NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2 3 4 5 6 ... » »»
Donald dostał po dzióbku? w Sandomierzu?,
ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:08  
Heh i wypiera się... Piotr. Też się ucieszą umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:08  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:09  
zapewne się ucieszą, że im ktoś d... nie zawraca bez celuumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:09  
Butrynowa nie sponsorowałaby pewnie publicznym groszem co? Heh... Wielki realista... Mówiąc pikniki mam tu n mysli imprezy typu jagodowa stolica polski. Wiem ze jej nie ma ostatnio ale byla.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:10  
kwilunia - przeciez szefowie gazet i sami dziennikarze leja na gosci typu Siembida nawet jak im cos zasponsoruje dadza jego naziwsko gdzies w stopce i tyle - przeciez nie na tym rzecz polega - gdzie indziej dowala jemu czy innym tak ze 3 dni sie bedzie zbieral - o shreku moim dobrym koledze pisza dobrze bo tak samo to ich dobry kolega a przede wszytskim byly kolega z branzy przeciez tez dziennikarz i tak to sie kreci na loklanym rynku

tylko ze dario1 to chlopaczynka ktory tu nam zlecial z ksiezyca i nie wie moze jak to sie kreci albo udaje a gryzie go tylko osoba siembidy - innych rzeczy nie chce przyjac do wiadomosci

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:11  
ja nie mam takiej wiedzy czy sponsorowała, nie wiem, a ta jagodowa był to piknik szta fety?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:12  
a to twój 13 post zarejestowałeś się pogryziony? szlęzak jako że pisał nie robi takich numerów i nieraz o tym mówił nawet wycofał swego czasu miasto ze sztafety

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:14  
Nigol właśnie to zauwazylam heh. Bo własnie jakoś dziwnie nie przeszkadzają mu sympatię z prezydentem tylko ze starosta czyli tak jakby prezydenckie wplywy nie maja znacznia dla obiektywizmu dziennikarskigo o ktorym dzis tak wiele napisal, ale starosty juz tak. Dziwne. Czemuz to prezydent mialby miec mniejszy wplyw niz starosta?

Daro plissss. Wyjasnij mi jak Szlęzak mógł "wycofać miasto ze Sztafety" i czymto sie objawialo?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:16  
szlęzak nie wpływa i o tym mówił dlatego wycofał miasto ze szta fety i TN, nie masz pojęcia dalej o czym piszesz

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:17  
wiesz co to jest spółka i wycofanie udziałów i swoich przedstawicieli w radzie nadzorczej? słyszałaś o tym?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:17  
Jak wycofał miasto ze Sztafety i TN?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:19  
Darooo wybacz ale w Twoich poprzednich wypowiedziach nie było mowy o zadnych spolkach tylko o "mieście". Czy miasto i spolka to to samo?! Poza tym od kiedy to spolka jest potrzebna do wplywania na kogokolwiek? A nawet jesli... To czy widziales aby Kuźnia i Siembida byly/li spolka gdzies?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:20  
dario1 zapowiedzial to nie znaczy ze zrobil miasto czyli shrek dlaej ma udzialy w sztafecie niewielkie ale jednak ma

prezia problem polega na tym tylko ze sie zmienil i to juz nie ten sam Andrzej ktory byl przed laty i teraz nawet kumpli dziennikarzy nie szanuje ale chyba sie wszyscy juz przyzwyczailismy jest wygodnie wszytskim i ja i moje cale towarzstow jestemy przekonani ze bedzie rzadzil stalowa wola jeszcze ze 2 kadencje w tak kompfortowej sytuacji prasowej i politycznej -

b byla nadzieja i ja sam ja mialem w po i jednym potencjalnym kandydacie ale dario1 i twoje inne loginy i zwiazane z tym dzialania w realnym swiecie calkowicie mnie odwrocily od inwestycji w te strone ... a siembida nawet jakby mial a nie ma 100 tytulow prasowych w stalowej to i tak ze shrekiem nie wygra

wiec wniosek na dobranoc ze kazdy i tak bedzie przy Andrzeju wierny bo przy wygrywajacym zawsze wiecej ludzi ... znajac zycie ty dario1 tez przynim bedziesz skakal jak pisek mimo ze jestes z PO

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:20  
nic nie rozumiesz, szkoda czasu

nigel zapewniam że niema i wiem to na 100%, nie jestem z PO i PO mi lata a piszę pod tym nickiem tylko i nie sądź mnie po sobie z pozostałą częścią o dziwo się zgadzam

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:24  
hehe a skakał nie będę bo mi się niechce przy nikim skakać, zostawię to tobieumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wiesz Daro? Mialam nie isc na wybory, Ale pojde... Dla Ciebie... I zagłosuje na Jarka. Żeby Ci przyejmnosc sprawic i popsuc statystyki PO umiech Mam taka ochote umiech

Prywatna wiadomość 

ff
eh tak wlasnie wyglada rozmowa z inteligentem PO - nic nie rozumiesz i kropka. o to cale zdanie ;)

ale nic masz racje w jednym - szkoda czasu - umyj ząbki i do poscieli z wiadereczkiem i grabkami

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:27  
nie skomentuję tego bo musiałbym amłolacie napisać coś brzydkiego

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:27  
Heh nigel a może Ty pomożesz, bo daro jednej rzeczy nie rozumie. Twierdzi ze jak na polakacie imprezy jest herb miasta to prezxydent wcale nie pelni patronatu honorowego, ale jak jest herb powiatu to juz starosta jest patronem i ma interes zeby wplywac na ludzi ktorzy wezma w tym udzial. I nie rozumie ze patron honorowy najczesciej jest wspolorganizatorem, bo albo daje kase, albo pomieszczenie, transport albo jeszcze mase innych rzeczy.... Możesz mu to wyjasnic jakos?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:28  
a głosuj na kogo chcesz kwilunia g... mnie to obchodzi, ale oczywiście idź bo to postawa obywatelska

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:28  
ja też zagłosuję na Jarka

Lepsza przyszłość naszego miasta bez PiS !
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:29  
na plakacie pisze organizatorem jest star. stw siembida jak byk, zobacz plakat jest link

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:30  
oooo znowu jakiś klon z 1 postemumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:31  
Człowieku przeciez sam powiedziales w innym temacie, że jak jest herb to jest patronat honorowy a jak jest patronat to jest wspolorganizacja. Ale niektorym nie sa potrzebne pieniadze tak jak w przypoadku imprez. Niektorym wystarczy po prostu lokal na kilka godzin za ktory nie trzeba zaplacic.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:33  
nie umiesz czytać ze zrozumieniem, ech tylko Kurier cię czekagood

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2010r. 00:36  
Nie wiem co mnie czeka - czas pokazę. Poza tym byles w Spolem czy co? Dopiero mowiles ze na oczy nie widziales, a teraz mi piszesz, że mnie Kurier czeka. Hmmm skad nagle ta zmiana? Skad wiesz ze Kurier to nie super gazeta?

Poza tym zadaniem dziennikarza jest pisac a nie czytac umiech

Prywatna wiadomość 

« 1 2 3 4 5 6 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »