|
|
|
widzisz tak poprowadził Cię Twój Anioł, że nawet zrobiłes zdjęcie, zeby zrobić mu reklamę - a w niedzielę, po kościółku pojdziesz i zagłosujesz na niego tak jak zrobiłeś to zdjęcie.
Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
|
|
Nie należy mylić prawdy z opinią większości. |
|
|
|
|
commonwealth nie tłumacz się masz strasznego minusa u przełożonego, chciałeś dobrze
|
|
|
|
|
"wszędzie ten Kaczyński" - agresywnie milczący
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
pismatołki pokleiliscie plakaciki to spać
|
|
|
|
|
CYTAT pismatołki pokleiliscie plakaciki to spać zmęczyłeś się? masz jeszcze 25 minut na sianie gównianej propagandy, wcześniej z pracy chcesz się urwać? A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
A co Bokser, ty za to bierzesz pieniądze??
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
za znęcanie się nie płacą
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|