|
|
|
Prymitywizm działań opozycji obnaża ją doszczętnie w oczach normalnych ludzi.
Sympatycy opozycji prezentują się dokładnie jak... ten wątek. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To My zwolennicy Demokracji łączny się i spotkajmy na pl. Piłsudskiego.
Pokażmy że PiS również ma siłę łączenia się... Precz z TVN Precz z Polsat em Precz z TV Trwam Precz z TV Republika Precz z TVP Precz z WP Precz z Onetem Precz ze Stalowemiasto Internet i telewizja z radiem to To twór diabla. Jak to powiedział nasz mentor... precz do diabla Niech żyje wolność słowa i wypowiedzi Ludzie łączny się i Pokażmy siłę Precz z obluda medialna |
|
|
|
|
Ostatnie wydarzenia pokazuja, że PO i Nowoczesnej kończą sie argumenty i dążą do rozlewu krwi na ulicy. Atak szczerby na posła Suskiego pokazuje,że to są ludzie, którzy powinni siedzieć nie w ławach poselskich, ale na ławkach w celi. Żeby zrobić zamach stanu, trzeba mieć poparcie społeczne.
|
|
|
|
|
Petru twierdzi,ze Pis stracił już poparcie społeczne,buahaha Dawaj wybory,tu i teraz,nawet w sześciu króli Rysiek,sprawdzimy ile dostanie twoja żałosna partyjka ?
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
Dajmy im pokaż siły.
Na 20 pod MDK Nie dajmy się poniżać... walczymy z mowa nienawiści Zakończymy wojnę Polsko polska ... precz z głupota... Włącz myślenie... |
|
|
|
|
CYTAT To My zwolennicy Demokracji łączny się i spotkajmy na pl. Piłsudskiego. Pokażmy że PiS również ma siłę łączenia się... Precz z TVN Precz z Polsat em Precz z TV Trwam Precz z TV Republika Precz z TVP Precz z WP Precz z Onetem Precz ze Stalowemiasto... rozumiem Tvm, polsat itp ale ten ostatni portal? Po co tu wchodzisz? |
|
|
|
|
Niesiołowski za rządów PO-Psl do posłów Pis: wygrajcie wybory to przegłosujecie sobie co chcecie... A dzisiaj co ?
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
rozumiem Tvm, polsat itp ale ten ostatni portal? Po co tu wchodzisz? [/cytat]
To na Polsat czy TVP nie a na SM tak... Bo tu zbieramy się my... Ci którym nie podoba się ograniczanie prawa i manipulowanie mediami. My jako PiS na to nie pozwalamy. Nie wolno manipulować mediami. Ok. Dzięki SM możemy wypowiadać prawe i to co myślimy. Fakt rozpadzilem sie. TVN i TVP kłamie. Nie dajmy się tej propagandzie. Jutro na mszy się dowiemy jak jest. A dziś na pl. Piłsudskiego o 20 |
|
|
|
|
CYTAT (cdn.. ) Prymitywizm działań opozycji obnaża ją doszczętnie w oczach normalnych ludzi. Sympatycy opozycji prezentują się dokładnie jak... ten wątek. Gdzie ja to słyszałem....?? Coś o wrogach, warcholstwie...??? Stare ale ciągle w cenie "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT (M.M. ) Ostatnie wydarzenia pokazuja, że PO i Nowoczesnej kończą sie argumenty i dążą do rozlewu krwi na ulicy. Atak szczerby na posła Suskiego pokazuje,że to są ludzie, którzy powinni siedzieć nie w ławach poselskich, ale na ławkach w celi. Żeby zrobić zamach stanu, trzeba mieć poparcie społeczne. Zachowanie Suskiego pokazuje, że metody kupowania posłów nadal aktualne w PiSie. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
