|
|
|
Macie strasznie zryte te swoje lewackie berety, jak trzeba się nudzić, aby tyle czasu poświęcać na wypisywanie niczym nie popartych bzdur. Frustracja POwskiego hejtera sięga zenitu
Zaraz się jakiś odezwie i będzie pieprzył jak nakręcony. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT wyjebali cie Do tego to ty jesteś CYTAT wkurwiłbym się jakbym spadł z takiej funkcji A to tylko świadczy jaki jesteś mały Ja jak widzisz bawię się w najlepsze Jeśli chciałeś mnie sprowokować do tego żebym uszczknął rąbka tajemnicy dlaczego / co i jak ... to o tym to już całkiem zapomnij niech zeżre cię ciekawość Klemens_Maria Ja to robię bo to lubię ... a nie że ktoś mi napisze że to było dobre a to nie PiSikuta bez eS...odśnieżyłeś ? To zapiealać okna zmywać !! raz ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Banan, potrzebowałeś tylko dwie minuty, jesteś szybki, gratulacje, będziesz hejterem tygodnia
Który będzie następny ? Banan, okna się myje, zmywać to można brud z okien co najwyżej. Odrobina stresu i już się motasz |
|
|
|
|
Kumam banan. Ja czasem lubie zacytować to co mnie najbardziej rozśmieszy. Chyba rozumiesz.
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT wyjebali cie Do tego to ty jesteś CYTAT wkurwiłbym się jakbym spadł z takiej funkcji A to tylko świadczy jaki jesteś mały Ja jak widzisz bawię się w najlepsze Jeśli chciałeś mnie sprowokować do tego żebym uszczknął rąbka tajemnicy dlaczego / co i jak ... to o tym to już całkiem zapomnij niech zeżre cię ciekawość Klemens_Maria Ja to robię bo to lubię ... a nie że ktoś mi napisze że to było dobre a to nie PiSikuta bez eS...odśnieżyłeś ? To zapiealać okna zmywać !! raz ... Nie wiem Baranie czy zauważyłeś że bawisz się sam ze sobą.Nie piszesz na zadany temat tylko miotasz się jak chomik w kołowrotku. Piszesz że robisz to po lubisz,to rób. Ja stąd spierdalam bo głupota jest zaraźliwa,frustracie "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT wyjebali cie Do tego to ty jesteś CYTAT wkurwiłbym się jakbym spadł z takiej funkcji A to tylko świadczy jaki jesteś mały Ja jak widzisz bawię się w najlepsze Jeśli chciałeś mnie sprowokować do tego żebym uszczknął rąbka tajemnicy dlaczego / co i jak ... to o tym to już całkiem zapomnij niech zeżre cię ciekawość Klemens_Maria Ja to robię bo to lubię ... a nie że ktoś mi napisze że to było dobre a to nie PiSikuta bez eS...odśnieżyłeś ? To zapiealać okna zmywać !! raz ... Miszka,naprawdę myślisz że obchodzi mnie czego cie wyjebali?No to faktycznie masz przerost ambicji. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Wolny kraj ... zmywaj brud z okien tylko ruchy ...
CYTAT Ja stąd spierdalam bo głupota jest zaraźliwa Putin tylko szybko ... powinieneś 8 godzin temu jak pierwszy raz widziałeś PiSikute ... ehhh wiedziałem że za wcześnie się cieszyłem to już nieuleczalne (zajęło ci całe 3 min żeby dac dudy ponownie ) z PiSowskim pozdrowieniem Klemens_Maria "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Ty Banan dzisiaj coś jarałeś ? Pytasz czy odśnieżyłem ?
|
|
|
|
|
A ja na na miejscu Jarosława Szydło zabroniłbym negowania partii rządzących
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT Ty Banan dzisiaj coś jarałeś ? Pytasz czy odśnieżyłem ? On jest czasu cały czas najarany sokiem z buraka "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Bananku wróć,kogo będziemy kopać po dupie jak ciebie braknie
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Już wróciłeś z tego spiedalania ? Zrobiłeś już sam sobie laskę ? no to spacerek ...paciorek siusiu i spać .....a i przeproś bo za kopanie dudy to jest paragraf ... A tanich dziek które cię podpirdolą za obrazę nie brakuje nawet i tu "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Już wróciłeś z tego spiedalania ? Zrobiłeś już sam sobie laskę ? no to spacerek ...paciorek siusiu i spać .....a i przeproś bo za kopanie dudy to jest paragraf ... A tanich dziek które cię podpirdolą za obrazę nie brakuje nawet i tu I ty byłeś modem???Wprost nie do wiary "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Już wróciłeś z tego spiedalania ? Zrobiłeś już sam sobie laskę ? no to spacerek ...paciorek siusiu i spać .....a i przeproś bo za kopanie dudy to jest paragraf ... A tanich dziek które cię podpirdolą za obrazę nie brakuje nawet i tu Czyżbyś mówił o pani która zajęła twe zaszczytne miejsce? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Nie wiem o czym piszesz nie pierwszy raz z resztą ...
zrób jeszcze 5x cytuj to będziesz mądrzejszy "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Pytanie do funkcjonariuszy pisowskich.
Czy to prawda, że Lucjusz pRezydent Stalowej Woli w ramach obniżania kosztów życia mieszkańcom obciął finansowanie Motylowi? mariusz12879 przestań zachowywać sie jak wioskowy głupek. Napisz coś w temacie a najlepiej przedstaw się super pracodawco. Przecież nie wstydzisz się tego, że zatrudniasz na czarno i zalegasz z wypłatami. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Nie wiem o czym piszesz nie pierwszy raz z resztą ... Ty nie wiesz co sam piszesz.Przeczytaj jeszcze raz swój ostatni wpis "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Głupcze nie wiem bo jakoś nie widzę żeby ktokolwiek zajął moje miejsce ale chyba coś w tym jest co napisałem ... a chodziło mi tylko o dzisiejsze "drony"
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Pytanie do funkcjonariuszy pisowskich. Czy to prawda, że Lucjusz pRezydent Stalowej Woli w ramach obniżania kosztów życia mieszkańcom obciął finansowanie Motylowi? mariusz12879 przestań zachowywać sie jak wioskowy głupek. Napisz coś w temacie a najlepiej przedstaw się super pracodawco. Przecież nie wstydzisz się tego, że zatrudniasz na czarno i zalegasz z wypłatami. Andriusza,co wy z tą wsią,widać że jedną kołdrą przykrywacie się z Baranem "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Głupcze nie wiem bo jakoś nie widzę żeby ktokolwiek zajął moje miejsce ale chyba coś w tym jest co napisałem ... a chodziło mi tylko o dzisiejsze "drony" "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
A wystarczyło iść spać ... przemęczenie ...twój "kolega" sam do mnie P.W. wypisywał Widzisz jakim jesteś "ćwierćgłówkiem" ...hmm swoją drogą dziwne że ci się nie pochwalił ... widocznie też cię ma za mega pałę
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Ludzie, PiS to Nadbereżny !! opozycja w radzie miejskiej jest potrzebna, skuteczna i głośna ! ten człowiek wie, że nikt mu nie patrzy na ręce !!
|
|
|
|
|
CYTAT A wystarczyło iść spać ... przemęczenie ...twój "kolega" sam do mnie P.W. wypisywał Widzisz jakim jesteś "ćwierćgłówkiem" ...hmm swoją drogą dziwne że ci się nie pochwalił ... widocznie też cię ma za mega pałę To dlaczego nie poszedłeś spać jak się przemęczyĺeś?Ja cie mam ukołysać? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Ludzie, PiS to Nadbereżny !! opozycja w radzie miejskiej jest potrzebna, skuteczna i głośna ! ten człowiek wie, że nikt mu nie patrzy na ręce !! A coż to wyskoczyło? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Ty to sobie barana w sosnę strzel może ci przejdzie .... a może nawet zmądrzejesz IQ 65 !!
CYTAT A coż to wyskoczyło? No nie mów że się posrałaś ? ...od tych waszych zabaw zwieracz już nie trzyma "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|