|
|
|
CYTAT CYTAT Wiemy ze jesteście.... Ja nie jestem! A kim jesteś [wygenerowano]? Wiem że [wygenerowano] Coś więcej o sobie. Śmiało przedstaw się Moderowano przez: magpie Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi, unikajmy wulgaryzmów, agresji i wzajemnego obrażania się
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Je suis Bolek!
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
He he cienkie bolki z PO
Gdzie sie podziały nasze forumowe bolki banan i ten od lichwy.? "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Wychowali sobie następców! Genetycznie zaprogramowane bezmózgi do walki z kaczyzmem. Zawsze twierdziłem , że Banan zasłużył na Nagrodę Darwina jak mało kto! Ale jednak geny przekazał , sprawa upadła!
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Wiemy ze jesteście.... Ja nie jestem! ZAKODOWANI zabolcowani OSZUŚCI |
|
|
|
|
Himalaje absurdu i bananów zdobyte. Sierakowski porównał "el.Bolka" do... Mickiewicza Adama
Reżimowe z Krytyki Politycznej są wierne, czekamy na pierwsze harakiri http://niezalezna.pl/76650-himalaje-absurdu-zdobyte-sierakowski-porownal-bolka-do-mickiewicza-adama |
|
|
|
|
Idą w zaparte tak jak nasz lokalny rezydent Ministerstwa Prawdy. Cyrk bez wejściówek, bawmy się za darmo Himalaje el.bolków
Palikot ma godnego następcę: Petru bredzi o współpracy UB z Kaczyńskim
Co kryje archiwum Jaruzelskiego? „Niektóre materiały to bomba” Nie zdziwiłbym się, jeśli właśnie do Pułtuska trafiłyby materiały. Są tam ludzie, którzy wspierali Jaruzelskiego. Uczelnia w Pułtusku to dzieło dawnej profesury PZPR-owskiej, która stworzyła tam sobie przechowalnię i miejsce do zarabiania pieniędzy. To komunistyczny skansen - mowi Dr Lech Kowalski. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
W opublikowanych ostatnio aktach znajdują się utrzymane w czołobitnym tonie list Andrzeja Celińskiego i Daniela Passenta "TW Daniel" do Kiszczaka - z lat dziewięćdziesiątych.
Proszę przyjąć wyrazy prawdziwego szacunku dla osobistej odwagi i dla mądrości, które przyczyniły się do wytworzenia nowej szansy dla odbudowy i wzmocnienia polski. Proszę też przyjąć szczere życzenia zdrowia, aby nie zabrakło sił dla pomyślnego dokończenia tego historycznego procesu zmian, którego jest Pan tak znakomitym uczestnikiem. Szanowny Panie Generale! W tych trudnych dla kraju i Pana osobiście dniach ośmielam się napisać kilka słów, by dać dowód pamięci i poparcia dla linii, którą Pan realizuje - pisał m.in. Daniel Passent do Kiszczaka. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Sama muszę pisać o PO ! brrr Moderowano przez: magpie Po co tyle razy wpisywać jeden wyraz? 100dni > 2900dni Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Wstydzą się przyznać?
|
|
|
|
|
Wina Tuska ;-)
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Wina Tuska ;-) Wow nawet długość życia wzrosła Faktycznie to byli cudotwórcy. |
|
|
|
|
No, wina Tuska ;-)
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT No, wina Tuska ;-) A tabelę sporządził P.Święcicki. Pewnie wiele z tych cudów (pomijając długość życia) ma naklejkę "sfinansowano ze środków UE",a z pustego to nawet Salomon... Bezrobocie spadło,bo kraje zachodnie dawały prace nawet bez znajomości języka itd. Można by to roztrząsać na różne kawałki,ale jest jak jest. |
|
|
|
|
Dalibor To spadło czy nie? A środki UE pomogły czy nie? Można się przyczepiać ale jak widzę logicznie, konstruktywnie skrytykować nie potrafisz.
Wina Tuska ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Z pozycji lezącej wstaliśmy na kolana, a mogliśmy siedzieć.
|
|
|
|
|
Ja dumnie stoję. Wy dalej na kolanach.
Wina Tuska ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Dalibor To spadło czy nie? A środki UE pomogły czy nie? Można się przyczepiać ale jak widzę logicznie, konstruktywnie skrytykować nie potrafisz. Wina Tuska ;-) Tamten okres to praca dostępna dla każdego,bo większość wyemigrowała za granice, w PL brakowało rąk do pracy PO nie ma w tym zasługi. Bardziej logicznie się nie da, więc Twoja duma jest dla mnie jak zdanie Hołdysa |
|
|
|
|
Większość wyemigrowała? Podaj dane statystyczne. Tamten okres? Przed Tuskiem nie emigrowali? A teraz przestali emigrować? A może wracają? To kto powinien zebrać laury za zmniejszenie bezrobocia? Kosmici? A może Jarek z Lechem już to opracowali w latach 70 i teraz tylko plan został zrealizowany? Wina Tuska ;-)
PS. No tak, moja duma bez poparcia PiS nic nie warta. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Większość wyemigrowała? Podaj dane statystyczne. Tamten okres? Przed Tuskiem nie emigrowali? A teraz przestali emigrować? A może wracają? To kto powinien zebrać laury za zmniejszenie bezrobocia? Kosmici? A może Jarek z Lechem już to opracowali w latach 70 i teraz tylko plan został zrealizowany? Wina Tuska ;-) PS. No tak, moja duma bez poparcia PiS nic nie warta. Jak było zapotrzebowanie na pracowników w zachodnich firmach,to składałem papier, dostawałem prace i jechałem - zasługa PO czy wina Tuska, m.in takie sytuacje przyczyniły się do zmniejszenia bezrobocia. Nie przypisuje takich sukcesów żadnej partii politycznej, potrafisz to ogarnąć czy dalej będziesz trwał dumnie przy swoim ? |
|
|
|
|
Przed Tuskiem nie było emigracji?
PS no i co z tą większością? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Przed Tuskiem nie było emigracji? PS no i co z tą większością? Oczywiście,że była,ale jak miałeś okazje pracować za granicą w latach 2003-2010 to byś wiedział o czym pisze,jak nie miałeś to pozostają Ci tabelki. |
|
|
|
|
O jej. No nie pracowałem bo nie miałem takiej potrzeby. No to nie pogadamy. Wszystko tak na własnym przykładzie i ciele doświadczasz? Z innych źródeł wiedzy nie czerpiesz? OK, pewnych tematów nie będę poruszał. ;-)
No i co z tą większością? Tabelki ci nie pasują to jak to potwierdzisz? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT O jej. No nie pracowałem bo nie miałem takiej potrzeby. No to nie pogadamy. Wszystko tak na własnym przykładzie i ciele doświadczasz? Z innych źródeł wiedzy nie czerpiesz? OK, pewnych tematów nie będę poruszał. ;-) No i co z tą większością? Tabelki ci nie pasują to jak to potwierdzisz? Nie muszę niczego potwierdzać,bo mi to jest do niczego nie potrzebne. Wyjaśniłem Ci sytuacje na prostym przykładzie, tyle w temacie. |
|