|
|
|
Walka z liberalnym lewactwem trwa na całym świecie: wyczuwają koniec swojej epoki, bananowej republiki europejskiej.
Finansowa blokada Marie Le Pen. Żaden bank nie chce udzielić jej kredytu na kampanię wyborczą! Oto w miłującej wolność Francji nie znalazł się bank, który liderce poważnej partii udzieliłby kredytu. Więcej - banki odmówiły nawet spotkania w tej sprawie. Co innego Frank Petru :-) Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Walka z liberalnym lewactwem trwa na całym świecie: wyczuwają koniec swojej epoki, bananowej republiki europejskiej. [justify]Finansowa blokada Marie Le Pen. Żaden bank nie chce udzielić jej kredytu na kampanię wyborczą! Oto w miłującej wolność Francji nie znalazł się bank, który liderce poważnej partii udzieliłby kredytu. Więcej - banki odmówiły nawet spotkania w tej sprawie. Co innego Frank Petru :-) Jest takie coś jak zdolność kredytowa, gdyby miała by dostała CYTAT Francuzi powinni zrobić publiczną zrzutkę na obronę demokracji. Skoro ma tylu gorących zwolenników, powinni taką zrzutkę zrobić I po co bić pianę Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Robercie, co chciałeś dopowiedzieć?
|
|
|
|
Jak mogą określić jej zdolność kredytową skoro nie chcą sie z nią nawet
spotkać? Chyba, że "Maciej Wróż" ma u nich etat. |
|
|
|
|
płacz i zgrzytanie zębów Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Macieja zatrudnił bananowy chłoptaś, teraz razem babrają się w fusach wróżąc koniec Jarka
Ale jak już zauważyliście to on ten koniec zapowiadał już kilkanaście razy. A Pis z tygodnia na tydzień ma coraz to większe poparcie. Trzy kadencje na sto procent |
|
|
|
|
Nowoczesność w domu i w zagrodzie Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Jest i pan Fakturka
|
|
|
|
|
Petru działa na szkodę Polaków - banicja na Maderę? - Wyobraźmy sobie, że Polska emituje obligacje na 10 lat i gdy budżet za 2 lata zostanie zakwestionowany przez TK, ta obligacje nie będzie ważna, bo wyemitowano ją na podstawie nielegalnego budżetu. I kto kupuje taki papier, ma niepewność, czy będzie ważny czy nie. Będą drogie dla państwa. Nie ma w świecie nic gorszego jak niepewność - podsumował swoje życiowe osiągnięcie Frank Petru. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
To są zwykli targowiczanie.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Orban wprowadza kontrole sponsorowanych przez Sorosa organizacji para-politycznych Czy PO .N i KOD się opamiętają i staną w jednym szeregu w walce o Polską Racje Stanu? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Kaucja czy ugoda ?
CYTAT Czy PO .N i KOD się opamiętają i staną w jednym szeregu w walce o Polską Racje Stanu? Wolska racja stanu powiadasz kolego Dziś PO pokazało siłę i karłowatość karakana ... Odbije mu się to czkawką już niebawem ... módl się z edem coby Du*a się ogarnął i nie podpisał tego bubla ps. Ostatnio ucichł temat ale złapali już tego niegodziwca ()co w WCie nazwał Andrzeja po imieniu ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Do setki został jeden krok. To mnie onieśmiela ale i motywuje. Dasz rade pozostać gentlemanem dłużej niż 5 minut?
|
|
|
|
Setki ci nie dadzą za te parę gramów ... ale tak z ciekawości co było w tych buteleczkach ?
Gentlemen to ja mam na drugie imię "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
To dobrze ze się ochrzciłeś. Do trzeciego imienia jednak nie dotrwałeś.
// Nawiązałam do twojego wyniku z Kultury i Obycia wśród Ludzi. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
savoir vivre mam na high level-u Musisz mi zaufać ...
CYTAT ...W jego torbie podróżnej policjanci znaleźli 9 woreczków ze sproszkowaną substancją i trzy buteleczki z nieznanego pochodzenia cieczą. to co było w tych buteleczkach ? ps. Mam i trzecie imię ...My katolicy już tak (często) mamy "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Nie wiem co praktykujesz, ale to nie to....
|
|
|
|
CYTAT savoir vivre mam na high level-u Musisz mi zaufać ... z was tacy katolicy jak z Petru mąż stanu... Katolik nie wyzywa innych od ćwierćmózgów,pislamistów,kalek intelektualnych,nie pisze ze sie usrali po uszy....
CYTAT ...W jego torbie podróżnej policjanci znaleźli 9 woreczków ze sproszkowaną substancją i trzy buteleczki z nieznanego pochodzenia cieczą. to co było w tych buteleczkach ? ps. Mam i trzecie imię ...My katolicy już tak (często) mamy Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Robercie, co chciałeś dopowiedzieć? A czego nie rozumiesz ? Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Banan: dziś PO pokazało siłę i karłowatość karakana... Dziwne,bo wszędzie czytam,ze Jarek ich rozegrał,nawet Protasiewicz,były POwiec tak mówił...
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
"poseł" Michał Szczerba żalił się do mediów, że Marszałek, nie cofnął jego wykluczenia z obrad. Kłamał. Otrzymał zastępczą kartę do głosowania i deklarację pomocy od pracowników kancelarii w odblokowaniu oryginalnej karty.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Powróćmy do przyszłości PO Prezes Sądu Apelacyjnego w Krakowie Krzysztof Sobierajski został zawieszony w czynnościach służbowych na 3 miesiące - informuje RMF FM. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Dzisiaj w pięknym stylu Jarek znokałtował Petru i Schetyne. PiS to gracze z pierwszej ligi, a opozycja to jednak jeszcze raczkuje w okręgówce.
|
|
|
|
|
Złożył wniosek aby nie finansować partii z budżetu państwa a teraz chce nowych wyborów
by dostać dotację dla N. z budżetu państwa Emotikon |
|
|
|
|
Zacytuję Banana: "Dobrze,ze Pan Ryszard się ogarnął i nie rozmawia z oszołomami (pisowskimi)...".
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|