|
|
|
– Jako szef gabinetu spraw zagranicznych w gabinecie cieni, jaką widziałby pan możliwość rozwiązania sporu z burmistrzem Jersey City? – zapytał dziennikarz.
Pierwsza odpowiedź już była dziwna... – Jeszcze raz, przepraszam? – dopytał Trzaskowski. Konrad Piasecki musiał powtórzyć pytanie: – Pomnik katyński, Jersey City, co z tą historią zrobić, pańskim zdaniem? Pytam człowieka od spraw zagranicznych. – Mówiąc szczerze, nie znam sprawy – odpowiedział kandydat na prezydenta Warszawy. Zbyt pochłonięty przygotowaniami do Parady. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT – Jako szef gabinetu spraw zagranicznych w gabinecie cieni, jaką widziałby pan możliwość rozwiązania sporu z burmistrzem Jersey City? – zapytał dziennikarz. Pierwsza odpowiedź już była dziwna... – Jeszcze raz, przepraszam? – dopytał Trzaskowski. Konrad Piasecki musiał powtórzyć pytanie: – Pomnik katyński, Jersey City, co z tą historią zrobić, pańskim zdaniem? Pytam człowieka od spraw zagranicznych. – Mówiąc szczerze, nie znam sprawy – odpowiedział kandydat na prezydenta Warszawy. Zbyt pochłonięty przygotowaniami do Parady. Pan Prezydent Szlezak pisal do burmistrz Bostonu i chciał przetransportować rzeźbę Pana Pityńskiego do Stalowej Woli. Ale nie odpisano do Pana Prezydenta. Zŕódło Facebook post ze statusem publiczny. |
|
|
|
|
To źle zrobił Pan Prezydent, pomnik w NJ i MA jest bardzo istotny. Paweł Kukiz niespodziewanie zatweetował ze Rosjanie zrobili Holocaust w Katyniu kilkuset Żydom. Ja myślałam ze to byli Polacy bo o nich upominają się od dziesięcioleci Polacy. O podobną liczbę Polaków w Jedwabnem upominają się Żydzi.
|
|
|
|
CYTAT To źle zrobił Pan Prezydent, pomnik w NJ i MA jest bardzo istotny. Paweł Kukiz niespodziewanie zatweetował ze Rosjanie zrobili Holocaust w Katyniu kilkuset Żydom. Ja myślałam ze to byli Polacy bo o nich upominają się od dziesięcioleci Polacy. O podobną liczbę Polaków w Jedwabnem upominają się Żydzi. Nie tobie oceniać! Bo widać że całego wpisu nie znasz lub go celowo pomijasz. Jak zwykle zręsztą co można odczuć czytając tyle twoich wpisów. Jaki one harakter i cel. |
|
|
|
|
Mam prawo wyborcze, nam oceniać kazano.
|
|
|
|
CYTAT Mam prawo wyborcze, nam oceniać kazano. tak, tak, tak, raz piszesz jedno raz drugie bez większego sensu aby tylko zapunktować pis przecież twój jeden wpis zaprzecza drugiemu odnośnie rzeźby a jak już nie wiesz co można jeszcze wpisać to kręcisz duby smalone aby odwrócić uwagę od faktów PS. nie chwal się, że masz prawo wyborcze bo prawa wyborczego pozbawieni są .... |
|
|
|
|
Nie słyszałem dlaczego Boston nie odpowiedział?
|
|
|
|
|
CYTAT Nie słyszałem dlaczego Boston nie odpowiedział? Bo tłumaczeń i odpowiedzi nie było. |
|
|
|
|
Wystąpienie opozycji na inauguracji sezonu wyborczego nie odbiegało od wystąpień na forum.
|
|
|
|
Oznacza to tyle, że ta "opozycja" zapewne nieźle udziela się na tym forum.
