NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 382 383 384 385 386 387 388 ... » »»
Prawo i Sprawiedliwość, Wszystko co dotyczy PiS i jego rządów
ff
Wysłany: 23 Gru 2016r. 09:22  
CYTAT
CYTAT (Antylewak )
Ubeckie ścier... to na twoich marszach KOdu sie zbiera..

Skąd wiesz, chodzisz? Ubeckie ścierwo to ty. Posługujesz się tymi samymi metodami. Pomówienia i plotki to twoje źródło informacji.
tłumacz idiocie. W latach 70-tych przynosił spore sumy regularnie,w Magdalence pił wódke z Kiszczakiem,podczas internowania pił wódkę,piwo,szampana,nigdy nie współpracował z SB...

Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff

Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble
Prywatna wiadomość 

ff
Andriejka - przypominaj. Zapomniałem już, że dla ciebie troska o własne dzieci i tym samym zwalczanie na własnym osiedlu dilerki to zachowanie karygodne i aspołeczne. Samozaoranie to twoje ulubione zajęcie?

Antylewak - Andriejka jest zabetonowany - ale można go wykorzystywać do przypominania innym o pewnych faktach.

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Gru 2016r. 09:34  
To banan,on zawsze jak nie miał argumentow to wyzywał,teraz od uveckich ś...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Gru 2016r. 09:59  
Miriam i antyinteligent uwielbiam wasze merytoryczne wpisy. Zróbcie sobie z kumplami inni, zsrr, edek i fiodor wspólna wigilię. Pomścicie trochę, powyzywacie od lewaków i sbeków zrobicie ołtarzyk kaczyńskiego. No chyba, że okaże się że siedzisz sam z kilkoma loginami i nie ma do kogo gęby otworzyć. Pozdrawiam ;-)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Gru 2016r. 10:00  
IPN: esbeckie kwity na Lecha Wałęsę są fałszywe

Ta sprawa od lat budzi kontrowersje. "Bolek" - tak nazywają byłego prezydenta jego polityczni oponenci. Wielu twierdzi, iż pewne jest, że legendarny przywódca "Solidarności" współpracował z SB w latach 70. Według portalu Gazeta.pl, Instytut Pamięci Narodowej stwierdził właśnie, iż esbeckie kwity na Lecha Wałęsę były... fałszywe.

Po sześciu latach śledztwa IPN przyznał, że dokumenty mające świadczyć o współpracy Lecha Wałęsy ze Służbą Bezpieczeństwa zostały sfabrykowane w latach 80. Wniosek o wyjaśnienie tej sprawy złożył do IPN sam były prezydent.

Jak wyglądało fabrykowanie kwitów na Wałęsę? Podrabiano jego charakter pisma oraz stosowano specjalny papier. Dokumenty tym samym wyglądały jak prawdziwe.

Portal przypomina, że fałszywki podrzucono do Komitetu Noblowskiego i ambasady Norwegii w 1982 r., kiedy wysunięto kandydaturę legendy "Solidarności" do nagrody Nobla. Kwity na Wałęsę zaczęto fabrykować na początku lat 80.

Onet pod koniec listopada tego roku podał, że Lech Wałęsa odmówił przekazania próbek swojego pisma Instytutowi Pamięci Narodowej.

Ekspertyza grafologiczna miała być kluczowa w badaniu wiarygodności dokumentów wskazujących czy były prezydent był agentem SB. Jak jednak tłumaczył wtedy w rozmowie z Faktem24 Piotr Gontarczyk, historyk, ekspertyza grafologiczna jest drugorzędna. - Więcej warta jest analiza historyczna - mówił

TU Całość

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Gru 2016r. 10:01  
Andriejka szczerze ci współczuję. Musisz być bardzo nieszczęśliwym i sfrustrowanym człowiekiem.

