|
|
|
Na razie informacja nie jest potwierdzona.
Trzy wnioski: - media skutecznie go zaszczuły - był za młody, miał za gorącą głowę na takie stanowisko - PiS to nie PO - jak ktoś się nie sprawdza - wylatuje. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Bo prezes pisu, jako znany gej się nie patyczkuje. Podobno to el barana brat jest na tym nagraniu Stonogi.
|
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku 40 pkt CYTAT Bartłomiej Misiewicz został odwołany z pełnionej funkcji w MON – potwierdzają w rozmowie z Onetem osoby ze ścisłego otoczenia premier Beaty Szydło. Poleciał za zdradę tajemnicy państwowej "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Misiewicz odwołany, Super
|
|
|
|
|
banan - mam ciekawą kolekcję zrzutów ekranowych.
Hmmmm - pamiętasz "fractala" Było was kilku. Nie zamierzam Ciebie cytować. Nie zasługujesz na to. Sam wiesz co robiłeś. A ten chłopak w okularach, z tego co czytałem - jest geniuszem. "Rzecznik MON Bartłomiej Misiewicz przebywa na urlopie – poinformował PAP w poniedziałek Oddział Mediów Centrum Operacyjnego Ministra Obrony Narodowej. MON w ten sposób zdementował poniedziałkowe informacje medialne o tym, że Misiewicz definitywnie odchodzi z ministerstwa." Zadziwia mnie skala dezinformacji z mediów głównego ścieku, jeśli chodzi o Misiewicza. Robi się ciekawie. Istnieje podejrzenie że HGW zwiała z Polski.... jak ta informacja się potwierdzi.. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Kiedyś w podobnych okolicznościach nawiał lichwiarz
|
|
|
|
|
Macierewicz zapowiedział złożenie zawiadomienia do prokuratury w związku z podawaniem przez media zmyślonych informacji na temat Misiewicza. A jednocześnie przyznał że:
"Zgadzam się, że jest niedopuszczalne, żeby oficerowie Wojska Polskiego meldowali się komukolwiek poza ustalonymi prawnie osobami i takie wypadki nie mają miejsca. Taki wypadek miał miejsce raz, blisko rok temu i nigdy więcej się nie powtórzył. Podzielam opinię, że było to niedopuszczalne, naganne. Tak zostało przeze mnie potraktowane i nigdy więcej się nie powtórzyło i na pewno nie powtórzy. Przywoływanie wydarzenia jednostkowego, sprzed roku, jakby miało ono miejsce dzisiaj i było stale realizowaną nieprawidłowością jest niesolidnością." Przypominacie sobie, żeby którykolwiek polityk PO, przyznał coś takiego? Ich nie było stać na szczerość w żadnym temacie. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Ech bananku - jesteś niereformowalny.
Żal mi Ciebie. Myślisz pewnie, że jesteś taki mądry, błyskotliwy, taki prawdziwy mistrz ciętej riposty... A tymczasem jedyne co sobą reprezentujesz, to zgorzkniałość, cynizm, frustrację, chamstwo, cwaniactwo, bezczelność i fanatyzm. Żal mi Ciebie naprawdę. Myślisz, że mnie można podpuścić jak jakiegoś szczeniaka z gimnazjum? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
"Myślisz" w przypadku tej kreatury to spore nadużycie.
|
|
|
|
|
Pisząc to słowo, zastanawiałem się, czy nie będzie ono zbyt naciąganym określeniem.
