NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2 3 4
Agitacja wyborcza na forum,
Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 23 Cze 2010r. 20:38  
CYTAT
Andrzejku, nie musisz ujawniać tu swojej orientacji seksualnej, ale skoro już to zrobiłeś, to ubierz się przynajmniej ciepło na paradzie w lipcu w Warszawie (Europejska Parada Gejów i Lesbijek EUROPRIDE). Jakoś pogoda ostatnio nie wakacyjna :-]

Dzięki za info. Wybierasz się??cool girl3m sie

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 23 Cze 2010r. 20:38  

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Cze 2010r. 20:44  
Andrzejku, nic tam po mnie, mam inną orientację, mam też rodzinę, którą bardzo kocham (Żona, Dzieci). Tak więc baw się dobrze wśród swoich :-]

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 23 Cze 2010r. 21:00  
Jednak jakieś zainteresowanie wykazujesz. Ja nawet nie wiedziałem o imprezie. Może się skusisz założysz jakąś kieckę i pojedziesz całus

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Cze 2010r. 21:06  
Widzisz Andrzejku, wykazałem zainteresowanie po przeczytaniu art. w rp.pl i wyraziłem je swoim protestem podpisując się pod apelem - sprzeciw. Jednak, mój sprzeciw nie oznacza, iż nie możesz się tam wybrać i prezentować swoje upodobania typu "ssij pałę" czy "kiecka" :-]

Prywatna wiadomość 

« 1 2 3 4

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »