|
![]() |
|
Ed to tak nie działa jak ci się wydaje ...to ze skłamiesz 10 razy nie stanie się prawdą
![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Co to w bazie obcięli net za niepłacone rachunki
![]() ![]() Wie ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Miku8 pamiętasz jak się pytałaś, czy pośmiałem ze znajomymi?
Zazwyczaj najwięcej śmiechu powodował fiodor. Ale dzisiejszy rydzyk el.banana z reklamami był najlepszy ![]() https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
CYTAT Miku8 pamiętasz jak się pytałaś, czy pośmiałem ze znajomymi? Zazwyczaj najwięcej śmiechu powodował fiodor. Ale dzisiejszy rydzyk el.banana z reklamami był najlepszy ![]() Cała przyjemność po mojej stronie. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Beata Sz. zatrzymana. Próbowała przekazać znanemu księdzu 20 mln zł w nieznaczonych banknotach
![]() nych banknotach ASZdziennik ASZdziennik 13 godzin temu Fot. Sławomir Kamiński / Agencja Gazeta Nocna akcja CBA i toruńskiej policji zakończyła się zaskakującym zatrzymaniem. – Centralne Biuro Antykotrupcyjne zatrzymało w Toruniu Beatę Sz. podczas próby przekazania znanemu lokalnemu księdzu walizki, która zawierała 20 mln zł w nieoznaczonych banknotach – donoszą toruńskie media. Jak wynika z relacji medialnych, do zdarzenia doszło w nocy na tyłach centrum handlowego na obrzeżach Torunia. – To była gra nerwów – opowiada jeden z oficerów biorących udział w akcji. – Kluczowe było, żeby nie przestraszyć podejrzanej, ponieważ już dwa razy próbowała przekazać "hajs", a z jakichś powodów w ostatniej chwili rezygnowała. ... Więcej TU[/b] Rydzyk przy tym to PIKUŚ "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Banan jak widzisz zostajesz sam na placu boju
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
To fakt bo wy zawsze byliście nikim moje drogie "prawiczki"
![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Miku8 pamiętasz jak się pytałaś, czy pośmiałem ze znajomymi? Zazwyczaj najwięcej śmiechu powodował fiodor. Ale dzisiejszy rydzyk el.banana z reklamami był najlepszy ![]() Cała przyjemność po mojej stronie. Ciekawe czy zgadłbyś który Twoj tekst był najlepszy? https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Miku8 pamiętasz jak się pytałaś, czy pośmiałem ze znajomymi? Zazwyczaj najwięcej śmiechu powodował fiodor. Ale dzisiejszy rydzyk el.banana z reklamami był najlepszy ![]() Cała przyjemność po mojej stronie. Ciekawe czy zgadłbyś który Twoj tekst był najlepszy? No myślę że mi podpowiesz "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Na ,,placu boju,, został sam ?? do Was dalej nie dotarło ze druga wojna światowa juz sie skończyła? ale skąd to niby macie wiedzieć , jak nawet jarek myśli że to nadal trwa . Został sam w dyskusji bo z wami a dokładnie jest was ze 3 , tyle żę dwóch wali z różnych profili nie da sie dyskutować macie tak wyprane mózgi albo przez wilebne radio albo samego dyrektora że nie da się z wami dyskutować.
