|
|
|
Które solarium w Stalówce jest godne polecenia? Mam na myśli dobre lampy i fajne - dobre kosmetyki . Z góry dzięki. Foxy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmm ja nie na temat ale solarium raz, że zdrowe nie jest a dwa pomarańczowa skórka niezbyt ładnie wygląda. Tyle dziewczyn się oszpeca..
|
|
|
|
|
No jeśli ktoś spędza 2/3 tygodnia pod lampami to zapewne Wiadomo jak wyglądają "lachonki" po takiej sesji. Ale w wybraniu się na solarium co jakiś czas (powiedzmy 2x na 3 miesiące, aby podtrzymać delikatną opaleniznę myślę, że ok) Najlepsze są panny z zaciekami po wszelkich maściach samoopalających
|
|
|
|
|
Polecam "Nicole" za multibankiem ewentualnie "Pacyfik'na Poniatowskiego koło delikatesów
|
|
|
|
|
Foxylady co masz na myśli pisząc dobre lampy... dobre znaczy szybko opalające... czy te które lekko opalają ale za to są znacznie mnie destrukcyjne dla skóry???
\"Nigdy nie mów wszystkiego, co wiesz, ale wiedz zawsze, co mówisz.\" |
|
|
|
|
Dobre lampy to te ktore szybko i mocno opalaja
Bardzo fajne solarium jest koło salonu młodzieżowego wchodzi sie od tyłu tych różnych skupisk bankowych. 2 łóżka do wyboru i 2 tuby za 1.20 za min. Choć uważam że jednak dużo sobie właściciele liczą. Jako przykład mogę podać ceny w Ostrowcu gdzie 1.20 płaci sie maks i to za łóżko z takimi bajerami jak zapachowa woda tryskająca co jakiś czas czy brak buraczkowego odcieniu skóry bo powstaje sliczny brązWiec większa cena za komfort A jesli chodzi o zwykle lozka to ceny wachaja sie od 80gr do 1zl Wiec nie rozumiem czemu u nas tak duzo? Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
Ja polecam solarium Pacyfik na poniatowskiego nad Maldomem, do wyboru łózka, tuby czyli co kto lubi, a ceny 1,20 za minutkę, a jesli chce ktos taniej to tuba jest w Młodziezowym Studium na Jana Pawła II z tyłu oszkolonego budynku w piwnicy cena 1zł.
agatta |
|