|
|
|
witam, gdzie waszym zdanie jest dobry i tani,solidny mechanik ktory naprawi skuter lub motor,jezeli takiego znacie to czekam na podpowiedz.pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agatówka. jedziesz za rozwadów, przejeżdżasz przez tory. za torami 2(druga albo pierwsza. dawno tam nie byłem, ale zakład na pewno funkcjonuje) uliczka w lewo, potem jeszcze raz w lewo, jedziesz kawalek i zobaczysz zakład. ; ))
tam na pewno załatwisz swój problem. : p |
|
|
|
|
...... "gdzie waszym zdanie jest dobry i tani,solidny mechanik".... w tym zdaniu zawierają się same sprzeczności .... niestety
|
|
|
|
|
W nisku wg mnie jest dobry ; D Jeśli chcesz dam Ci nr ;d
|
|
|
|
|
zasiegnij informacji o kolesiu z huty deregowskiej ja tam bylem ze skuterem znajomego i z tego co sie orientuje jest si, a w stalowce se nie radzili
|
|
|
|
|
jezeli chodzi o nisko to tam jest jeden mechanik ktory strasznie dlugo robi motory,moj kolega czeka juz miesiac na motocykl i lipa i drogi jest.nie wiem czy to ten sam ale daj namiar.dzieki.
|
|
|
|
|
niestety namiarow na niego nie mam zapakowalismy skuter podjechalismy, koles zajety byl to fakt sprzetu trochu stalo ale powiedzail kiedy dokladnie sie nim zajmie i kiedy bedzie do odbioru przeciagac nie przeciagal :] z tego co kojarze vito jezdzi wiecej szczegolow nie pamietam
|
|
|
|
|
Nie wiem czy kolega wyzej zle zrozumial czy ja ;D
Ale ten z niska znajduje sie na ul.Kilinskiego... Nigdy nie mam u niego problemow ; D ! |
|
|
|
|
ahh smy sie dogadali :] no ale idzie cos wylapac ^^
|
|
|
|
|
ja do niska bałbym się dać. XD RNI i te sprawy.
|
|
|
|
|
TOMEK,odpowiedz czemu.co tam z tym niskiem sie dzieje,moze mowimy o tym samym kolesiu.
|
|
|
|
|
Witam.
Na ulicy harcerskiej 19 (na górce) gość naprawia motorowery, tanio i zna sie na rzeczy. Firma nazywa sie RST, tu masz numer telefonu.608520468 |
|
|
|
|
ten gosc na gorce... odradzam...
haha a z tym Rni ;d ocb jakis nowy stereotyp ? ze RNI i wgl ? |
|
|
|
|
Ajsmen czemu odradzasz? Ja u niego robiłem skuter i bylo ok. Tanio w przeciwieństwie do niektorych. Tyka fakt dobry mechanik ale czasem mam wrażenie ze robi cos na odpiernicz...
|
|
|
|
|
z RNI to chyba nie taki nowy stereotyp. ; )
ja nikogo nie odradzam, tylko polecam. |
|
|
|
|
Chyba mowimy o tym samym... Dałem do niego kiedys rower dziekuje bardzo nie dosc ze przeplaciłem to nic prawie nie zrobił...
czyli na odpierdol ; D Moze skutery robi inaczej xd albo jest ich tam paru Nie wiem, w Nisku zawsze nie mam problemu |
|
|
|
|
Ajsemn Ty mowisz o tym dziadzie z bike serwis. Ten gość robi tylko rowery, chociaż ja bym mu rowera nie oddał. Ten gośc który naprawia skuterki mieszka 2 domy dalej
|
|
|
|
|
haha to dobrze
A numer wezmę moze sie kiedys przyda |
|
|
|
|
a moze ktos chce kupic motor...mam husqwarne 610sms...a ten mechanik jest dobry z Kilinskiego tylko ze ma mase sprzetu do naorawy i dlkatego nie chce przyjmowac wiecej skutero i wiem tez ze nie bierze wszytskiego
fabek |
|