|
|
|
hehe "nie opacznie" hehe
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT kolejna agitacja osoba o nicku Wiktor sugeruje na kogo nie głosować, zarzucając jakieś zdarzenia [center] Stary tak się składa że analizowałem ze znajomym prawnikiem twoje wywody jakobym złamał cisze wyborczą a wieć tak sam sie wkopałeś wklejając swoje zdjęcia z mojej wpadki pokazując je publicznie w czasie ciszy wyborczej tak na wszelki wypadek zarchiwizowaliśmy twoje posty z cytatami z mojego postu. ja swoje skasowałem po 30 minutach w nocy przy nisiej obecności użytkowników a ty pokazujesz je już 20 godzin "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
czy ty mnie jeszcze straszysz ? i zrzucasz na mnie winę ??
twój wpis widoczny był jeszcze dziś rano |
|
|
|
|
Wiecie co misie kolorowe normalny mod na normalnym forum...
Usunąłby temat i byłoby po sprawie... A tak dają możliwość pajacom na wymianę głupawych argumentów... Może jeden z drugim przewietrzyłby łepetynę na świeżym powietrzu przynajmniej na zdrowie by wam to wyszło a nie psujecie łepetyny,wzrok przed monitorami i udajecie wielkich m/.../ |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT czy ty mnie jeszcze straszysz ? i zrzucasz na mnie winę ?? twój wpis widoczny był jeszcze dziś rano Potrafisz pojąć? Cytujesz coś czego niema od kilku godzin i to ty łamiesz cisze wyborczą pokazując to w swoich postach cebrzyku niżański "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
było jeszcze dziś rano, a sprawa zgłoszona została wczoraj na policję po pojawieniu się wpisu. Mam nadzieję, że policja widzi to, że straszysz mnie i weźmie to pod uwagę gdy będzie rozpatrywać tą sprawę. i nie obrażaj mnie z racji skąd pochodzę.
|
|
|
|
|
EJACK no i co? Dostaniesz jakiś medal, czy tylko tak ujadasz dla sportu? Coś mnie się wydaje, że na posterunku potraktowali cię jako wariata.
P.S. Cebrzyk niżański, a to dobre buchachachacha A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
bokser naruszenie było i tyle co tu rozstrzasac
|
|
|
|
|
o, następny komik
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
raczej tylko specjalnie utworzone konta... przez "kogoś"
z mentalnością Pawlika Morozowa. I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
EJACK ok ale tu z Policją nie wyskakuj. Bo tu nie są oni mile widziani. najlepiej przerzuć się na forum Tarnobrzega
|
|
|
|
|
tak konto zostało załozone specjalnie. Jak bozia da to od środy zajdą tu spore zmiany dotyczace polityki ale cii,
|
|
|
|
|
Coś się tu ostatnio podpierdalaczy namnożyło i przez to śmierdzi. Paszoł won.
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Bokser nerwowy się robisz:-))) Wybory nie po myśli poszły??
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
piersze co zrobie w środe to przejrze sporo Ip i poszukamy podwójnych i potrójnych kont..
|
|
|
|
|
CYTAT Bokser nerwowy się robisz:-))) Wybory nie po myśli poszły?? Nie, nie jestem nerwowy. Wynik wyborów w ogóle nie wpłynął na moje samopoczucie, wręcz przeciwnie: mój koń wyścigowy wypadł całkiem dobrze i nie ma się czym martwić na wyrost. Za to, kolego, nie cierpię wszelkiej maści donosicieli, podpierdalaczy, kapusiów, konfidentów, agentów, dlatego że ten gatunek nie nadaje się do niczego innego tylko do wykorzystania dla własnych celów przez osobników o wiele inteligentniejszych. Konfidenci to jak tanie narzędzia, raz wykorzystasz i wrzucasz do śmietnika chyba, że zdecydujesz o ich ponownym użyciu w przyszłości. Prosto mówiąc to śmiecie. A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Bokser mam nadzieję, że piszesz konkretnie o łamaniu ciszy wyborczej.
Jak widzisz, że komuś ktoś robi krzywdę a ty sam mu nie pomożesz to co, odwracasz głowę czy wzywasz policję? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT piersze co zrobie w środe to przejrze sporo Ip i poszukamy podwójnych i potrójnych kont.. modlę się o to, żeby IP było widoczne dla wszystkich, a jak jesteś tak wszechwładny to użycz tej swojej (środowej) wiedzy masom. I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ZIOBRO
ssijj pale !!!! jak chcesz osobiscie ci po dam IP! a nawet numer telefonu .... |
|
|
|
|
prawo jest prawem a ten koleś przegiął
Prawo jest dla umiejących czytać ze zrozumieniem, widać to przerasta Cię. |
|
|
|
|
Andrzejku, a Ty jak kłamiesz na forum, to co robisz, usuwasz post czy przepraszasz? :-]
znalazł się strażnik przyzwoitości, który lubi pouczać aczkolwiek sam nie ma z tymi naukami nic wspólnego. a, zapomniałbym, zapomniałeś jeszcze zwyzywać od palantów i debili |
|
|
|
|
thorongil o co ci znów chodzi. Masz jakiś problem??
Pokaż mi gdzie skłamałem?? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Andrzejku, ja nie mam problemów dlatego nie kasuje postów jak Ty i nie tłumaczę się, iż był nieaktualny lub stracił sens :-]
|
|
|
|
|
Nie chce mi się już z tobą gadać. Odpowiem Ci w stylu PITUCHA ssij pałę:-)))
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Andrzejku, nie musisz ujawniać tu swojej orientacji seksualnej, ale skoro już to zrobiłeś, to ubierz się przynajmniej ciepło na paradzie w lipcu w Warszawie (Europejska Parada Gejów i Lesbijek EUROPRIDE). Jakoś pogoda ostatnio nie wakacyjna :-]
|
|