"Kanclerz Niemiec Angela Merkel we wtorek odwiedzi Warszawę. Spotka się z prezydentem Andrzejem Dudą, premier Beatą Szydło oraz prezesem Prawa i Sprawiedliwości Jarosławem Kaczyńskim. Zobaczy się również z liderami opozycji parlamentarnej. Polityków PSL oraz PO zaprosiła do ambasady Niemiec. „W końcu to podwładny chodzi do szefa, a nie szef do podwładnego” – napisała w mediach społecznościowych prof. Krystyna Pawłowicz." Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Jak ktoś taki jak ty tak o mnie pisze to tylko miód na moje uszy Dokładnie tak myślę jak piszesz ... Jestem mistrzem ciętej riposty a dyskusja z "wami" to jak zabranie dziecku lizaka ... Zero argumentów jaki masz tym bardziej mnie rozbawia
Tak swoją drogą to ciekawe co chcą zakamuflować misiewiczem ... Księstwo Warszawskie z tego śmieją się już wszyscy ..skłonności prezesa z tego też ... A tak z innej beczki jak mirku myślisz ... Janusz polityki 2016 kurdupel z Żoliborza poprze pana Tuska ...tego samego który ściskał się z Putinem po "zamachu Smoleńskim" na stanowisko ... prezesa nad prezesami i będą się z niego wszyscy nabijać ... czy nie poprze i będą się z niego wszyscy nabijać "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Banan pisze o argumentach? Świat oszalał.
Kreatura dla której sok z buraka to jedyne i prawdziwe źródło. Nie kompromituj się pajacyku specjalnej troski. Kaczyńśki też się śmieje z takich idiotów jak ty, tylko ,że on coś z znaczy w polityce, ty jedynie jesteś marnym trollem przed komputerem. |
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Coż za zabawny obrazek, jedziesz z tym argumentami. Szacuneczek bananku:
|
|
|
|
|
Czy ja dobrze widzę, że banan ma ledwo 19 postów i 3 ostrzeżenia?
Nieźle się rozpędza ze swoją frustracją. "Róża Maria Barbara Gräfin von Thun und Hohenstein co od czasu do czasu błyśnie jakimś wpisem na portalu społecznościowym – jak choćby wtedy, kiedy próbowała dokuczyć prezydentowi Andrzejowi Dudzie. Internauci mają dzięki temu niezły ubaw. Tym razem europoseł Platformy Obywatelskiej ogłosiła swoją rewolucyjną teorię na temat smogu." Jej zdaniem PiS nie walczy ze smogiem, żeby ludzie bali się wyjść na ulicę.... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Czy ja dobrze widzę, że banan ma ledwo 19 postów i 3 ostrzeżenia? Nieźle się rozpędza ze swoją frustracją. Bo za pisu to jest tak ... nie ważne co kto pisze ... ważne kto daje ostrzeżenia "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
I znów dostajesz po głowie własną filozofią i traktowaniem ludzi.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Idioci z PiS donosili na Rezydentów z PO.
Tym razem Rezydenci z PO donoszą na Polaków. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Czy ja dobrze widzę, że banan ma ledwo 19 postów i 3 ostrzeżenia? Nieźle się rozpędza ze swoją frustracją. Bo za pisu to jest tak ... nie ważne co kto pisze ... ważne kto daje ostrzeżenia Własną głupotę usprawiedliwiać pisem? Dobre banan |
|
|
|
|
Posłanka warszawianka PIS podpisała i nie czytała by warszawka była większa
http://wiadomosci.wp.pl/kat,140556,title,Tak-PiS-powieksza-Warszawe-Poslanka-ze-stolicy-podpisala-sie-pod-projektem-ale-go-nie-czytala,wid,18694482,wiadomosc.html https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT Posłanka warszawianka PIS podpisała i nie czytała by warszawka była większa http://wiadomosci.wp.pl/kat,140556,title,Tak-PiS-powieksza-Warszawe-Poslanka-ze-stolicy-podpisala-sie-pod-projektem-ale-go-nie-czytala,wid,18694482,wiadomosc.html Normalka u większości posłów partii rządzącej. |
|
|
|
|
CYTAT Role się odwróciły i to go boli. Chyba nadal masz problem z pogodzeniem się z tym że obecna sytuacja bardziej mi odpowiada niż użeranie się z trutniami "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|