NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2 3
Wyprowadzka prezydenta z Wawelu?,
ff
Wysłany: 4 Cze 2010r. 14:18  
Dlatego wyborcoPiS lepiej powiedzieć jak Komorowski w Londynie o gazie łupkowym? To napisz mi w czyim interesie on się wypowiada w ten sposób, Polski czy Rosji?

Nie da się budować przyszłości bez przeszłości, a śp Kaczyński w tej kwestii nie mówił nic ponad to co było, a raczej co nas spotkało. Jeżeli ktoś domagał się odszkodowań (Niemcy) to to mówił o stratach w Warszawie. Niemcy nam nie pomagały odbudowywać Warszawy, sami ponieśliśmy te koszty. Jeśli Rosja uparcie odmawia rehabilitacji polaków, to nie dziw się iż podnosi tą kwestię np w PE (Katyń). Jeśli Żydzi zarzucają nam współpracę z Niemcami przy holokauście, to nie dziw się iż powstają działania mające upamiętnić tych co ratowali Żydów.

Możemy się nie lubieć, ale to nie oznacza że nie możemy się nie szanować. Jeżeli sami będziemy milczeć, to wiecznie będą pisać "polskie obozy koncentracyjny"

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 4 Cze 2010r. 14:18  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Cze 2010r. 14:36  
Szacunku nie zdobędziemy wierno-poddańczą postawą. Duma nie jest cechą niewolnika i tu thorongil dobrze piszesz, musimy pamiętać o swojej historii, a to, że nasi sąsiedzi wobec nas popełnili grzechy w przeszłości nie oznacza, że mamy udawać niepamięć z obawy, o to, że nas nie będą kochać. Niektórzy mylą pamięć z nienawiścią, ale to chyba zahacza już o patologię...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 15:13  
acer , wyborcaPiS i NonotFrugo a raczej jedna i ta sama osobo,co tez sie juz dowiedzialem;) prosze cie idz sie przejdz na dwor,pobiegaj sobie porozmyslaj albo poprostu przestan siac ta prokomunistyczna propagande twojej przegranej partii,nudne to juz jest i inni ludzie przestaja przez to zagladac na forum,andrzejku ty tez nie masz innego zycia poza online? mowie wam dobrze wam zrobi,swieze powietrze,sloneczko ;)

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 15:25  
abstrakcyjny: mam maleńką prośbę. Weź się ode mnie odseparuj:-)))

A co do rozmowy Lecha z Jarosławem to też jestem ciekawy. Albo przegapiłem, albo Jarosław nie zdradził o czym rozmawiali???

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 17:00  
CYTAT
gdy pisze się o waszym idolu

ktosik i bokser czasami tylko zmieniają niki i gościu tak jakby sam ze sobą dyskutował umiech

Wydaje ci się, że taki jesteś sprytny, ale niestety tylko tak się tobie wydaje. A co do idola to mi nie jest potrzebny w ogóle i nie potrzebuję w przeciwieństwie do ciebie takich kierowników ideologicznych. Zresztą widać tu na forum jak objawia się twoja miłość i ślepa wiara jaką przejawiasz w stosunku do całego PO, Komorowskiego, jego kierownika Tuska w postaci propagandowej sraczki zalewającej tu prawie wszystkie tematy.

Zresztą muszę dodać, że szanuję ludzi którzy mają coś do powiedzenia, kierują się zasadami i są mądrzy i wykształceni.
O Bronku tego powiedzieć nie mogę. Kiedy go słucham to słyszę tylko ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble .... i tak do znudzenia

A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Cze 2010r. 21:47  
CYTAT
ja wiem, że są to dla was tematy nie na rękę, gdy pisze się o waszym idolu Kaczyńskim i to negarywnie.

młodzieżówka pisu, ma tu swój wkład agitacji wyborczej.

ktosik, bokser, wiktor, olivvia. Oni chcieli by same pochwału o świętym Kaczyńskim z Wawelu oraz o małym Jarosławie.

ktosik i bokser czasami tylko zmieniają niki i gościu tak jakby sam ze sobą dyskutował umiech

Wpadasz w obsesje, jeżeli ktoś ma inne poglądy i zdania niż Twoje jest już podejrzany.

Młodieżówka pisu - dobreumiech

Pomyliłeś się chłopcze, wyjdz na zewnątrz i dotleń się.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Wrz 2010r. 16:45  
Im wyższe wykształcenie i status społeczny, tym większy sceptycyzm wobec pochówku Lecha Kaczyńskiego na Wawelu - wynika z sondażu OBOP. 63. proc. ankietowanych miejsce pochowania byłego prezydenta uznało za niewłaściwe.

Więcej... http://wybor(...)zhgg3zDx

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Wrz 2010r. 18:01  
wg badań Komorowski miał mieć ponad 50 % w I turze wyborów, zapewne też wykształconych, i? :]

Prywatna wiadomość 

« 1 2 3

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »