|
|
|
No nie mówiłem, że zero? Wszędzie widzi komiksy
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Lichwiarzu,coś się czepił.Wy jak dobrze zgrane małżeństwo-fajnie.
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Proszę nie lgnij do mnie ... co by powiedziała żona ... Banach ty i żona to dwie różne sprzeczności.A jeśli ją faktycznie masz to zapuszczona chyba i zachwaszczona że nie daj panie.Chociaż wiesz przy takim czymś jak ty musiała znaleźć jakąś furtkę "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Fiutor napisze ciut po chamsku ale ty innego języka nie przyswajasz ...
Od... się od mojej skromnej osoby ... nie p.... cię nawet żebyś był ostatnim na tej ziemi twoje całodzienne podrywy jak widzisz olewałem ... to że boy cię chyba olał za zamęczenie biednego kota ...wasza sprawa ....ale uwierz ... po prostu nic z tego nie będzie brzydzisz mnie na samom myśl i nie dotknął bym cię nawet patykiem !! zacznij pisać na temat albo przepadnij maszkaro ... a kysz !!! no chyba puszcze pawia przed spaniem na samą myśl o waszych cwelowskich zabawach ... ehhh "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Fiutor napisze ciut po chamsku ale ty innego języka nie przyswajasz ... Odpierdol się od mojej skromnej osoby ... nie przelecę cię nawet żebyś był ostatnim na tej ziemi twoje całodzienne podrywy jak widzisz olewałem ... to że boy cię chyba olał za zamęczenie biednego kota ...wasza sprawa ....ale uwierz ... po prostu nic z tego nie będzie brzydzisz mnie na samom myśl i nie dotknął bym cię nawet patykiem !! zacznij pisać na temat albo przepadnij maszkaro ... a kysz !!! no chyba puszcze pawia przed spaniem na samą myśl o waszych cwelowskich zabawach ... ehhh Widzisz,chwaście,ty nic nie przyswajasz.Piszę ci tyle razy o swojej orientacji a ty dalej to samo.Nosisz w sobie niespełnienie,mam nadzieję że nie masz narobionych gdzieś małych bananków bo to byłby koszmar.Nie ty z lichwiarzem jesteście rasowe byki,kobietami się nie zajmujecie,to nie na wasze ministerialne głowy(patrz avatar barana) "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Maziarski: Wałęsa pogonił Kaczyńskiego. I Kaczyński nie może mu tego zapomnieć
- Kaczyński chciał rządzić z drugiego siedzenia, sterować Wałęsą, jak dziś steruje Dudą - mówił w TOK FM Wojciech Maziarski. Ale, jak dodawał, "Wałęsa miał większą klasę i pogonił go". CYTAT (tok.fm) Dominika Wielowieyska przytaczała tekst Piotra Skwiecińskiego ze wstępniaka nowego "W Sieci". - On pisze tak: "nawet jeśli nie było bezpośredniego szantażu, to sam fakt, że te papiery gdzieś leżały, mógł wpływać na polityczną linię najpierw szefa Związku "Solidarność", a później prezydenta" - czytała.
- Niech Skwieciński powie, w jakim przypadku, co ma na myśli - oburzył się Wojciech Maziarski. Publicysta "Gazety Wyborczej" stwierdził, że chodzi tu o sytuację, kiedy Lech Wałęsa został prezydentem. - Głównym motorem jego kampanii wyborczej był Jarosław Kaczyński - zaznaczył Maziarski. - Jemu się wydawało, że będzie rządził z drugiego siedzenia, sterując Wałęsą, jak dzisiaj steruje Andrzejem Dudą - mówił. - Ale Wałęsa miał większą klasę i go pogonił - dodał publicysta. Jego zdaniem "stąd bierze się cały problem". - Kaczyński został pogoniony i do dziś nie może tego Wałęsie zapomnieć - skwitował Maziarski. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Trudno jest racjonalnie przyjmować wypowiedzi Walesy. Streszczenia jego wypowiedzi przez innych tym bardziej.
|
|
|
|
|
A gdzie ty w moim wpisie zauważyłeś wypowiedzi Wałęsy?
|
|
|
|
Bolek w wywiadzie Olejnik - całkowita kompromitacja!
http://www.polskaracjastanu.com/2016/02/wideo-waesa-sam-sie-dzis-zaora-u-moniki.html Mania Wielkości do potęgi n-tej! Historia i przypadek wyniosły tego ciołka na poczytne miejsce ,teraz każdym swoim słowem traci resztki przyzwoitości. Po dobrym imieniu nic już nie zostało! Szybko wzbił się na szczyt , ale spadł jeszcze prędzej! |
|
|
|
|
w twoich wypowiedziach?
|
|
|
|
|
Kilka słów prawdy o Wałęsie z ust ogarniętego człowieka jakim bez wątpienia jest Paweł Kukiz. Sam lepiej bym tego nie ujął.
http://fakty.interia.pl/wywiady/news-pawel-kukiz-walesa-to-butny-zakochany-w-sobie-czlowiek-pycha,nId,2154384 |
|
|
|
|
CYTAT Bolek w wywiadzie Olejnik - całkowita kompromitacja! http://www.polskaracjastanu.com/2016/02/wideo-waesa-sam-sie-dzis-zaora-u-moniki.html Mania Wielkości do potęgi n-tej! Historia i przypadek wyniosły tego ciołka na poczytne miejsce ,teraz każdym swoim słowem traci resztki przyzwoitości. Po dobrym imieniu nic już nie zostało! Szybko wzbił się na szczyt , ale spadł jeszcze prędzej! Edo,teraz dopiero to zauważyłeś?Przecież to zawsze był buc i cham,a co poniektórzy cytują jego wypowiedzi jak jakieś prawdy objawione.Przecież już na pierwszy rzut oka widać zadęcie "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Pieronek u Lisa: Jan Paweł II nie życzyłby sobie Polski, w której żyjemy Sądzę, że takiej Polski w jakiej żyjemy Jan Paweł II sobie nie życzył. Z tymi podziałami, z lekceważeniem prawa i demokracji, która polega na zachowaniu procedur – mówił bp Pieronek w programie „Tomasz Lis.” Duchowny był gościem pierwszego wydania nowego programu redaktora naczelnego „Newsweeka”. Tematem rozmowy były aktualne wydarzenia w Polsce. Pieronek stwierdził, że Polska pod rządami PiS nie podobałaby się Janowi Pawłowi II, gdyby jeszcze żył. - Procedury chronią obywateli przed nadużyciami władzy. Jeśli codziennie słyszymy nowe rozwiązania przy których omija się obowiązujące przepisy - to ja widzę przyszłość w ciemnych barwach – mówił. ... wiécej TU Patrioci to się w grobach przewracają ... na tą nową Wolskę ... ps. Swoją drogą ciekawe kiedy przekopią pewną szafę na Żoliborzu ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Pieronek u Lisa: Jan Paweł II nie życzyłby sobie Polski, w której żyjemy Sądzę, że takiej Polski w jakiej żyjemy Jan Paweł II sobie nie życzył. Z tymi podziałami, z lekceważeniem prawa i demokracji, która polega na zachowaniu procedur – mówił bp Pieronek w programie „Tomasz Lis.” Duchowny był gościem pierwszego wydania nowego programu redaktora naczelnego „Newsweeka”. Tematem rozmowy były aktualne wydarzenia w Polsce. Pieronek stwierdził, że Polska pod rządami PiS nie podobałaby się Janowi Pawłowi II, gdyby jeszcze żył. - Procedury chronią obywateli przed nadużyciami władzy. Jeśli codziennie słyszymy nowe rozwiązania przy których omija się obowiązujące przepisy - to ja widzę przyszłość w ciemnych barwach – mówił. ... wiécej TU Patrioci to się w grobach przewracają ... na tą nową Wolskę ... ps. Swoją drogą ciekawe kiedy przekopią pewną szafę na Żoliborzu ... Swoją drogą ciekawe kiedy ktoś ci dupe przekopie i zrobi twojej żonie porządek przy krzaczku "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Wałęsa i Kaczyński mają sprzeczne wizje stworzenia nowego rządu, atmosfera jest ciężka. W końcu prezydent wybucha. - To ty obiecywałeś dekomunizację! Ty obiecywałeś przyspieszenie! Ja głupi uwierzyłem w to wszystko! Naopowiadałem ludziom i co? Mam się teraz powiesić, bo nie dotrzymałem? - mówi Wałęsa do Kaczyńskiego i rzuca: „Zajmie się tobą prokurator!”. - Jeszcze zobaczymy, kim się zajmie - mówi Kaczyński, wychodząc, opisuje „Gazeta Wyborcza”. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19699597,walesa-i-kaczynski-byli-bliskimi-wspolpracownikami-dlaczego.html#MT Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Fiutor złamasie przestań mnie podrywać !! Rzygam na takie zero jak ty
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Wałęsa i Kaczyński mają sprzeczne wizje stworzenia nowego rządu, atmosfera jest ciężka. W końcu prezydent wybucha. - To ty obiecywałeś dekomunizację! Ty obiecywałeś przyspieszenie! Ja głupi uwierzyłem w to wszystko! Naopowiadałem ludziom i co? Mam się teraz powiesić, bo nie dotrzymałem? - mówi Wałęsa do Kaczyńskiego i rzuca: „Zajmie się tobą prokurator!”. - Jeszcze zobaczymy, kim się zajmie - mówi Kaczyński, wychodząc, opisuje „Gazeta Wyborcza”. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19699597,walesa-i-kaczynski-byli-bliskimi-wspolpracownikami-dlaczego.html#MT Martwie się o ciebie,czy ty czytasz coś poza gw? "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Fiodor, twoja żona ma krzaczek? Pewnie jest zachwycona jak takie zero intelektualne jak ty pisze o tym na forum. No i co ty się tak tym tyłkiem Banana interesujesz? Krzaczek żonki nie wystarcza?
cdn.. To wiesz czy pytasz? Małe dzieci w szkole gdy nie są pewne to tak odpowiadają pytająco. Zacytuj proszę. A jak nie to PiS ;-) Moderowano przez: magpie Proponuję wrócić na tory dyskusji i zaprzestać rozmów nie na temat!
|
|
|
|
CYTAT Fiodor, twoja żona ma krzaczek? Pewnie jest zachwycona jak takie zero intelektualne jak ty pisze o tym na forum. No i co ty się tak tym tyłkiem Banana interesujesz? Krzaczek żonki nie wystarcza? cdn.. To wiesz czy pytasz? Małe dzieci w szkole gdy nie są pewne to tak odpowiadają pytająco. Zacytuj proszę. A jak nie to PiS ;-) Lichwiarzu funkcjonujecie jak dobrze naoliwiony tandem.Zbliża się sezon rowerowy,podejrzewam że już niedługo będzie was można obu zobaczyć na takimż rowerze na mieście. Pòki co pedałujcie chłopcy razem pod kołdrą "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magpie co było nie na temat? Wpis Wiktora jest na temat? Tego zera fiodora jest na temat? Który punkt regulaminu złamałem? Skoro oni nadają zgodnie z nim?
Fiodor, na takimż rowerze, poważnie? To, że nie wiesz jak używać spacji po czy przed przecinkiem (podobnie zresztą jak Witek) to mały pikuś ale wymyślanie własnych słów? Zapytam w takim razie ;-) Na "jakimż" to rowerze? Wiktor, rogerst czyta a ty wklejasz bez czytania. To was różni. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT magpie co było nie na temat? Wpis Wiktora jest na temat? Tego zera fiodora jest na temat? Który punkt regulaminu złamałem? Skoro oni nadają zgodnie z nim? Fiodor, na takimż rowerze, poważnie? To, że nie wiesz jak używać spacji po czy przed przecinkiem (podobnie zresztą jak Witek) to mały pikuś ale wymyślanie własnych słów? Zapytam w takim razie ;-) Na "jakimż" to rowerze? Wiktor, rogerst czyta a ty wklejasz bez czytania. To was różni. Nie zozumiałeś?Przecież z ciebie taki zapalony rowerzysta.Od nowego sezonu nie będziesz pedałował sam,dołączy do ciebie baran.To nie mówił że w podziękowaniu za to że tak go popierasz kupił dla was prezent?Nowiutki rower tandem,nie będziesz już sam,będzie popierdalał razem z tobą "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
"Po co to drążyć?" Waszczykowski i Kempa o opinii Komisji Weneckiej - Odpowiedź jest oczywiście przygotowywana. Po co to drążyć? - mówił dziennikarzom Witold Waszczykowski, pytany o projekt opinii Komisji Weneckiej. - Dla mnie najważniejsze jest, żeby Polacy dobrze czuli się we własnym kraju. Komisję Wenecką oczywiście witamy, serdecznie ugościmy, a ze zdaniem możemy chętnie polemizować na najwyższym poziomie prawniczym - stwierdziła z kolei Beata Kempa. ... źródło Przygłupy PiSowskie najpierw sami pytają o opinie ... a później to chcą olać to trzeba mieć najeb... w tych baniach No ale bycie PiSdą zobowiązuje !! Polacy poczują się dobrze jak się spakujecie i poprosicie o azyl w Białorusi Najwyższy poziom prawniczy to Du*a czy Zero ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
[cytat]
"Po co to drążyć?" Waszczykowski i Kempa o opinii Komisji Weneckiej - Odpowiedź jest oczywiście przygotowywana. Po co to drążyć? - mówił dziennikarzom Witold Waszczykowski, pytany o projekt opinii Komisji Weneckiej. - Dla mnie najważniejsze jest, żeby Polacy dobrze czuli się we własnym kraju. Komisję Wenecką oczywiście witamy, serdecznie ugościmy, a ze zdaniem możemy chętnie polemizować na najwyższym poziomie prawniczym - stwierdziła z kolei Beata Kempa. ... źródło Przygłupy PiSowskie najpierw sami pytają o opinie ... a później to chcą olać to trzeba mieć najeb... w tych baniach No ale bycie PiSdą zobowiązuje !! Polacy poczują się dobrze jak się spakujecie i poprosicie o azyl w Białorusi Najwyższy poziom prawniczy to Du*a czy Zero ?[/cytat Banach zaczął bredzić "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|