|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobry sportowiec ale czy zna się na polityce
|
|
|
|
|
a gdzie się podział mój post?
|
|
|
|
|
CYTAT Dobry sportowiec ale czy zna się na polityce Pewnie zna się tak samo jak ty czy ja:-))) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Pewnie zna się tak samo jak ty czy ja:-))) Nie, no my się już troche na tym znamy, tyle postów co już przeczytaliśmy o politykach przez ostatni czas - to już jest coś Ale tak serio, jaki przekaz ma dać taka osoba jak np: Włodarczyk, uwarzam go za dobrego sportowca ale jego zdanie nie przekonało by mnie aby głosować na któregoś z kandydydatów. Myśle ze jest to promowanie na wszystkie mozliwe sposoby. Dobrze ze nastolatki nie mogą głosować bo jak by tak Dode wynajeli do promowania któregoś kandydata |
|
|
|
|
CYTAT a gdzie się podział mój post? Jak to gdzie się podział twój post? Zwyczajnie acer wykasował swój temat, co za tym idzie wszystko co inni napisali pod nim. Ponownie założył temat, wkleił to co było na początku, i masz. Temat na samym wierzchu, niewygodne posty diabli wzięli. Rozumiesz, gościu wie co robi. Proponuję nie pisać w jego tematach dlatego, że szkoda czasu i energii. Załóż własny, lepszy i ciekawszy. To co on tu wstawia to tylko wredne kluchy od których rzygać się chce. P.S. Przepraszam za dosadność. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
dzięki bokser za wyjaśnienie, już myślałam, że moderatorom się nie spodobałam.
|
|
|
|
|
CYTAT dzięki bokser za wyjaśnienie, już myślałam, że moderatorom się nie spodobałam. A mogła byś powtórzyć swoje zdanie ? wnioskuje ze w Twoich zdaniach były negatywy na PO . |
|
|
|
|
Nie wiem co w moim poście było tak szokującego.. Oto on.
Nie rozumiem tego, co ma poparcie kogoś przez kogoś znanego, VIP-a i czy automatycznie to nadaje temu jakiś nowy wymiar? Z całym szacunkiem dla tego pana powyżej i dla jego osiągnięć ale jak się ma sport do rządzenia krajem? Równie dobrze celebryta może wypowiadać się o fizyce kwantowej i ulubionej teorii i to miłe, że się wypowiada tylko jaką ma to wartość w ustach laika? Zresztą może złe porównanie, w polityce chodzi o własne przekonania, własne zdanie a nie papugowanie ludków z kolorowych gazet.. A jeszcze dziwną sprawą jest takie gospodarowanie głosami wyborców przez kandydatów. I takie polityczne targi, kto z przegranych kogo poprze.. Oni tak to chyba widzą, że jak Napieralski poparłby wyraźnie Komorowskiego lub Kaczyńskiego to ci którzy na niego głosowali od razu polecą i zagłosują na tego kogo wskaże. No co za bezsens. Jeśli w ogóle w jakimś stopniu się to pokrywa to tylko dlatego, że tym głosującym jakoś bliżej do któregoś i wybierają opcję najbardziej znośną ale przecież nikt nie patrzy na to kto kogo popiera.. |
|