No ale forumowi funkcjonariusze w sile.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT ed ... kto się denerwuje ? ja jak zwykle mam dla was dużo wewnętrznego ciepła ... i zawsze mogę go oddać https://www.facebook.com/A.Myrcha/videos/1118272184951985/?hc_ref=PAGES_TIMELINE Tak szczury ..tfu karakany spierdzielali nocą za pomocą milicji To fajnie figlarzu że nie jesteś zdenerwowany . Widzę jednakowoż że z tych rzeczy , których się brzydzisz a o których często piszesz jest jeszcze złoty deszczyk. A fuj figlarzu - to już lekka przesada. Z tym Grabcem krążą po Twitterze ciekawe anegdoty. Moja żona na ten przykład twierdzi że jej nie zawsze wychodzą takie ładne kreski jak panu posłowi-cokolwiek to znaczy. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
TVPiS "robim co możem" ciemny lud to kupi?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Krótko i na temat. Suski tak chodzi i w końcu glebę zaliczył. Miejsce bydła jest na glebie ;-)
CYTAT (Kukiz'15) Marek Suski z PiS chyba dziś wieczorem mocno zagubił się w labiryncie ław sejmowych, bo trafił aż do miejsc zajmowanych przez naszych posłów Kukiz'15. Odwiedziny odbyły się w celu wiadomym dla wszystkich klanów partyjnych ;) Dla nich takie działania są na porządku dziennym. Szybszym krokiem podbiegł do niego nasz charakterny poseł Paweł Szramka. Rozmowa krótka i na temat:
- Masz swój klub?! - Mam. - To wypier... ONI NIE ROZUMIEJĄ, ŻE JESTEŚMY NIE DO KUPIENIA! Udostępniajcie! #StopPartiokracji #PotrafiszPolsko "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Andrzejek,a tego kodziarza co sam się położył i udawał trupa jak wybronisz ?
|
|
|
|
Nie mam zamiaru go bronić. Ale ty zapewne masz teorię. Nie przyszło ci do twojej tępej łepetyny, że nie popieram żadnej ze stron?
|
|
|
|
Kiedyś Wałęsa namawiał do pałowania związkowców blokujących Sejm ( 2012 ustawa podnosząca wiek emerytalny). Ciekawe co by było gdyby Policja tak wczoraj potraktowała kodowców-ormowców. Skoro gen. Dukaczewski uczestniczył tej hucpie , ocena tego wydarzenia może być wyłącznie negatywna.
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Wystarczy przypomnieć sobie co mówili w 2012 roku przedstawiciele obecnej władzy by nie wyjść na głupka. No ale po co ciemny lud to kupi.
|
|
|
|
A co mówili Andrzejku?
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
a co, za trudno by poszukać? Pamiętasz wypowiedzi jednej strony a zapomniałeś co mówili kolesie kaczyńskiego?
|
|
|
|
No tośmy pogadali.
Wypowiedź Wałęsy pamiętam , bo chyba pierwszy raz w historii ludzkości były przywódca związku zawodowego nawiał do pałowania innych związkowców protestujących przeciwko podniesieniu wieku emerytalnego. Nie pamiętam żeby w obliczu tamtych wydarzeń Jaro czy któryś z jego przydupasów zabłysnął jakoś szczególnie. A nie wiesz gdzie jest figlarz? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Dzięki. Byłem pod MDK i nikogo nie było prócz mnie ze szturmowka PiS.
Dzięki drodzy koledzy i koleżanki. Wystawiliscie mnie na cacy. A mieliśmy wspólnie przeciwstawić się tej diabelskie mocy. Precz z obluda i TVP i TVN Wogole... to kto to ogląda? |
|
|
|
|
Dzięki. Byłem pod MDK i nikogo nie było prócz mnie ze szturmowka PiS.
Dzięki drodzy koledzy i koleżanki. Wystawiliscie mnie na cacy. A mieliśmy wspólnie przeciwstawić się tej diabelskie mocy. Precz z obluda i TVP i TVN Wogole... to kto to ogląda? |
|
|
|
|
Andrzejek,tyś taki mundry tu na forum,jak byś zażegnał kryzys w państwie ? Niech się żrą jak Kukiz mówi ?
|