Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Czy ktoś z Was miał może problem z ustawieniem języka polskiego w windowsie 7 ? Dodam,że to notebook kupiony w anglii i po przestawieniu w "clock, language and region" na pl nic nie dało....wersja windowsa 6.1.7600, na powitaniu wyskakuje jeszcze home premium,typ systemu x64 - notebook presario CQ61-416SA.Wiem ,że aktywowany tam ma inne dane więc tu był że tak powiem robiony prawie od nowa i po odnowieniu wciąż to samo - język angielski.No i brakuje literki c' . Czytałam ,że się raczej nie da aczkolwiek jest szansa? Może ktoś rozwiązywał już taki problem z powodzeniem???Jakieś propozycje ??? No wiem ,że można dodac spolszczenia ale chyba tu też odpadają....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
|
|
|
|
panel sterowania > system i zabezpieczenia po lewej win update > opcjonalne aktualizacje ptakiem lang pack ;)
|
|
|
|
|
to też nic nie daje
|
|
|
|
W żaden legalny sposób nie można zmienić jeżyka w tej wersji Windowsa, tylko wersja W7 Ultimate ma możliwość instalowania dowolnego języka poprzez Windows update. pozdrawiam
|
|
Dołączył: 5 Sty 2009r. Skąd: Aluminiowy Padół Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
popatrz tu i poczytaj dokładnie
http://www.troch(...)e,1.html miłej zabawy, a jak nie pomoże, to przywieź do mnie, bo visty też sie po polsku nie dało a u mnie jednak działa pukając się w czoło, pokazujesz najsłabiej funkcjonujący element Twojego organizmu! |
|
|
|
|
no właśnie o to mi chodziło,czy da się czy nie....a czy jeśli mam klucz do win 7 to mogę zmienic na ultimate?
|
|
|
|
eh szybkie czytanie nie służy , w win 7 home tak jak kolega wyżej napisał nie ma możliwości legalnie tego zrobić ;)
ps : poszło pw ale nie wiem czy doszło XP |
|
|
|
|
ja mam windowsa7 w języku polskim - działa super
|
|
|
|
|
PW doszło - dziękuje - dam znac jak poszło wieczorem albo z rana
|
|
|
|
sick
j e s t e ś w i e l k i pokłony w Twoją stronę oddaję i dziękuję bardzo za pomoc " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
od tego jest forum wiec nie ma co dziękować ;)
|
|