|
|
|
Koniec tematu.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT prawo jest prawem a ten koleś przegiął Mam nadzieję, że Policja sprawdzi to i wyciągnie konsekwencje w trybie pilnym jako sprawa wyborcza, zniechęcanie do głosowania na jednego z kandydatów, wyciągając i twierdząc że jest zamieszkany w jakieś niewyjaśnione wydarzenia, a także agitacja na swojego kandydata. Strach pomysleć co z Ciebie wyrośnie. |
|
|
|
|
EJACK - na portalach typu onet, Wp i inne widnieją artykuły z przed 30 dni i w każdym jest agitacja - to że ktoś ma opis to o niczym nie świadczy po za tym, nawet PKW nie ma pomysłu na internet.
A jeszcze inną kwestią jest sama cisza wyborcza - PO CO ? niech ktoś mi uzasadni istnienie tej ciszy wyborczej, chyba tylko po to aby PKW miała o czym mówić, że jakiegoś dzieciaka wsadzili na 24h za zerwanie plakatu. EJACK - idź na policję i zgłoś to wszystkim organom no i oczywiście nie zapomnij o mediach. Konfidencji to najgorsze co może być. Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
już nie muszę iść, bo już ktoś zgłosił to na policji, echodna, wszystko co zostało upublicznione przed ciszą wyborczą może zostać, w trakcie ciszy wyborczej nie można agitować.
|
|
|
|
|
Srawa niestety została zgłoszona.
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
jak se wrzuce na GG opisa to tez mnie skarzą ???
echodna masz racje niech ktoś tą durną myśl uzasadni WALCZY SIE DO KOŃCA !!! |
|
|
|
|
śmiech na sali. Ale WY ludzie macie pomysły!
EJACK zajmij się czymś bardziej ambitnym, niż podpier..laniem . |
|
|
|
|
jak se wrzuce na GG opisa to tez mnie skarzą ???
echodna masz racje niech ktoś tą durną myśl uzasadni WALCZY SIE DO KOŃCA !!! |
|
|
|
|
i stronka szaleje
|
|
|
|
|
Idźcie zagłosujcie i dajcie już sobie spokój.Szkoda nerwów a szczególnie zdrowia swojego i innych co to czytają.
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
CYTAT już nie muszę iść, bo już ktoś zgłosił to na policji, echodna, wszystko co zostało upublicznione przed ciszą wyborczą może zostać, w trakcie ciszy wyborczej nie można agitować. To ja nie zmieniam koszulki od wczoraj z napisem "Głosuję na ..." powiem, że wisiała od wczoraj Normalnie GŁUPOTA z tą ciszą Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
Chcesz pójść w takiej koszulce "Głosuję na..." oddać głos Daj znać jak będzie reakcja szanownej komisji
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
głosuję na ... i kazdy wie
ja z górki obywatelski obowiązek spełniony ktos ma jakies ww z aktualnymi sondarzami ? ps. w starej szkole 11 bo nie mam pojecia jak to sie nazywa aktualnie !!! fajna Blądyna siedzi |
|
|
|
|
sondazy nikt nie zamiesci do zamkniecia moga jedynie frekwencje podawac :] kara od 500k do 1kk
a ta cisza to idiotyzm konkretny :] |
|
|
|
|
a propo łamania ciszy wyborczej:
INFO: Pomimo jasnego komunikatu Państwowej Komisji Wyborczej, "Gazeta Wyborcza" w swoim sobotnim wydaniu postanowiła złamać jej postanowienia. W komunikacie PKW z 18 czerwca 2010 r. jest napisane "W okresie tzw. ciszy wyborczej media mogą podawać informacje o kandydatach na Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej, jednakże informacje te muszą w ten sam sposób prezentować wszystkich kandydatów". Pomimo jasnej interpretacji przepisów, w wydaniu "Gazety Wyborczej" z dnia 19 czerwca 2010 r. widzimy na okładce podobizny tylko dwóch kandydatów, które reklamują "wieczór wyborczy w Gazecie Wyborczej". Źródło: www.pkw.gov.pl , www.press.pl Opracował: klim na glowneij stronie onetu reportarz z glosowania, przedstawionych 4 kandydatow sonadarzowych czyli Kaczynski , Komorowski, Pawalk, Olechowski i Napieralski, kazdy oczywiscie dwukrotnie... http://wiado(...),21,0,po kaz.html http://wrocl(...)/1,35751 ,8034617,Wybierzmy_w_niedziele_prezydent a_i_jedzmy_na_wakacje.html kolejny przykład łamania ciszy, link znajduje się na GŁÓWNEJ STRONIE gazeta.pl (wystarczy mieć wybrane miasto - Wrocław). Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
ciekawe jak to wsio poleci ^^ u mnie na wsi bardzo ciekawie nawet bym powiedzail ze zaskakujaco
|
|
|
|
|
Dlaczego usunięto mój wpis ??
|
|
|
|
|
administrator tej strony usunął pierwszy mój wpis, sprawa i tak została zgłoszona na policję
za naruszenie ciszy wyborczej |
|
|
|
|
echo naucz się po polsku pisać bo czytać tego nie można wykszatłciuchu
|
|
|
|
|
Formowicz o niku Wiktor wczoraj agitował na rzecz jednego z kandydatów, poniżej jest prinscreen:
Następnie wypisywał jakieś wydarzenia, dyskredytujące kandydata innej opcji niż tej którego kandydata agitował. Policja jest o tym poinformowana, zgłoszenie zostało dokonane |
|
|
|
|
kolejny wpis, który negatywnie wpływał na jednego z kandydatów. Policji w Stalowej Woli wyślę meilem te prinscreeny tylko nie zamazane.
Wiktor złamał ciszę wyborczą. |
|
|
|
|
ejack moze tu http://www.stalo(...)d=309158 jeszcze wklej :]
tak ajk nie jestem za wywalaniem niczego to tu jest przegiecie |
|
|
|
|
pousuwał wpisy, ale ślad został i policja widziała wpisy wczorajsze, które widoczne były jeszcze dziś rano.
|
|
|
|
|
EJACK strasznie sie napieniasz , daj na luz bo ci zylka peknie
a tak po zatym ludzie maja dobra pamiec i sami wiedza na kogo glosowac bez twoich zenujacych wywodow o lamaniu ciszy wyborczej , lepiej idz na miasto zrywac plakaty bo jest lamana cisza wyborcza a ktos nie opacznie cos przeczyta |
|
|
|
|
to nie są wybory przewodniczącego w szkoły, tylko władzy. Jeżeli gościu o niku Wiktor agituje w ciszy wyborczej na swojego faworyta, a drugiego dyskrydytuje zarzucając mu jakieś nieścisłości to poważne naruszenie prawa (czyt. ciszy wyborczej). |
|