|
|
|
Gdzie kupić najtaniej rolki w stalowej?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w tesco
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 26 Marz 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Proponuję nie kupować tanich rolek, bo znając życie okaże się, że to szmelc z plastikowymi kółkami. Lepiej trochę więcej przeznacz na rolki- będą Ci dłużej służyć.
Polecam ich, bo ich znam i uważam, że są świetni: www.piksarstudio.pl |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
w Maratonie? Rojaxie?
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
pytanie było o najtańsze
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Najtaniej to jesli kupisz od kogos! Ja mam prawie nowe 2 razy uzywane ze wszystkimi ochraniaczami! nr 40
|
|
|
|
|
A może spróbuj przez allegro. Ja tak kupowałam i jestem zadowolona z moich roleczek Wystarczy dobrze zmierzyć stopę- od dużego palca do pięty.
|
|
|
|
|
http://allegro.pl/item1071084701_rolki_lyzwy_regulowane_pw_126a_m_37_40_22_5_25.html
A co myślicie o takim rozwiązaniu? Łyżwy na zimę/rolki na lato. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
fajna sprawa... i cena nie najgorsza... wyglądają na solidne... ale ja się nie znam więc...
\"Nigdy nie mów wszystkiego, co wiesz, ale wiedz zawsze, co mówisz.\" |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
kup sobie Roces'y lub K2'ki nie będziesz żałować wydanych pieniędzy. zwróć uwagę na łożyska optymalne to ABEC5 lub ABEC3
sam takie mam, nie żałuje "siódemki" szybko się psują Errare humanum est. |
|
|
|
|
Jacek85, pytanie nie było o najtańsze rolki tylko o to, gdzie najtaniej je kupić (a przynajmniej tak jest sformułowane), czyli równie dobrze mogło chodzić o dobre (i jak wiadomo droższe) rolki (i sklep, który oferuje je w najniższej cenie).
Na pytanie nie odpowiem, bo się nie orientuję (ale za to mogę polecić duże sklepy sportowe poza Stw, w których są czasem fajne promocje i można kupić porządne rolki w rozsądnej cenie), natomiast zadam własne: gdzie w Stw można pojeździć na rolkach? (poza obwodnicą) |
|
|
|
|
W stalowej?
1.al.Jana Pawła II 19 (tam jest fajny asfalt) 2.al.Jana Pawła II 13 (takie podwórko tam jest taki tor dla rowerów rolek i też się można tam przejść) |
|