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Gru 2016r. 10:02  
CYTAT
Miriam i antyinteligent uwielbiam wasze merytoryczne wpisy. Zróbcie sobie z kumplami inni, zsrr, edek i fiodor wspólna wigilię. Pomścicie trochę, powyzywacie od lewaków i sbeków zrobicie ołtarzyk kaczyńskiego. No chyba, że okaże się że siedzisz sam z kilkoma loginami i nie ma do kogo gęby otworzyć. Pozdrawiam ;-)

Chyba nie zauważyłeś,że sam jesteś obiektem kpin...
Jesteś jak ten Kijowski co to wszędzie pierd... o konstytucji i przestrzeganiu prawa,a sam nie płaci alimentów... twoi idole - kapuś,alimenciarz,złodziej sokowirówek itp...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Gru 2016r. 10:06  
Obrazek

Antylewak moi idole? trzeba być takim jak ty by szukać wśród celebrytów i polityków idoli no ale by to pojąć to trzebaby coś mieć między uszami.

miriam o mnie się nie martw ;-)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Gru 2016r. 10:24  
Idealnie pasuje do Swetru.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Gru 2016r. 10:28  
miriam do każdego posła. pomyśl o weberze. ten nawet nie wie za czym lub przeciw czemu głosuje. mówi jedno a robi co innego.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Gru 2016r. 10:30  
Akurat z Panem Weberem miałem przyjemność rozmawiać kilka razy. To, że jest jeszcze młody i brak mu pewności siebie, to nie znaczy że jest złym posłem. Akurat on kompletnie nie pasuje do tego wierszyka. To bardziej pasuje do Pana Błądka - ale też mogę się mylić, bo z nim nie rozmawiałem, więc moja ocena wynika z jego sposobu bycia. Do Pani Butryn to pewnie pasuje biorąc pod uwagę jej udział w komisjach. Twoje porównanie wynika więc z betonu.
Wrzucanie ludzi do jednego worka bądź dzielenie ich maksymalnie na dwie kategorie to twój sposób na zrozumienie świata?

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 23 Gru 2016r. 10:51  
Posiedzi ... nabierze wieku i rozumu ... Nie przejmuj się wybory już niebawem zarumieniony

Obrazek

z życia wzięte umiech Ciekawe kogo oszołomstwo dziś chce posadzić ... może już produkują papiery na sędziów S.N albo na samego Jezusa bo był obcokrajowcem neutralny

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Gru 2016r. 10:54  
el.cośtam - czy ty przypadkiem nie cierpisz na jakieś obsesje lub paranoje? Ot tak nazywasz ludzi oszołomami i piszesz jakieś dziwne rzeczy. Tu coś o sędziach, za chwilę o Panu Jezusie.....zaklopotany

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 23 Gru 2016r. 11:18  
Jezus miał szczęście że urodził się w innych czasach ... gdyby stało się to za czasów PiS zapewne Maryja dostała by deport do Aleppo bo uznali by że ma lewe dokumenty a Józefa do Guantanamo nie wiem ...

Wiem że coś takiego jak ty nie obchodzi świąt katolickich ... to po co ja o takich sprawach z tobą dyskutuje ...

Obrazek

Kurde atrapa T.K robi to samo co oszołomstwo w sejmie ...usunąć tych którzy patrzą nam na ręce sciana Bezprawie i Niesprawiedliwość ...

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Gru 2016r. 11:32  
CYTAT

Wiem że coś takiego jak ty nie obchodzi świąt katolickich ... to po co ja o takich sprawach z tobą dyskutuje ...

A więc rozmawiasz, z "rzeczą", wiesz lepiej niż ta "rzecz" czy jest ona praktykującym katolikiem, przy tym siejesz demagogię a`la .Nowoczesna.

Hmmmm.

W sprawie TK stosujesz zaś zasadę Kalego:
"Jak Kali ukraść krowę to dobrze - Ale jak Kalemu ukraść krowę to źle!"

el.cosiu - jako osoba wierząca i praktykujący katolik - tobie też bardzo współczuję. Mam nadzieję, że pójdziesz do spowiedzi, ale takiej prawdziwej i choć trochę wyzbędziesz się tej nienawiści z serca. Życzę Ci tego i jeszcze raz - przyjmij moje wyrazy współczucia - podobnie jak Andriejka musisz być bardzo nieszczęśliwy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Gru 2016r. 12:01  
Dołączam się do życzeń dla Banacha i Andriuszy.Czego wam chłopcy życzyć?
Życzę wam żebyście dalej robili za forumowych błaznów,wszystkiego dobrego ok

"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Gru 2016r. 12:10  
Lichwiarzu, nie mierz wszystkich swoja miarą, to że Ty i twój partner piszecie z wielu różnych kont nie znaczy ze inni też tak robią umiech

El.Bolek dla ludzie już zawsze będzie konfidentem, tak samo Ty Andrzejku będziesz lichwiarzem, te przywary od was nie odpadną umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Gru 2016r. 12:37  
Ale się chłopcy uaktywnili ;-) Wesołych świąt ubeckie ścierwa.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Gru 2016r. 12:41  
Czemu obrażasz innych ludzi? Jesteś osobą wierzącą? Jutro Wigilia Bożego Narodzenia. Czy to dla ciebie cokolwiek znaczy?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Gru 2016r. 12:57  
CYTAT
Dołączam się do życzeń dla Banacha i Andriuszy.Czego wam chłopcy życzyć?
Życzę wam żebyście dalej robili za forumowych błaznów,wszystkiego dobrego ok

Nie do końca błaznów. U mnie w domu uznaliśmy że Andrzejek i kilka innych jego nazw w tym pewnie Ja kaczynski w świetny sposób pokazuje prawdziwe oblicze PISu
Jeżeli o śmieszność chodzi to śmieszne jest to odwracanie uwagi przez innych forumowiczów, zawsze nie na temat, zawsze tak śmisznie i bez argumentów. Bo chyba nawet nie ma czym bronić partii.

Lubisz przejażdżki, jazdę i czuć smak wolności? Napisz: http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=816167
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Gru 2016r. 13:35  
CYTAT (miriam)
Czemu obrażasz innych ludzi? Jesteś osobą wierzącą? Jutro Wigilia Bożego Narodzenia. Czy to dla ciebie cokolwiek znaczy?

Byłbyś bardziej wiarygodny gdybyś równo wszystkim zadawał takie pytania. A tak to wyszło śmiesznie ;-)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Gru 2016r. 14:17  
Dla kogo śmiesznie,dla tego śmiesznie,wyzywając innych od ub... śc... nie zapominaj,ze sam bronisz ich emerytur... "emerytura to prawo nabyte i święte,szkoda mi tych chłopaków(ubeków)" Aborygen kilka stron wcześniej...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Gru 2016r. 14:50  
CYTAT

Byłbyś bardziej wiarygodny gdybyś równo wszystkim zadawał takie pytania. A tak to wyszło śmiesznie ;-)

Po pierwsze - byłbym bardziej sprawiedliwy a nie wiarygodny - najwyraźniej już od dawna nie wiesz co oznacza słowo "wiarygodność" (nie zdziwiłbym się).

Po drugie na forum po długiej przerwie pojawiłem się wczoraj i nie wiem czym komu sobie zasłużyłeś. Mam jednak w pamięci popisy trio: Jacek, Andrzejek, el.banan - i wiem, że nie grzeszycie ani kulturą ani w ogóle cywilizowanym zachowaniem.

Tak więc być może, fakt, że ktoś cię obraża, wynika z tego, że sam go wcześniej obraziłeś. Ja w tym nowym otwarciu tego nie zrobiłem.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Gru 2016r. 14:55  
Antyinteligent prawo nabyte. Sprawdź co to znaczy. Taki wolnościowiec nie powinien mieć problemów ze zrozumieniem. No ale ty? Jeśli jeden rząd zrobi precedens to kolejne nie będą miały już żadnych oporów. Może przyjść taki moment że ktoś uzna że tobie należy zabrać emeryturę i co zrobisz? Zawsze się znajdzie ktoś kto będzie miał mniej od ciebie i uzna, że to świetny pomysł.

Po za tym dlaczego zabierają strażakom studiującym w Akademii Spraw Wewnętrznych a dlaczego prokuratorom nie?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Gru 2016r. 15:01  
miriam nie pomyliłem się, wiarygodny. Bo osoba pouczająca powinna być wiarygodna i sprawiedliwa. Celowo pominąłem sprawiedliwy bo na to nie masz szans ;-)

Co powiesz o kulturze swoich kolegów? Wymieniać?

Czyli mam zapomnieć jak nazywałeś mnie wcześniej bo dawno cie nie było? Edek o tobie wspominał, przypadek czy zbliżony adres ;-)

Prywatna wiadomość 

«« « ... 382 383 384 385 386 387 388 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »