|
|
|
Fajnie to zestawiłeś - to wygląda jak kodomargedon
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
To ty masz jakiś fanów?
|
|
|
|
CYTAT Uwaga jest przeciek ze sztabu ... Gdyby pisali coś o panu Kijowskim to wszyscy piszą że to wina Tuska ... ciemny lud to kupi i specjalnie dla fanów (postaram się wrzuciś przynajmniej jeden na dzień ) Ja nie widzę problemu, żeby Kijowski rżnął ciemny lud z KODu na usługi informatyczne. Mają te swoje ubeckie emerytury, niech się z nim podzielą. |
|
|
|
|
CYTAT To ty masz jakiś fanów? Oj tak mu się napisało Chciałby się mieć nie wiadomo za co a tymczasem wyrósł na takiego lokalnego błazna.Jeden już taki był-walczący z krzyżami Obara,teraz ucichło o nim.Tandemiarz cały czas chce zaistnieć ale nic z tego,gubi go plugawy język "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT 1. Petru i Lubnauer kajali się w mediach za swoją głupotę po portugalskiej wycieczce krajoznawczej pana lidera. 2. Cezary Morawski, który w zeszłym roku zastąpił Mieszkowskiego na stanowisku dyrektora Teatru Polskiego, i wobec którego kodziarstwo próbowało rozpętać wielką histerię mającą na celu usunięcie go ze stanowiska, powołując się na ,,wzburzenie środowiska artystycznego" - we właśnie przeprowadzonym w teatrze referendum uzyskał 102 głosy poparcia. Przeciwko niemu były... 2 osoby. 3. Sam Mieszkowski z kolei będzie musiał tłumaczyć się z ,,niegospodarności" z czasów, kiedy to on zarządzał teatrem. W jego sprawie złożono właśnie zawiadomienie do prokuratury. 4. Ujawniono nagranie z sali kolumnowej, pokazujące czarno na białym jak skrajnie zakłamana jest opozycja i lewackie media. Jak to ktoś ocenił: Kaczyński prawdopodobnie specjalnie zwlekał z opublikowaniem tego nagrania, żeby dać się opozycji nakłamać do oporu, a w odpowiednim momencie po prostu obnażyć jej zakłamanie. 5. Ujawniono faktury, według których Mateusz Kijowski - walczący podobno o poszanowanie prawa - przywłaszczył sobie ponad 90 tysięcy złotych, nie informując kodziarskiego motłochu, że forsa, którą wrzucają do puszek, idzie na jego prywatne konto. Kiedy kilka dni temu pytano go za co żyje, informował, że ,,rodzina go utrzymuje". Upadek ostateczny, ale Mati mocno się nie potłukł - z dna nie da się nisko upaść. To był jeden z najstraszniejszych dni w historii dla lewactwa w Polsce. Czarny jak umalowana twarz Jacka Hugo-Badera. A nowy rok dopiero się zaczął. B| Jak jest każdy widzi :-) a co pisze ta parka każdy może przeczytać. To ich problem, bo realnie to jest własnie jak 102:2 tylko ludziom się nie chce szarpać z trollami i myślą sobie ze jest ich wielu bo piszą za wielu... Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uczeni w piśmie wiedzą kiedy należy się odwrócić Całkowita porażka okupacji Sejmu wymaga wskazania winnych, wtedy dyskretnie dystansujesz się od współudziału. Połajanki KOD to dobry pomysł, zbłaźnili się bez szansy na reanimacje medialną. Petru i Schetyna jest nadal prawdziwym pupilkiem opozycji. Bojowników o demokracje uliczną przejmują oficerowie prowadzący na czas nieokreślony. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Bananku wierz, albo nie, ale mi osobiście to naprawdę nie przeszkadza to że kijek oskubał kodziarzy, bije mu nawet brawo
Zobacz jak to wkurzyło tą kodziarska swołocz, nawet jego przyjaciel Radomir Szumełda się na niego wypiął. |
|
|
|
|
CYTAT To jak już wszystko wyjaśnione to sru w pampersa ... i spać ciemny ludzie dobranocka już była Zatem dobranoc bananku - tylko może jednak zmień pampersa - no chyba, ze tak lubisz Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT (miriam) Z tym zajumaniem kasy to kłamstwo i dobrze o tym wiesz. Żałosny jesteś. Kurde naprawdę mi cię żal. A wracając do kijka - cały ten kod to obraza dla demokracji i jakiejkolwiek uczciwości. A jak nazwiesz zebranie pieniędzy na jeden cel a później przeznaczenie ich na własne, inne cele? |
|
|
|
|
CYTAT (miriam) To ty masz jakiś fanów? Jak fan reagujesz na każdy jego wpis ;-) |
|
|
|
|
kalumnie powtarzane przez wybiórczą. Pieniądze wróciły do darczyńców.
To nie ma nic wspólnego z byciem fanem. Biedactwa. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Tą ostatnią wlepą el.Bananie strzeliłeś sobię w kolano. Zacytuję wpis Marek370 oczywiście się pod nim podpisując
- Ja nie widzę problemu, żeby Kijowski rżnął ciemny lud z KODu na usługi informatyczne. Mają te swoje ubeckie emerytury, niech się z nim podzielą. |
|
|
|
|
CYTAT A jak nazwiesz zebranie pieniędzy na jeden cel a później przeznaczenie ich na własne, inne cele? http://www.radiomaryja.pl/bez-kategorii/prawda-o-ratowaniu-stoczni-gdanskiej/ Bardziej wierzę im niż g...wnu wyborczemu Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT A jak nazwiesz zebranie pieniędzy na jeden cel a później przeznaczenie ich na własne, inne cele? Może poparł byś Andrzejku swoje zakłamane oszczerstwa jakimś sądowym wyrokiem w tej sprawie ? Chyba że znowu wyssałeś te hity z palca. |
|
|
|
|
CYTAT (mariusz12879 ) Może poparł byś Andrzejku swoje zakłamane oszczerstwa jakimś sądowym wyrokiem w tej sprawie ? Chyba że znowu wyssałeś te hity z palca. Znowu? A co ja wcześniej wysysałem z palca? Jaki wyrok w sprawie Rydzyka? Wtedy gdy zbierał tę kaskę trzeba było mieć zezwolenie ministra od administracji a tego nie miał. Kupy się nie rusza bo jeszcze bardziej śmierdzi. Fakt jest faktem i z tym sie nie dyskutuje. Kasę zbierał i na stocznie nie wydał ;-) O czym tu sie rozpisywać? Co do ssania z palca to pogadaj z koleżkami z tego forum. Oni i inni uwielbiają ploteczki. Tak samo zresztą jak ty. |
|
|
|
|
W czasie okupacji sejmu, szef .Nowoczesnej spędzał romantycznie Sylwestra na Maderze.
Onet ujawnił, że szef KOD-u zarabiał na społecznej aktywności swoich członków. Szef PO, ma spadające na łeb i szyje notowania (najniższe w historii). Wybór jest coraz prostszy, nawet według sondaży. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT (edo) kalumnie powtarzane przez wybiórczą. Pieniądze wróciły do darczyńców. To nie ma nic wspólnego z byciem fanem. Biedactwa. witaj bracie tylko jedna osoba używa takich słów na tym forum i tylko Edek upominał sie o Miriam ;-) Ale cyrk ;-) Wrócił Miriam zaginął Edek ;-) Zaraz zapewne sie pojawi w obronie ;-) Jak rzekoma żona w obronie Miriam gdy został przyłapany na wspólnym adresie IP ale odwagi na przyznanie sie zabrakło. Leżę ;-))))) Dobra zmiana ;-) Wróciła wiara w sondaże ;-) |
|
|
|
|
Ja myślę, ze wszystko wskazuje na to, ze leżycie na dłużej? A Ziobro nawet jeszcze nie zaczął.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT witaj bracie tylko jedna osoba używa takich słów na tym forum i tylko Edek upominał sie o Miriam ;-) Ale cyrk ;-) Wrócił Miriam zaginął Edek ;-) Zaraz zapewne sie pojawi w obronie ;-) Jak rzekoma żona w obronie Miriam gdy został przyłapany na wspólnym adresie IP ale odwagi na przyznanie sie zabrakło. Leżę ;-))))) Dobra zmiana ;-) Wróciła wiara w sondaże ;-) Andriejka nie wiedziałem, że aż tak źle z tobą. Kurde... Idź do lekarza, przestań brać te tabletki.... Sam nie wiem, co ci doradzić - pierwszy raz mam do czynienia z kimś, kto najwyraźniej ma manię prześladowczą. Na pewno powinieneś odstawić forum. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Ja myślę, ze wszystko wskazuje na to, ze leżycie na dłużej? A Ziobro nawet jeszcze nie zaczął. to myślisz czy wskazuje na to? czy może myślisz że wskazuje? Nie wiesz bo instrukcji nie było czy nie wiesz w jakiej strefie klimatycznej przebywasz? |
|
|
|
|
Znowu się błaźnisz Bananie, przegapiłeś fakt że sprawa podpisu Ziobry została wyjaśniona i Schetyna przyznał że nie doszło do złamania żadnych przepisów. Jak zwykle pewnie chlałeś w tym czasie i przegapiłeś ten fakt.
|
|