|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Myślałem, że to jakaś zmyślona wypowiedź a tu okazuje się że nie. Jak ja się cieszę, że od 1 stycznia będę czeskim przedsiębiorcą. I miesięcznie pieniądze na 10 dzieci objętych programem 500+ nie będą już trafiały z mojej kieszeni do budżetu. ....... Daj znać jak będziesz jechał na Czechy zakładać firmę. Pomogę ci się spakować. ![]() Kochany ja się wyprowadzam tylko podatkowo. Nadal będę nawet dla tego samego zachodniego korpo pracował przy tym samym biurku. Tylko na czyjeś gówniaki nie będę łożył w związku z czym co roku kilka tysięcy na prostytutki, alkohol i narkotyki mi zostanie. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
No i jak tam drodzy wyborcy PiS? Już jest wam wstyd? Czy może wstyd się przyznać???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Kochany ja się wyprowadzam tylko podatkowo. Nadal będę nawet dla tego samego zachodniego korpo pracował przy tym samym biurku. Tylko na czyjeś gówniaki nie będę łożył w związku z czym co roku kilka tysięcy na prostytutki, alkohol i narkotyki mi zostanie. Tym bardziej powinieneś rozważyć wyjazd fizyczny do Czech. Alkohol , narkotyki i prostytutki są tam tańsze. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Kto cie tam wie Edku. Błasikowej może i nic nie wynagrodzi tylko dlaczego te próby wynagradzania mają być z naszych pieniędzy? Dojna zmiana. Za błędy trzeba płacić . Ciesz się że nie żyjemy w USA . Tam z dobrym prawnikiem pani Błasik w majestacie prawa dostałaby grube miliony. I to w zielonych papierach. ![]() ![]() Andrzejku gdyby twoja lichwiarska firma pożyczkowa chciała się wynosić do Czech to również pomogę. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Edek ty jak zwykle o plotkach. Jaki ten twój świat smutny. No chyba, że znowu pijesz.
Błasikowa w USA to nawet niech sobie miliardy w zielonych papierkach wywalczy. Co mnie to obchodzi jak nie z moich. Tu w Polsce niestety z moich to jest wypłacane i dlatego będę krytykował. Ma prawo mi sie to nie podobać. Będę krytykował a ty plotkarzu dalej plotkuj. W tym jesteś dobry. Już ci wstyd za oddany głos na dojną zmianę? A może korzystasz pełnymi garściami dlatego tak bronisz. Nie zdziwiłbym się ![]() ![]() ![]() ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
@EdoZChabzin - OK kolesiostwo - shrek umorzył podatki kilkunastu firmom, nazwijmy to w imię ich rozwoju (hehehehhe śmiech na sali), ale wszystkim w ciągu bodajże 7 lat podniósł tylko raz.... POWTARZAM TYLKO RAZ!!! To też tłumaczył tym, że trzeba wspierać lokalną przedsiębiorczość....Nie bronie go w żadnym razie.... Ale, co teraz się robi z firmami???? Dojnymi krowami się stały - i to prezydent bez ogródek powiedział, że musi ściągnąć kasę, bo trzeba mieć wkład własny na np. jakieś centrum sportu , czy coś w tym rodzaju
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
@delta: Ten rząd nie dba o zwykłych ludzi. Ten rząd dba tylko o swój elektorat - życiowych nieudaczników dla których socjal jest jedyną szansą na przekroczenie progu minimalnej krajowej. Narobi to to gówniaków i tylko daj bom biedny. Ale za robotę się nie weźmie bo dla ludzi z jego wykształceniem pracy nie ma, a jak jest to za mniej niż dostaje z socjalu.
Ja tam się trochę w duchu nawet cieszę że nastąpi katastrofa finansów państwa. Przynajmniej te pijawki pozdychają z głodu. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Myślałem, że to jakaś zmyślona wypowiedź a tu okazuje się że nie. Jak ja się cieszę, że od 1 stycznia będę czeskim przedsiębiorcą. I miesięcznie pieniądze na 10 dzieci objętych programem 500+ nie będą już trafiały z mojej kieszeni do budżetu. ....... Daj znać jak będziesz jechał na Czechy zakładać firmę. Pomogę ci się spakować. ![]() Kochany ja się wyprowadzam tylko podatkowo. Nadal będę nawet dla tego samego zachodniego korpo pracował przy tym samym biurku. Tylko na czyjeś gówniaki nie będę łożył w związku z czym co roku kilka tysięcy na prostytutki, alkohol i narkotyki mi zostanie. Przenoś działalność - OK...... Ale te Twoje wywody są, jakby to ująć - ŻENUJĄCE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -pomarzyć, niektórym z rzeczy na ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
CYTAT Edek ty jak zwykle o plotkach. Jaki ten twój świat smutny. No chyba, że znowu pijesz. Błasikowa w USA to nawet niech sobie miliardy w zielonych papierkach wywalczy. Co mnie to obchodzi jak nie z moich. Tu w Polsce niestety z moich to jest wypłacane i dlatego będę krytykował. Ma prawo mi sie to nie podobać. Będę krytykował a ty plotkarzu dalej plotkuj. W tym jesteś dobry. Już ci wstyd za oddany głos na dojną zmianę? A może korzystasz pełnymi garściami dlatego tak bronisz. Nie zdziwiłbym się ![]() ![]() ![]() ![]() Tak tak Andrzejku ktoś cię wrobił z tym Providentem , a ty jesteś niewinny. ![]() Nie wiem czy korzystam. Spróbuj sam porobić za podnóżek u Kaczyńskiego i wtedy pogadamy czy to taka fajna sprawa. ![]() Miałem już nie głosować na PiS , ale właśnie dzięki takim prawdziwkom jak ty pewnie zmienię zdanie. O ile rozczarowały mnie ich rządy to satysfakcji z utyskiwań twoich i figlarza nic nie przebije. Bóg mi świadkiem Andrzejku że w swoim życiu pijany byłem kilka razy . Alkohol spożywam jedynie na weselach , imprezach okolicznościowych - pewnie ze dwa , trzy razy w ciągu roku. Nie jest to dla mnie powód ani do wstydu ani do dumy. Po prostu tak jest. Jeżeli chcesz posłuchać wyznań alkoholika to nadstaw uszu u swojego kumpla-figlarza. Jak sądzę ten w kwestii przygód po spożyciu będzie prawdziwym autorytetem. Niejeden raz chłop wstał rano i dupsko bolało. Może nawet bolało was obu. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Moderowano przez: magpie Proszę uprzejmie bez prostackich, wulgarnych odzywek.
"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
![]() |
|
Dobrze figlarzu zapamiętam twe cenne rady.
![]() Wiesz ,czasem po partyjnych imprezach zostają niedopite flaszki. Zazwyczaj się je wyrzuca. Teraz pomyślałem że może bym ci odkładał . Niezła gratka co? ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Sorki kochasiu ... ale za bardzo się wami brzydzę
![]() "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
![]() |
|
CYTAT Sorki kochasiu ... ale za bardzo się wami brzydzę ![]() Bananowy chłoptasiu, nie nakręcaj się tak, przecież "Ed" nie zaprasza was na imprezę, on chce tylko te nie dopite flaszki dla ciebie pozbierać ![]() |
|
|
![]() |
|
No chłopaki idźcie już pod Hutę. Kłamca Macierewicz pewnie za chwilę przybędzie może uda wam się z bliska popatrzeć na waszego guru.
Edek, jest nadzieja że masz mózg. Jesteś rozczarowany rządami PiS ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Typowy fiodorze ty zapewne dude musiałeś woskować ... czy tylko uczesałeś ?
![]() Antek przyjechał wręczyć nagrodę ... tylko się nie pobijcie ![]() "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
Dołączył: 22 Cze 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
![]() |
|
Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi i rozmowy na temat. Wulgarne odzywki- kosz...
|
|
|
![]() |
|
Uważaj co piszesz ...za dude część forumowiczów dała by sobie amputować jądra ( szczególnie ta która ich nie posiada z różnych przyczyn) ...a ty uważasz to za prostacką wulgarną odzywkę
![]() SIKORSKI STARA SIĘ UZYSKAĆ OSTATNIĄ ROZMOWĘ KACZYŃSKICH! ROZMAWIAŁ Z AMBASADOREM USA Radosław Sikorski skomentował prawdopodobną przyszłą próbę postawienia Donaldowi Tuskowi zarzutów karnych za katastrofę smoleńską! Były minister spraw zagranicznych wspomniał także, że stara się o pozyskanie ostatniej rozmowy telefonicznej braci Kaczyńskich przed katastrofą w Smoleńsku! (Na razie Sikorski nie skomentował, jaką odpowiedź usłyszał od ambasadora USA). ... więcej TU Wczoraj w programie "Czarno na Białym" (czyli na odwrót niż u jarosława) ... było podsumowanie wypowiedzi kurdupla nt. identyfikacji ciała Lecha (polecam)... taj zakłamanej mendzie nawet broszka i antek razem wzięci ustępuje pola "Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości” |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
PO wygrywa wybory w 2015 roku! - Zobacz jak by dziś wyglądała Polska? Genialna historia alternatywna.
![]() http://wreal(...)rnatywna Wprawdzie ponownie będzie musiało dzielić władzę z PSL, ale to bez znaczenia. Wystarczy potwierdzić, że "Krusu nie ruszymy", a lojalność ludowców będzie zapewniona. Dziś, rok po tych wyborach mamy taką oto sytuację: Liczba kilkanastu tysięcy imigrantów rozmieszczonych w kilkudziesięciu obozach na terenie Polski stale rośnie. Wkrótce zacznie się proces łączenia rodzin powiększając liczbę przybyszów ok 10-krotnie. Wprowadzono zasadę, że zasiłki wypłacane są jedynie na terenie obozów, to zniechęciło uchodźców do wyjazdu w Polski. Wprawdzie doszło do pierwszego zamachu: ukryty w tłumie przybyszów islamista rzucił się z nożem na ludzi wysiadającycyh z autobusu miejskiego, ale nie należy tego łączyć z imigrantami. Pardon: z uchodźcami, bo to jedynie ksenofobiczni prawicowcy ciągle używają terminu imigranci. To smutne wydarzenie to wina nieodpowiedzialnej pisowskiej opozycji, która zamiast popierać humanitarne przyjmowania uchodźców buduje negatywne emocje społeczne. Niektórzy uchodźcy spotkali się z niechętnymi reakcjami mieszkańcami Polski, a to budzi agresję. Gdyby PIS zachowywał się odpowiedzialnie, do tego zamachu dokonanego przez islamistę nie doszłoby. Premier Ewa Kopacz w ramach solidarności europejskiej zgłosiła chęć przyjęcia do Polski wszystkich mieszkańców dżungli w Calais w liczbie ok 10 tysięcy. Francja wdzięczna okazaniu tak szczodrej pomocy w trudnych chwilach, ustami prezydenta Hollanda podziękowała Polsce, zapewniono zorganizowanie obchodów przyjaźni polsko-francuskiej oraz wsparcie dla kandydatury Donalda Tuska na drugą kadencję Przewodniczącego Rady Europejskiej. Szef MON Siemoniak wspólnie ze swoich francuskim odpowiednikiem wziął udział w uroczystościach związanych z pierwszą dostawą śmigłowców Caracal. CDN |
|
|
![]() |
|
Gdyby babka wąsy miała to by dziadkiem była. Najbardziej mi się podoba "Wystarczy potwierdzić, że "Krusu nie ruszymy", a lojalność ludowców będzie zapewniona". No i nie ma PO a KRUS i tak nie ruszony ;-) Dobra zmiana ;-)
No ale Mr Power Point obiecał dziś takie cuda na konferencji "590". Ja to sobie już nawet firmę założyłem. Tak będzie dobrze. Dobra zmiana ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Działacz gnieźnieńskich struktur PO skazany za pedofilię
![]() Rafał P. znany działacz Platformy Obywatelskiej został skazany na cztery lata i trzy miesiące pozbawienia wolności. W ostatnich latach ten pedofil był także szefem Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w Gnieznie, Ciekawe ilu wolontariuszy Owsiaka smyrał po jajkach ? http://wmeri(...)e/161305 |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
CYTAT Działacz gnieźnieńskich struktur PO skazany za pedofilię ![]() Rafał P. znany działacz Platformy Obywatelskiej został skazany na cztery lata i trzy miesiące pozbawienia wolności. W ostatnich latach ten pedofil był także szefem Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w Gnieznie, Ciekawe ilu wolontariuszy Owsiaka smyrał po jajkach ? http://wmeri(...)e/161305 To mógł poprosić Piotrowicza o pomoc. Może by go wybronił ;-) Dlatego własnie umieściłeś ten wpis w temacie o PiS? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
No po prostu szał ;-)
Wiceminister infrastruktury z PiS: Autostrady A2 i A4 nie służą Polsce i Polakom Jerzy Szmit, podsekretarz stanu w Ministerstwie Infrastruktury i Budownictwa, powiedział, że poprzedni gabinet skupiał się na budowie dróg prowadzących z zachodu na wschód. A to, w jego opinii, bardziej odpowiadało interesom naszych sąsiadów niż naszym. Dlatego kontynuacja prac nad autostradami "nie dla Polaków" uważa za bezsensowne. Autostrady A2 i A4, zdaniem Jerzego Szmita, są Polsce i polskim obywatelom niepotrzebne. Wiceminister uważa, że rząd PO-PSL budował drogi, które służyły przede wszystkim cudzoziemcom. Obecna dąży do tego, by teraz zadbać o interesy obywateli RP. Jak? Stawiając na ciągi komunikacyjne północ-południe. Chodzi o Via Carpatię i ViaBalticę. W planach jest także "racjonalne obniżanie kosztów" budowy dróg. Owe koszty, szacowane na ok. 200 mld zł - a była mowa o 107 mld - przerastają ministerstwo, które winą za stan rzeczy obarcza swoich poprzedników. Czytaj TU To niech zaczną budować. Prawdziwy Polak o nazwisku Szmit ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|