Jaki mają poziom - każdy widzi. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Oznacza to tyle, że ta "opozycja" zapewne nieźle udziela się na tym forum. Jaki mają poziom - każdy widzi. Ale pracowitych wiernych nikt nie pobije (3286 i rośnie) |
|
|
|
|
Moja obiektywność jest niepodważalna. Uważasz że poruszyli inne tematy? Nawet słownictwo jest równie skąpe.
|
|
|
|
CYTAT Moja obiektywność jest niepodważalna. Uważasz że poruszyli inne tematy? Nawet słownictwo jest równie skąpe. Pracowity wierny pisu No pokaz nicki ktore od lat tak czesto wypisują o opozycji jak ty o pis |
|
|
|
|
Daj mi dobry temat a nie fejk a napisze. Prawda się obroni i mój obiektywizm.
Rozpoczął prace powołany przez prezydenta Andrzeja Dudę Komitet Obchodów 100-lecia Niepodległości. Kiedy jednak popatrzymy na skład tego gremium – poraża brak demokracji. Trudno powiedzieć, czy to wynik przeoczenia, czy raczej poprawności politycznej, graniczącej z wyparciem się najpiękniejszych wątków polskiej niepodległości. Teraz ty napisz Grzesiu. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Nie muszę wklejać ja tu nie pracuję
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zamyślił się w kurtuazji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Byli ambasadorowie, którzy powołali Konfederacje Ambasadorów Polskojęzycznych,
twierdzą, iż Polska postrzegana jest jako "chory człowiek" nie przystający do wartości postępu i demokracji w wersji Fransa Marksa Timmermansa. Jan Barcz - zabezpieczenie operacyjne, rejestrowany przez Departament I [wywiad cywilny] od 1981 r. Maria Krzysztof Byrski - rozpracowywany, a także opracowywany jako kandydat na TW Paweł Dobrowolski - rejestrowany przez Departament II [kontrwywiad] jako TW Grzegorz Dziemidowicz - był w zainteresowaniu Zarządu II SG [wywiad wojskowy] Marek Grela - rejestrowany przez Departament I, są mikrofilmy dotyczące jego osoby, ale brak możliwości weryfikacji jej zawartości Tomasz Knothe - był zarejestrowany przez Departament I - brak charakteru rejestracji. W IPN zachowały sie materiały wytworzone przez Dep. I [wywiad] Maciej Kozłowski - sprawa znana w mediach - zgodnie z prawdą "sądową" niewinny kłamstwa lustracyjnego, pomimo materiałów i dowodów procesowych Maciej Koźmiński - rejestrowany jako kandydat na TW, a następnie jako zabezpieczenie operacyjne Jerzy Kranz - rejestrowany jako kandydat na TW Henryk Lipszyc - rejestrowany jako kandydat na TW Jerzy Marian Nowak - rejestrowany przez Departament I [wywiad] jako TW Piotr Nowina-Konopka - rejestrowany jako zabezpieczenie przez Inspektorat 2 WUSW Gdańsk Agnieszka Magdziak - rejestrowana jako zabezpieczenie operacyjne Piotr Ogrodziński - rejestrowany jako zabezpieczenie operacyjne Ryszard Schnepf - rejestrowany przez Departament I [wywiad] - brak charakteru rejestracji Tadeusz Szumowski - rejestrowany jako kandydat na współpracownika przez Zarząd II SG [wywiad] Maria Wodzyńska - rejestrowana jako TW O innych nie wiemy ale usłyszymy od nich samych Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Biedne ofiary politycznej zemsty PiSu....
"Niedawno Prokuratura Krajowa wystąpiła o uchylenie immunitetu Sławomirowi Neumannowi. Efektem działań Neumanna w resorcie zdrowia było "osiągnięcie korzyści majątkowych w wysokości 13,5 miliona złotych przez warszawską klinikę medyczną, która bezprawnie pobierała od pacjentów opłaty za zabiegi finansowane w rzeczywistości przez Narodowy Fundusz Zdrowia". Mimo wykrytych nieprawidłowości Narodowy Fundusz Zdrowia – wskutek nacisków wiceministra Neumanna – wycofał się z wypowiedzenia klinice kontraktu i przedłużył go na kolejny rok" Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A czasem ta nieprawidłowość nie polegała na tym, że klinika za dodatkową opłatą wstawiała pacjentom lepsze soczewki
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Gdyby tak było - nie byłoby postępowania prokuratorskiego.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
PO już straciło swój czas na rządzenie...
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Teraz ma czas na więzienie ("chwilową niedyspozycję").....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|