|
|
|
CYTAT CYTAT Role się odwróciły i to go boli. Chyba nadal masz problem z pogodzeniem się z tym że obecna sytuacja bardziej mi odpowiada niż użeranie się z trutniami Tylko jak już dostaniesz bana to wymyśl fajnego nicka. Co mają powiedzieć inni użytkownicy i moderacja? Użerać się z takim trutniem jak ty. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Związek Kontroli Dystrybucji Prasy podał informacje o sprzedaży dzienników ogólnopolskich w 2016 r. Największe straty odnotowała GW- Organ Michnika, której czytelnictwo w perspektywie niecałej dekady spadło prawie o 70 proc.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Związek Kontroli Dystrybucji Prasy podał informacje o sprzedaży dzienników ogólnopolskich w 2016 r. Największe straty odnotowała GW- Organ Michnika, której czytelnictwo w perspektywie niecałej dekady spadło prawie o 70 proc. To coś jak program kuzniara w onecie, kóry okazał się według jakiegoś ranking najczęściej oglądanym. Nie dodano jednak, że gdy wejdzie się na onet to od razu wyskakuje. Tak liczy się oglądalność. |
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku |
|
|
|
|
Poczytałem i nie widzę zakazu. Lewak i kłamca? W zasadzie co za różnica.
|
|
|
|
|
Forum przeczyszczone, przepychanki słowne i wzajemne obrażanki- kosz
Proszę powrócić do tematu rozmowy |
|
|
|
|
Zepsułaś całą zabawę
|
|
|
|
|
el.bolek już na zawsze zostanie donosicielem. Zaś listonosz, to pewnie plotka
|
|
|
|
|
CYTAT el.bolek już na zawsze zostanie donosicielem. Zaś listonosz, to pewnie plotka Bolek - tzn kapuś, zawsze |
|
|
|
|
taka sama jak sławetna impreza po której się narodziłeś
|
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie Proszę na temat
|
|
|
|
|
Niezłe zamieszanie z tym Misiewiczem. Ciekaw jestem ciągu dalszego. Z jednej strony totalna dezinformacja i próba zniszczenia człowieka (sfałszowane konto na fb?), kłamstwo za kłamstwem w mediach....
A z drugiej duży opór Macierewicza, żeby go przesunąć na mniej widoczne stanowisko. Jak to się skończy? Hmmmm. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Niezłe zamieszanie z tym Misiewiczem. Ciekaw jestem ciągu dalszego. Z jednej strony totalna dezinformacja i próba zniszczenia człowieka (sfałszowane konto na fb?), kłamstwo za kłamstwem w mediach.... A z drugiej duży opór Macierewicza, żeby go przesunąć na mniej widoczne stanowisko. Jak to się skończy? Hmmmm. mariusz vel banan ci odpowie lewaku |
|
|
|
|
Ja tam się uważam za totalnego, nienaprawialnego "prawaka"
mariusz12877 - kolejne konto żółtego owoca? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Ja tam się uważam za totalnego, nienaprawialnego "prawaka" mariusz12877 - kolejne konto żółtego owoca? Nie kłam, jesteś lewakiem bo nie popierasz TW Bolka. |
|
|
|
|
Mirek, jak taki autorytet mówi że jesteś lewak to jesteś. Przecież to szafa więc wszystko wie.
|
|
|
|
|
No dobra - nie popieram. Uważam tego człowieka za zdrajcę i donosiciela. Jeszcze kilka lat temu można było mieć za to problemy i ciąganie po sądach jak Wyszkowski.
Przyznaję też, że nie pojmuję logiki ludzi, którzy twierdzą, że jak ktoś nie popiera bolka to jest lewakiem. to tok rozumowania żółtego owoca? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Kto pisał że jak nie popierasz Bolka to jesteś lewakiem?
I jak to sie stało że ty WHO nie dostałeś ostrzeżenia? Wiadomo kto doniósł. TW Bolek jesteś? |
|
|
|
|
CYTAT Kto pisał że jak nie popierasz Bolka to jesteś lewakiem? I jak to sie stało że ty WHO nie dostałeś ostrzeżenia? Wiadomo kto doniósł. TW Bolek jesteś? Za co miałem dostać? |
|
|
|
|
Konfitura nie dostaje. Dobry piesio
|
|
|
|
|
CYTAT Konfitura nie dostaje. Dobry piesio Twój stary coś o tym wie |
|
|
|
|
Przynajmniej wiadomo kto to, ty i ten ruski nawet nie wiecie kim jest. Nie jest dziwne że z braku ojca taki pedał i konfitura wyrasta
|
|
|
|
|
CYTAT 2.8. wpisów oceniających pracę moderatorów. Właściwym trybem dla zgłoszenia nadużycia moderatora, jest poinformowanie o tym Administratora. Mam pytanie do kogo to zgłaszać ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Bardziej pasowała by do Ciebie Bananie nazwa "tęczowy Jaś" . jak zostaniesz ponownie zbanowany to coś w ten deseń wybierz.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT 2.8. wpisów oceniających pracę moderatorów. Właściwym trybem dla zgłoszenia nadużycia moderatora, jest poinformowanie o tym Administratora. Mam pytanie do kogo to zgłaszać ? do Wałęsy, on wie komu donieść |
|