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Na ,,placu boju,, został sam ?? do Was dalej nie dotarło ze druga wojna światowa juz sie skończyła? ale skąd to niby macie wiedzieć , jak nawet jarek myśli że to nadal trwa . Został sam w dyskusji bo z wami a dokładnie jest was ze 3 , tyle żę dwóch wali z różnych profili nie da sie dyskutować macie tak wyprane mózgi albo przez wilebne radio albo samego dyrektora że nie da się z wami dyskutować. ![]() ![]() Ale jaka dyskusja,kopiuje i wkleja sok z buraka,obraża na lewo i prawo. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT (mariusz12879 ) Znudziło mi się już czytać wymiociny tego Andrzejka, najpierw kręci i kłamie potem chce innych umoralniać, brzydzę się taki ludzmi, zresztą jak większość społeczeństwa nie trawie pracowników firmy Provident Tyle w temacie Lichwiarza ![]() Czego sie wstydzisz? Powtarzasz jedno i to samo w kółko. Puszczają ci nerwy. Masz coś na sumieniu? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Wszystkich tu NAS za bardzo ponosi , nie można jeden na drugiego tak napierd...ludzie. Ta dyskusja lecz w innym temacie(PO) toczy sie już od dawna , zarówno ja , jak i banan i andrzej napiepszaliśmy na PO , tak samo jak obecnie (chociaż strasznie szybko sie to toczy)narzekamy na nową władze. Zarowno sceptycy jak i zwolennicy troszeczke spokoju , nie wyzywania się , kultury .Można ten temat kontynuować lecz spokojnie na suche argumenty.Stworzyć mozna temat np.LICHWA i tam kontynuowac napierdalanke .pozdro
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Prezydent Częstochowy zatrzymany. Próbował przekazać przez pośrednika równowartość 20 mln zł na islamizacje dzieci szkolnych w Częstochowie.
![]() Z ostatniej chwili... Fot. Sławomir Kamiński / Agencja Gazeta Nocna akcja CBA i warszawskiej policji zakończyła się zaskakującym zatrzymaniem. – Centralne Biuro Antykorupcyjne zatrzymało w Lodzi recydywistę Sławomira N. podczas próby przekazania znanemu lokalnemu Imanowi wotum postępu i demokracji. Wotum wykonanego zwyczajowo w formie pasa szahida, ze szczerego złota i platyny – donoszą Częstochowskie media. Jak wynika z relacji medialnych, do zdarzenia doszło w nocy na tyłach cmentarza na ul. Piotrkowskiej. Poszlaki źródła złota użytego do wykonanie pasa samobójcy prowadzą do znanego już CBA Posła Burego z dzihadystycznej organizacji PSL. – To była gra nerwów – opowiada jeden z oficerów biorących udział w akcji. W każdej chwili mógł się wysadzić. – Kluczowym wiec było, żeby nie spłoszyć podejrzanego, ponieważ już dwa razy próbowała przekazać "zegarek" a z jakichś powodów w ostatniej chwili rezygnował po odbiorze tajemniczej rozmowy telefonicznej z Krytyki Politycznej na Nowym Swiecie. O współpracę z dzihadystyczną siatką podejrzewani są również inni znani polityce z międzynarodówki anarchistycznej Twojego Ruchu Kozy i znanego na Zachodzie kompradorskiego kabaretu KOD. ... Rydzyk przy tym to PIKUŚ Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Ten nowak lepszy od rydzyka, dajecie dziś fajnie
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
![]() A tak między nami to żałością wieje w temacie dla PO-kemonów ![]() Jak rozumiem dlatego tu wrzucacie Pana Nowaka ? ps. Lodzia to ta z Rancza ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Miku8 pamiętasz jak się pytałaś, czy pośmiałem ze znajomymi? Zazwyczaj najwięcej śmiechu powodował fiodor. Ale dzisiejszy rydzyk el.banana z reklamami był najlepszy ![]() Cała przyjemność po mojej stronie. Ciekawe czy zgadłbyś który Twoj tekst był najlepszy? Klemensie Mario nie oświeciłeś mnie co Ciebie tak rozśmieszyło? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Banan tak i ty-zjedz parę pączków i napij się soku z pomarańczy lepiej
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
