razy brak słuchawek w uszach uratował mnie przed przywaleniem rowerem w samochód wyjeżdżający z posesji - dzięki temu, że usłyszałem silnik i pomyślałem za kierowcę.

Inny problem, to młodzież jadąca rowerem i patrząca w smartfona - to jest dopiero zagrożenie dla otoczenia.:szok:

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2017r. 10:36  
Z wyjazdami z posesji tak. Tu racja. Ja w miejscach w których musze słyszeć zanim wjade daje pauze.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2017r. 11:33  
Wracając do tematu:

Szetyna dziś pół godziny produkował się z mównicy sejmowej, a Kaczyński zaorał go w 5 minut.

Mina Szetyny bezcenna - Kopaczki tak samook

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2017r. 11:37  
Jest to gdzieś na Youtube? Chętnie zobaczyłbym to.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2017r. 11:55  
CYTAT (mirek777 )
Andrzej - jeśli jeździsz rowerem, to wiesz o co chodzi i tylko stajesz okoniem we wszystkim, bo Ci głupio przyznać rację "drugiej stronie"

M70 - więcej tolerancji - nie obrażaj bez powodu. Ja osobiście bardzo się bronię przed założeniem obcisłych leginsów z poduszką - ale jak ktoś się nie wstydzi - jego sprawa.

Mirek, jeżdżę z muzyką na uszach ale słucham tak by słyszeć otaczające dźwięki. Głośne słuchanie może uszkodzić słuch. Zakaz byłby dla mnie krzywdzący.

Prywatna wiadomość 

«« « ... 449 450 451 452 453 454 455 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »