|
|
|
krok po kroku jeśli można :-] z góry dziękuję
Mijaj zdrów otwarte okna ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prześlij na naszego maila turysta_(at)_stalowemiasto.pl jeżeli jest to relacja turystyczna. Zdjęcia dotyczące bieżących wydarzeń wyślij na stalowe_(at)_stalowemiasto.pl. Jeśli możesz dodaj swój komentarz.
|
|
|
|
|
No a jak chcesz umiescic na forum, albo w swoim art zaladuj takie foto na fotosika i umieśc adres obrazka pomiedzy
[img]....adres obrazka....[ /img] (bez spacji oczywiscie), czy masz na mysli umieszczenie zdj w galerii?? |
|
|
|
|
i co, kamyk, udało sie?
|
|
|
|
|
echelon sam pisze a mi nie pozwala
|
|
|
|
|
ja po prostu chcę dodać jedno zdjęcie do mojego postu, ale chyba dla mnie to za trudna sprawa...
|
|
|
|
zeby spokiowac adres obrazka musisz miec przegladarke fire fox wtedy wrzucarz ten obrazek gdzies do netu, moze to byc wlasnie fotosik.pl, a nawte nasza-klasa.pl, nastepnie klikasz prawym na obrazek i masz tam funkcje "kopiuj adres obrazka", no i kopiujesz, pozniej własnie jak tu pisała Ci panna_p, ten, ze adres obrazka wklejasz miedzy [ img]...[/img] i sie powinien wysiwetlic Sam miałem z tym pprblem hehe bo kazdy gadał o adresie obrazka a ja mialem ie
|
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT ja po prostu chcę dodać jedno zdjęcie do mojego postu, ale chyba dla mnie to za trudna sprawa... kamyk, nie tylko Ty jeden miałeś taki problem ten temat pojawia się co jakiś czas na forum- zerknij tutaj http://www.stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=347687 i próbuj dalej, jeśli masz jakieś pytania pisz w tym temacie albo na prv. Pozdrawiam |
|