USA naciskają na Polskę. "W naszym interesie jest przestrzegać zasad"
Do tej pory krytyczne głosy pod adresem Polski w kontekście trwającego sporu wokół Trybunału Konstytucyjnego dobiegały głównie z Brukseli i ze Strasburga. Teraz do chóru niezadowolonych dołącza się Ameryka, którą niepokoi fakt, że nadal nie udało się osiągnąć kompromisu w tak fundamentalnej z punktu widzenia demokracji kwestii. Cena za ewentualną niesubordynację Warszawy może być wysoka, zwłaszcza w perspektywie lipcowego szczytu NATO, którego gospodarzem ma być prezydent Andrzej Duda. Czy PiS ugnie się pod presją Waszyngtonu i zdobędzie na wypracowanie porozumienia? Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Du*a jak długo będziesz kompromitował ten kraj ? A brocha pojedzie do Anglii i wciska kity że ktoś się z nami liczy ... Powinna mówić że kiedyś się liczył a dziś się śmieje ... jeterpeter Napisz do Putina który na spamował ze 100 postów w tydzień żeby Ci zacytował 5 ... 3 które były związane z tematem ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Bo ty Baranie piszesz w taki sposób że z tobą nie ma normalnej dyskusji.Jeżeli ktoś coś napisze niezgodnego z twoimi poglądami to zaraz go wyzywasz.Mało tego,zaczynasz wtedy ujawniać swoje fantazje seksualne,niezbyt zdrowe u zdrowego mężczyzny.Rozumiem że chcesz być nowoczesny i iść z duchem czasu,nie bronię,jeśli cieszy cie masturbacja i seks z Ondraszkiem,nie żałuj sobie.Napisałeś gdzieś że dzisiaj kinect to nowoczesność a gra w skakankę to przeżytek.Niedługo seks z kobietą uznacie za przeżytek w imię szeroko pojętej nowoczesności.
|
|
![]() |
|
![]() Przez tydzień nie napisałeś 3 postów na temat ![]() ![]() ![]() ----- Piotr Duda krytykuje rząd Beaty Szydło Szef "Solidarności" i przewodniczący Rady Dialogu Społecznego Piotr Duda napisał list do Beaty Szydło, w którym krytykuje premier za brak konsultacji społecznych przy ustawie o podatku o sprzedaży detalicznej. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Kurde już czuję jak za chwil kilka Duda będzie wrogiem publicznym i POwskim sprzedawczykiem ... TIK TAK ... TIK TAK a świstak oznajmił bliskie nadejście wiosny ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Przez tydzień nie napisałeś 3 postów na temat ![]() ![]() ![]() ----- Piotr Duda krytykuje rząd Beaty Szydło Szef "Solidarności" i przewodniczący Rady Dialogu Społecznego Piotr Duda napisał list do Beaty Szydło, w którym krytykuje premier za brak konsultacji społecznych przy ustawie o podatku o sprzedaży detalicznej. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Kurde już czuję jak za chwil kilka Duda będzie wrogiem publicznym i POwskim sprzedawczykiem ... TIK TAK ... TIK TAK a świstak oznajmił bliskie nadejście wiosny ![]() Zaufany kolega,chyba wiesz jak to brzmi?Trzeba było napisać że od koleżanki. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Myślałem że się czepisz czego innego no ale mniejsza ... Bobol
![]() U was w "bazie" koleżanki ? ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ed to tak nie działa jak ci się wydaje ...to ze skłamiesz 10 razy nie stanie się prawdą ![]() Nie wiem figlarzu o co Ci chodzi! Jak szukasz kłamców na tym forum to zadzwoń do Andrzejka! Ten to dopiero ubarwia! Widzisz , czasami lubię sobie pożartować i to wszystko . ![]() ![]() ![]() Jak Cię interesuje kwestia rozmiaru mojej pyty , to podeślij mi jakąś fajną koleżankę ( może być ktoś z rodziny- nie ma sprawy) i możemy to przeprowadzić empirycznie. Tylko znając Twoje podejście ( i Twoich znajomych) figlarzu nie podsyłaj mi jakiejś laski z brodą - bo wtedy będzie walkower! ![]() Judasz wyparł się Jezusa ? ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ed to tak nie działa jak ci się wydaje ...to ze skłamiesz 10 razy nie stanie się prawdą ![]() ![]() "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|