|
|
|
Moj chlop wola na mnie ryczka! To jakas nazwa od jakijs pompy w gwarze poznanskiej to oznaza stolek jak ja mam głąbowi jednemu wytlumaczyc ze to jest wstretne i mnie do bialej gorackzi doprowadza?? LUDZIE HELP ME!!!
//tytuł - nie piszemy z capsem - anulka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Temat mocnyD mam nadzieje ze sie nie pogniewasz, ze przenioslam go do dzialu "psycholog dyzurny", bo ja widze Twojemu chlopowi to jakas wstrzasowa terapia potrzebna i pomoc jest wrecz konieczna bez specjalisty sie nie obędzie
|
|
|
|
|
moze jestes niska i zamiast wolac taboret chce byc mily wiec pieszczotliwie ryczke wybral ? :]
jezeli taka geneza to nie ma sie co zloscic o milsze przezwisko to ciezko :] |
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
http://w254.wrzuta.pl/audio/aGFXmDjJmIA/dj_radox-ryczka_remix
masz cos na wesolo i nie przejmuj sie !! |
|
|
|
|
CYTAT Moj chlop wola na mnie ryczka! To jakas nazwa od jakijs pompy w gwarze poznanskiej to oznaza stolek jak ja mam głąbowi jednemu wytlumaczyc ze to jest wstretne i mnie do bialej gorackzi doprowadza?? LUDZIE HELP ME!!! On na Ciebie ryczka a Ty na niego głąb... No nie wiem czy to jakoś rozwiąże sprawę... Lepiej porozmawiaj z nim... i wyjaśnij mu jaka jest sprawa... \"Nigdy nie mów wszystkiego, co wiesz, ale wiedz zawsze, co mówisz.\" |
|
|
|
|
To Ryczka kojarzy mi się z bryczką Może on jest koniem a ty bryczką?
:) |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Tłumaczenie co ona tam spiewa jeśli żyjesz na wsi postanowiłam jechać nad morze tam znaleźć sobie bohatera żeby miał stromą taczkę żeby był gorący jak macho bo jestem łagodna dziewczyna ze wsi Oto takie oto podziała Do morza przyjechałam Rozglądałam się, przyjrzałam Spódnicę nową założyłam I poszła hulać do cumy Byle życie zacząć od początku Tu patrzę i zamarłam Oto on - ów, kogo chciałam ricka, ricka, ja tak chce lubić ciebie ricka, ricka, byś przycisnął mnie do serca ricka, ricka, jego oczy świecą jak (? Wszystkie klucze) ricka, ricka, całe życie tylko mnie lub On powiedział: siadaj do maszyny otworzył drzwi limuzyny z nim po mieście jeździłam i na plaży całowałam się w ciepłym morzu się wykąpaliśmy i szampana piliśmy w nocy miłość mi przysięgał i rano uroczyście uleciał jak ptak Oto historia taka Jak prosta dziewczyna Latem do morza przyjechała Młodzieńca tam stromego spotkała ricka, ricka, ja tak chce lubić ciebie ricka, ricka, byś przycisnął mnie do serca ricka, ricka, jego oczy świecą jak (? Wszystkie klucze) ricka, ricka, całe życie tylko mnie lub Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|