|
![]() |
|
Macie strasznie zryte te swoje lewackie berety, jak trzeba się nudzić, aby tyle czasu poświęcać na wypisywanie niczym nie popartych bzdur.
![]() ![]() ![]() Zaraz się jakiś odezwie i będzie pieprzył jak nakręcony. ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT wyjebali cie Do tego to ty jesteś ![]() CYTAT wkurwiłbym się jakbym spadł z takiej funkcji A to tylko świadczy jaki jesteś mały ![]() ![]() ![]() ![]() Klemens_Maria Ja to robię bo to lubię ... a nie że ktoś mi napisze że to było dobre a to nie ![]() PiSikuta bez eS...odśnieżyłeś ? To zapie ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Banan, potrzebowałeś tylko dwie minuty, jesteś szybki, gratulacje, będziesz hejterem tygodnia
![]() Który będzie następny ? Banan, okna się myje, zmywać to można brud z okien co najwyżej. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Kumam banan. Ja czasem lubie zacytować to co mnie najbardziej rozśmieszy. Chyba rozumiesz.
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT wyjebali cie Do tego to ty jesteś ![]() CYTAT wkurwiłbym się jakbym spadł z takiej funkcji A to tylko świadczy jaki jesteś mały ![]() ![]() ![]() ![]() Klemens_Maria Ja to robię bo to lubię ... a nie że ktoś mi napisze że to było dobre a to nie ![]() PiSikuta bez eS...odśnieżyłeś ? To zapie ![]() Nie wiem Baranie czy zauważyłeś że bawisz się sam ze sobą.Nie piszesz na zadany temat tylko miotasz się jak chomik w kołowrotku. Piszesz że robisz to po lubisz,to rób. Ja stąd spierdalam bo głupota jest zaraźliwa,frustracie "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT wyjebali cie Do tego to ty jesteś ![]() CYTAT wkurwiłbym się jakbym spadł z takiej funkcji A to tylko świadczy jaki jesteś mały ![]() ![]() ![]() ![]() Klemens_Maria Ja to robię bo to lubię ... a nie że ktoś mi napisze że to było dobre a to nie ![]() PiSikuta bez eS...odśnieżyłeś ? To zapie ![]() Miszka,naprawdę myślisz że obchodzi mnie czego cie wyjebali?No to faktycznie masz przerost ambicji. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Wolny kraj ... zmywaj brud z okien tylko ruchy ...
![]() CYTAT Ja stąd spierdalam bo głupota jest zaraźliwa Putin tylko szybko ... powinieneś 8 godzin temu jak pierwszy raz widziałeś PiSikute ... ehhh wiedziałem że za wcześnie się cieszyłem ![]() ![]() z PiSowskim pozdrowieniem ![]() Klemens_Maria ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Ty Banan dzisiaj coś jarałeś ? Pytasz czy odśnieżyłem ?
![]() |
|
|
![]() |
|
A ja na na miejscu Jarosława Szydło zabroniłbym negowania partii rządzących
![]() https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ty Banan dzisiaj coś jarałeś ? Pytasz czy odśnieżyłem ? ![]() On jest czasu cały czas najarany sokiem z buraka ![]() "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Bananku wróć,kogo będziemy kopać po dupie jak ciebie braknie
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
![]() Już wróciłeś z tego spie ![]() Zrobiłeś już sam sobie laskę ? no to spacerek ...paciorek siusiu i spać .....a i przeproś bo za kopanie dudy to jest paragraf ... A tanich dzi ![]() ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Już wróciłeś z tego spie ![]() Zrobiłeś już sam sobie laskę ? no to spacerek ...paciorek siusiu i spać .....a i przeproś bo za kopanie dudy to jest paragraf ... A tanich dzi ![]() ![]() ![]() I ty byłeś modem???Wprost nie do wiary "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Już wróciłeś z tego spie ![]() Zrobiłeś już sam sobie laskę ? no to spacerek ...paciorek siusiu i spać .....a i przeproś bo za kopanie dudy to jest paragraf ... A tanich dzi ![]() ![]() ![]() Czyżbyś mówił o pani która zajęła twe zaszczytne miejsce? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Nie wiem o czym piszesz nie pierwszy raz z resztą ...
![]() zrób jeszcze 5x cytuj to będziesz mądrzejszy ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Pytanie do funkcjonariuszy pisowskich.
Czy to prawda, że Lucjusz pRezydent Stalowej Woli w ramach obniżania kosztów życia mieszkańcom obciął finansowanie Motylowi? mariusz12879 przestań zachowywać sie jak wioskowy głupek. Napisz coś w temacie a najlepiej przedstaw się super pracodawco. Przecież nie wstydzisz się tego, że zatrudniasz na czarno i zalegasz z wypłatami. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie wiem o czym piszesz nie pierwszy raz z resztą ... ![]() Ty nie wiesz co sam piszesz.Przeczytaj jeszcze raz swój ostatni wpis "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Głupcze nie wiem bo jakoś nie widzę żeby ktokolwiek zajął moje miejsce
![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT Pytanie do funkcjonariuszy pisowskich. Czy to prawda, że Lucjusz pRezydent Stalowej Woli w ramach obniżania kosztów życia mieszkańcom obciął finansowanie Motylowi? mariusz12879 przestań zachowywać sie jak wioskowy głupek. Napisz coś w temacie a najlepiej przedstaw się super pracodawco. Przecież nie wstydzisz się tego, że zatrudniasz na czarno i zalegasz z wypłatami. Andriusza,co wy z tą wsią,widać że jedną kołdrą przykrywacie się z Baranem ![]() "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
![]() CYTAT Głupcze nie wiem bo jakoś nie widzę żeby ktokolwiek zajął moje miejsce ![]() ![]() ![]() "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
A wystarczyło iść spać ... przemęczenie
![]() ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 28 Gru 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ludzie, PiS to Nadbereżny !! opozycja w radzie miejskiej jest potrzebna, skuteczna i głośna ! ten człowiek wie, że nikt mu nie patrzy na ręce !!
|
|
|
![]() |
|
CYTAT A wystarczyło iść spać ... przemęczenie ![]() ![]() ![]() To dlaczego nie poszedłeś spać jak się przemęczyĺeś?Ja cie mam ukołysać? ![]() "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ludzie, PiS to Nadbereżny !! opozycja w radzie miejskiej jest potrzebna, skuteczna i głośna ! ten człowiek wie, że nikt mu nie patrzy na ręce !! A coż to wyskoczyło? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Ty to sobie barana w sosnę strzel może ci przejdzie .... a może nawet zmądrzejesz IQ 65 !!
CYTAT A coż to wyskoczyło? No nie mów że się posrałaś ? ...od tych waszych zabaw zwieracz już nie trzyma "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|