|
|
|
Czy ktos z Was organizował lub był na przyjeciu weselnym w Wenus w Gorzycach? Proszę o waszą opinie jaki klimat, posiłki, obsługa, wszystko
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam.
Robilem zdjecia w tym lokalu 2 krotnie - i powiem ze lokal bardzo fajny: dobre jedzenie, mila obsluga i baaardzo fajnie zagospodarowany teren przed lokalem - jest gdzie wyjsc posiedziec, nawet porobic zdjecia a nie jak w przypadku wielu stalowowolskich lokali pozostaje wyjscie albo na chodnik albo na ulice. ----------------------- Fotografia Ślubna http://www.photo24.pl www.photo24.pl tel. +48 698-788-225 GG: 1311020 (zawsze niewidoczny) |
|
|
|
|
Wie ktoś może jeszcze coś na temat sali Wenus? Czy nikt tam nie robił wesela lub nie był? Piszcie
|
|
|
|
|
Ja mieszkam w Gorzycach i powiem szczerze, że ten lokal wśród okolicznych mieszkańców nie ma zbytnio dobrych opinii... często gęsto się zdarza, że jedzenie jest nie pierwszej świeżości, obsługa także nie bardzo.. jeżeli planujesz wesele większe niż 100 osób to jest to lokal za mały, orkiestra nie ma za dużo miejsca a bawiący się tańczą na "sobie"... Dla mnie jedynym plusem jest to, że faktycznie jest gdzie wyjść... no ale decyzja należy do Ciebie Szczęścia życzę
|
|
|
|
|
www.twojslubnisko.dbv.pl
www.twojslubnisko.dbv.pl |
|
|
|
|
Byłam na weselu w Venus i muszę przyznać, że jedzenie mi nie smakowało - same śledzie - fuj. Dania gorące były jeszcze ok, ale przystawki do kitu choć sala może być.
|
|
|
|
|
JA polecam sale w JAnowie Lubelskim nad zalewem w Hotelu Duo. Dwie sale do dyspozycji plus taraz, bardzo dobre jedzonkoitp. Wszystko mozna zobaczyć na ich stronie duojanow.
|
|
Dołączył: 26 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Hej Ja miałam w tym roku wesele w Wenus-ie na 90 osób i jestem bardzo zadowolona Posiłki były pyszne, obsługa miała i bez problemu można się dogadać z właścicielem. Moi goście również bardzo chwalili sobie to miejsce było gdzie wyjść zrobić sobie zdjęcia. Ja osobiście gorąco polecam to miejsce pozdrawiam
|
|
|
|
|
ja byłam tam kilka lat temu na weselu ale super było jedzonko dobre sala dosc duza obsługa fajna tylko rzeczywiste orkiestra nie miała zbytnio miejsca ale weseli cho było do samego rana...
bzzzzzz |
|
|
|
|
Odsprzedamy termin na wesele w "Dwór Galicja" Rzeczyca Długa - termin to 27 i 28 października 2012 r. (nie muszą to być dwa dni można sobie wybrać), kontakt 608 737 784
|
|
|
|
|
Ktos byl na weselu w Dworze galicja w rzezczycy. Jakie wrazenia, jak z jedzeniem ?
|
|
|
|
|
Witam,odsprzedamy termin na wesele w Dworze Galicja na 05.05.2012.Zainteresowanych prosimy o kontakt pod adresem niki2004_(at)_interia.pl lub pod nr tel.603 512 212
|
|