|
|
|
Mam nadzieje, ze w Stalowej Woli i okolicy są jeszcze osoby które również oddadzą na niego swoje głosy.
Oby nie powtórzyła się sytuacja, że na podkarpaciu wygrywa PiS. Wiadomo, że u nas bieda, ale mam nadzieję nie ciemnota... http://www.youtu(...)gMbcfabM Zapraszam do obejrzenia innych filmów, oraz do odwiedzenia bloga: http://korwin-mikke.blog.onet.pl/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zawsze
tylko reszta taka jakaś skażona socjalnym wirusem, taki kraj I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
ano glosujcie ^^ http://www.wybory.xaa.pl zerknijcie w archiwum i patrzcie jak rosnie poparcie dla jkema :]
|
|
|
|
|
I ja także.. a najlepsze na końcu..
Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
ma mój głos
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Przez swoje poparcie wobec legalizacji marihuany pewnie też zdobędzie głosy niezdecydowanych
|
|
|
|
|
A ja mam pytanie do wszystkich nawiedzonych popierających JKM: kogo poprzecie w II turze, bo tam już Korwina nie będzie?
|
|
|
|
|
A może będzie???
A może Jarosława nie będzie??? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
spx
I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
Spot Internetowy:
Czego popieram JKM ? Bo jest konkretny i nie zmienia zasad od wielu wielu lat. Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT I ja także.. a najlepsze na końcu.. Facet mądrze gada Niestety większość społeczeństwa słysząc JKM uśmiecha się jak ten przygłup z mikrofonem tok fm na tym filmie |
|
|
|
|
http://wybory.onet.pl/prezydenckie-2010/index.html
Sonda po prawej: Komorowski - 43% (40808) Kaczyński - 27% (24342) Korwin-Mikke - 14% (12843) |
|
|
|
|
Chociaż jest niemal pewne, że JKM nie przekroczy 5% to i tak ma mój głos.
Zabiorę Twoją Wypłatę |
|
|
|
|
ja takze zaglosuje na tego pana, moim zdaniem jedyny kandydat ktory ma szanse cos zmienic, a ze jest specyficzny... przynajmniej nie brakuje mu inteligencji i wlasnego zdania
non serviam |
|
|
|
|
Bije z niego inteligencja juz z samego wyglądu.
|
|
|
|
|
" Bije z niego inteligencja juz z samego wyglądu."
Olivvia to moze lepiej o panu kaczynskim sie nie bede wypowiadac idac twoim tokiem rozumowania non serviam |
|
|
|
|
CYTAT Chociaż jest niemal pewne, że JKM nie przekroczy 5% to i tak ma mój głos. a mnie sie wydaje ze moze zaskoczyc :] pamietam kilka lat temu rozsylalismy ze znajomymi piekne plomienne maile/wiadomosci na gronie/forach pod pieknym tytulem idea wolnosci, zainteresowanie srednie na jeza, ewentualnie cos w desen ze mamy pod deklem :] teraz sie sporo pozmienialo, na sm tez wystarczy kuknac ^^ przed samorzadowymi nie bylo tyle entuzjazmu dla jkma ^^ kutak 2ga tura pewnie komorowski, nie dlatego ze lubie bardziej od jarka, lataja mi jednakowo, ale niech pelowiacy maja i wlasnego prezydenta, niech pokaza ze nie sa w stanie do wyborow parlamentarnych podjac zadnych decyzji, nie beda mogli zgonic na prezydenta z opozycji, niech ten prowy wytwor peknie i moze cos sie zacznie dziac :] edit: jednak bez linkow :] zyczliwi z serwisow juz wywalili ;p |
|
|
|
|
No ciekawy jestem wyniku Korwina. Trochę by zaskoczył jak by miał wyższy od któregoś z wielkiej dwójki i wszedł do II tury:-))
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
http://youtube.com/watch?v=t1wJkoKr-hk
Bronek z Kaczką trzęsą portkami na myśl o debacie z pozostałymi kandydatami na fotel prezydenta: P.S. Jak osadzić w wypowiedzi klip z YT? Zabiorę Twoją Wypłatę |
|
|
|
|
CYTAT http://youtube.com/watch?v=t1wJkoKr-hk Bronek z Kaczką trzęsą portkami na myśl o debacie z pozostałymi kandydatami na fotel prezydenta: P.S. Jak osadzić w wypowiedzi klip z YT? Na dole w YouTube masz taką ramke "Umieść" klikasz i kopiujesz cały tekst czy kod i wklejasz. Co do samego filmiku: To pokazuje jaka jest demokracja i jaki jest wybór. Ludzie którzy choć odrobinę interesują się polityką i wiedzą, że po owocach poznaje się ludzi nie mają najmniejszych szans aby jego kandydat wygrał, bo wygra osoba popularyzowana w mediach, wygra osoba wskazana przez tuzin idiotów tylko dlatego, że idiotów było więcej... Demokracja to najgłupszy ustrój w którym nawet Lepper może odnieść zwycięstwo a do zwycięstwa wystarczą układy z mediami czy służbami. Całą tą sytuację pokazał Smoleńsk - Kaczyński lecąc tam był największym kartoflem i karłem a wracał jako bohater i mąż stanu - to pokazuje jak bardzo łatwo można ludźmi manipulować i zmieniać ich decyzję. Ja osobiście miałem dobre zdanie o nieżyjącym już Lechu Kaczyńskim nie był ani kartoflem ani mężem stanu dla mnie, był jednym z lepszych prezydentów jeśli chodzi o reprezentacje nie zgadzałem się z jego socjalną polityką ale jako prezydent był w miarę dobrym prezydentem. Same debaty: Widać, że nie chodzi o wagę argumentów tylko o sławę.. Więc CZYM jest Demokracja ? Idziemy na szopkę pod tytułem znowu wybieram między deszczem a ulewą. No i mój ulubiony najbardziej obiektywny dziennikarz w Polsce pan nieomylny i najbardziej niezawisły Tomek Lisek na usługach WSI SB WSW czy UOP Jeżeli uważacie że demokracja coś zmieniła w tym kraju to się grubo mylicie. Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
Człowieku uważałam Cię za inteligenta ale teraz zmieniam zdanie. Ten błazen tak samo głosuje jak PO SLD I PSL to jedna szajka.
|
|
|
|
|
CYTAT Człowieku uważałam Cię za inteligenta ale teraz zmieniam zdanie. Ten błazen tak samo głosuje jak PO SLD I PSL to jedna szajka. można rozwinąć ? Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
Janusz Korwin Mikke znalazł by napewno pracę w cyrkujako błazen.
|
|
|
|
|
~Olivvia ty wiesz bo już tam pracujesz?? Jako błazen??
|