Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Nie, bo nie oglądałem PS. Wyniki pokazują, że nikt tego nie ogląda Gdybyś Andrzejku chciał być odrobinę obiektywny, to starał byś się zaciągać info z różnych źródeł, szczoch z buraka bardzo ogranicza i zawęża Twoje pole widzenia. |
|
|
|
|
Wygląda na to, że politycy PO, którzy chcieli zbić kapitał polityczny na sprawie syryjskich dzieci, które ucierpiały w wyniku wojny, zaliczyli spektakularny strzał w stopę. Trudno bowiem zarzucić Janinie Ochojskiej brak znajomości tematu.
Szefowa Polskiej Akcji Humanitarnej Janina Ochojska odniosła się do burzy wokół rzekomej odmowy przyjęcia dzieci z Aleppo przez polski rząd. http://wpoli(...)ma-sensu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nie, bo nie oglądałem PS. Wyniki pokazują, że nikt tego nie ogląda Gdybyś Andrzejku chciał być odrobinę obiektywny, to starał byś się zaciągać info z różnych źródeł, szczoch z buraka bardzo ogranicza i zawęża Twoje pole widzenia. Czy ty oglądasz TVN24 i czytasz Wyborczą? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Ja nie oglądam, ale są portale,które streszczają ich manipulacje np. Raz prozą,raz rymem albo Żelazna Logika...
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
TVN Fakty oglądam, nie codziennie, TVN24 podobnie, staram się mieć obiektywne spojrzenie, a do tego potrzebne jest wysłuchanie obu stron, czego wam lewaki brakuje
|
|
|
|
|
Niby taki mądry i wykształcony, a co jakiś czas robi z siebie prawdziwego DEBILA
|
|
|
|
|
Anty musiałeś to dwa razy napisać? Mus to mus ;-)
Brakuje mi tej Wyborczej jeszcze ;-) Do pełnego obiektywizmu ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Niby taki mądry i wykształcony, a co jakiś czas robi z siebie prawdziwego DEBILA Ósme Lisie, ósme przykazanie baranie. |
|
|
|
|
Lis się zaciął?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Gdzie jest ten Mirek kwestionujący moje słowa o tym, iż jesteśmy sami w Europie? Podaj mi przykłady nie na podstawie powyższego zdjęcie w których Europa traktuje nas poważnie? A i jeszcze coś nie odpowiedziałeś na moje pytanie sprzed kilku dni. |
|
|
|
|
Dziwne, żeby Nas traktowali poważnie, skoro idioci z PO i Nowoczesnej skarżą się w Europie na demokrację w Polsce.
|
|
|
|
|
Przypomnij mi co pisałeś gdy idioci z pis donosili na Polskę?
|
|
|
|
CYTAT Przypomnij mi co pisałeś gdy idioci z pis donosili na Polskę? Pewnie to samo. Pis i PO to jedna banda. Najpierw idioci z Pisu donosili, pozniej idioci z PO, N i KODu. To jak Europa ma nas traktować poważnie? |
|
|
|
|
No nie wierzę ;-) Zgadzam sie z tobą ;-)
|
|
|
|
CYTAT Przypomnij mi co pisałeś gdy idioci z pis donosili na Polskę? strona 415 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kruger - przykro mi, ale nie za bardzo śledzę i czytam Twoje wypowiedzi.
Możesz powtórzyć swoje pytanie? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Redaktor Lis uwielbia publicznie pokazywać jakim jest debilem
|
|
|
|
|
Ciekawe co giertych na to.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT (PiS...da ?) Matka banana to kochanka Kaczyńskiego. Widzisz prosty człowieku jakim jesteś deblem (tu z góry przepraszam standardowych debili bo zapewne poczują się urażeni że takie ścierwo jest z nimi porównywane) bez szans na jakikolwiek przejaw inteligencji Każdy wie że kurdupel to pedał więc biologicznie byłaby to porażka na miarę pisu ...może pomyliłeś moją z twoją ? jak "ona" ma ksywę na lokalnym rynku ? Stiven czy Freddie ? bo Miriam było już od lat zarezerwowane ... Będzie trzęsienie ziemi. OFIARA Misiewicza: „Łapał mnie za penisa, oferował pracę za SEKS Z KACZYŃSKIM” (18+ VIDEO) W sieci pojawiło się nagranie, na którym młody mężczyzna rzuca poważne oskarżenia pod adresem współpracownika ministra obrony – Bartłomieja Misiewicza. Jak twierdzi, był molestowany przez rzecznika MON, który oferował mu pracę za seks, molestował go seksualnie oraz chciał oddać prezesowi Prawa i Sprawiedliwości. Mężczyzna podał swoje dane osobowe i musi być świadomy, że jeśli kłamie, to naraża się na pozew o zniesławienie. Podkreślamy, że jest to wersja 22-letniego muzyka z Białegostoku, który uważa, że został skrzywdzony. Patryk Jackowski, młody chłopak z Białegostoku (którego mogliśmy zobaczyć na słynnej fotografii razem z Misiewiczem) twierdzi, że podczas osławionej balangi rzecznika ministerstwa obrony w jednym z lokalnych klubów, był molestowany seksualnie przez Bartłomieja Misiewicza. ... więcej na pikio pl Lobby pedalskie w pisie ma się coraz lepiej ... Upadek sekty coraz bliższy ... po doniesieniach jeszcze z czasów PRLowskich ... po odgrzebaniu tematu przez kandydata na prezydenta po raz kolejny wychodzą na jaw jak bawią się w sekcie "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
banan - przerzuciłeś się na "Fakty i mity"?
"Kolejna ciekawostka dotycząca wyssanej z palca bzdury o „10 sierotach” z Syrii. Kiedy prezydent Sopotu zwracał się do rządu, aby ten umożliwił osiedlenie się w mieście „osieroconym dzieciom i rodzinom” z Aleppo, swój wniosek argumentował „bardzo dobrze działającym” miejscowym domem dziecka. Jak się szybko okazało, Jacek Karnowski – wynika tak z oficjalnych danych – od kilku lat tnie wysokość miesięcznych wydatków na utrzymanie placówki. " Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Ale mi pojechałeś imbecylu. Pozdrów matkę parówko, dobra jest w te klocki, ale to sam pewnie o tym wiesz
|
|
|
|
|
Bartłomiej Misiewicz został odwołany z pełnionej funkcji w MON – potwierdzają w rozmowie z Onetem osoby ze ścisłego otoczenia premier Beaty Szydło. Oficjalnego komunikatu ministerstwa jeszcze nie ma, ale z informacji przekazanych Onetowi wynika, że to premier Szydło oraz Jarosław Kaczyński wymusili decyzję na kierownictwie resortu obrony.
Zapewne Bartuś nie spełnił oczekiwań Jarka i niech tak zostanie POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|