|
![]() |
|
Jest co najmniej trzech ludzi na tym forum , którzy cytują głównie z Lisa ( jego produktów).
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Co ja poradze, że swój do swego ciągnie. Od dawna wiadomo, że muł na dnie leży...
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Do dalszej części Twojego postu nie jestem w stanie się odnieść, po prostu nie rozumiem o co Ci chodzi?. Czego nie rozumiesz w stwierdzeniu ...PiS-da pisowska chowa się za immunitetem ?...Wiem że możesz nie wiedzieć o którą chodzi tyle tam tego jest ... Pan Lis jak mówisz to jeden z rzetelniejszych dziennikarzy w tym kraju fakt niezaprzeczalny ... Teraz może napiszesz mi ile razy prawicowe brukowce przepraszały za cytowanie wynalazków przygłupa Macierewicza i ogłupianie podobnych tobie ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Ok , a co z moim linkiem?
![]() |
|
|
![]() |
|
Myślę, że nie ma żadnego smrodu, a wręcz przeciwnie z czego niestety albo raczej stety nie zdaje sobie sprawy Lis. Ale już łapia temat propagandysci PO, bo tak nie działają lub z mniejszą intensywnoscią.
Lis swoim "rzetelnym" dziennikarstwem (jak zreszta Wyborcza)wyrobił sobie opinie kłamcy i platfusowego aparatczyka. Wszyscy wiedzą, że atakuje osoby szczególnie niebezpieczne dla PO i jeśli ktoś znajdzie sie na jego okładce to wzbudza współczucie i wyrasta na bohatera ludu pracującego miast i wsi. Ponadto wykładnikiem postzregania sytuacji w Polsce przez ludzi jest ich sytuacja materialna. Większość żyje od pierwszego do pierwszego, wydatki na mieszkanie, wyżywienie, edukacja dzieci i drobne remonty, samochód pochłaniają wszystkie zarobione środki, a i tak do tego dochodzi strach o utratę tego co jest. To już nie życie, ale wegetacja, a w telewizji ciagle te Bahamy i Słoneczny Patrol i dziennikarz zarabiający 50 tys na miesiąc. |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Oraz związkowiec zarabiający 4 średnie krajowe, który żyje na koszt związku
![]() ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ok , a co z moim linkiem? ![]() Działa ... Jak to było z tymi ośmiorniczkami ??? Dziś coś cicho o ... "flakach z kalmarów" (itp) ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT Oraz związkowiec zarabiający 4 średnie krajowe, który żyje na koszt związku ![]() ![]() Tak jak większość Polaków żyje na koszt pracodawców ![]() Biedni pracodawcy, tyle ludzi utrzymać... ![]() Dobrze, że kapitał zagraniczny sie dokłada, bo nie daliby rady ![]() |
|
|
![]() |
|
Banan daj sobie + 20 za to,że dzielisz się swoją chor....pasją w nie odpowiednim temacie. Bądź rzetelny tak jak P.Lis w Twoich oczach.
"Niska frekwencja dowodzi, że zdaniem Polaków o takich kwestiach, jak te postawione w referendum powinni decydować politycy - powiedziała w poniedziałek rzeczniczka sztabu PO Joanna Mucha, komentując przebieg niedzielnego referendum." "Bronisław Komorowski, kiedy ogłaszał to referendum, wychodził naprzeciw swojemu politycznemu przeciwnikowi, czyli Pawłowi Kukizowi - mówiła podczas poniedziałkowej konferencji prasowej Joanna Mucha. "Chcieliśmy uzyskać informację" Dodała, że w kwestiach postawionych w pytaniach referendalnych, Platforma "zrobiła to, co mogła zrobić": wprowadziła JOW-y w wyborach do Senatu, obniżyła finansowanie partii politycznych o 50 proc. i przeprowadziła przez Sejm ustawę, wprowadzającą w prawie podatkowym zasadę, że wątpliwości będą rozstrzygane na korzyść podatnika." http://www.tvn24(...)045.html Pytanie numer 2 brzmiało: "Czy jest Pani/Pan za utrzymaniem dotychczasowego sposobu finansowania partii politycznych z budżetu państwa?" |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Ale na przemarsz LGTB trzymających sie za rączke od razu by zgodę wydali.
|
|
|
![]() |
|
Znalezione w sieci:
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Premierzyca ma 'bardzo' słowiańską urodę. Macie ja w burce? Jestem ciekawa jak się prezentuje.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT (Marek370 ) Tak jak większość Polaków żyje na koszt pracodawców ![]() Biedni pracodawcy, tyle ludzi utrzymać... ![]() Dobrze, że kapitał zagraniczny sie dokłada, bo nie daliby rady ![]() A to nowość, większość Polaków dostaje rabat na zakładowe hotele, mieszka w służbowych mieszkaniach i jeździ służbowymi samochodami? Próbujesz nieudolnie manipulować? Ja mam służbowe auto i przepisy w Polsce są takie, że aby go używać prywatnie ponoszę opłatę 250 zł/m-c. No i nie mam kierowcy ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
No dobra, to kawa na ławę. Myślałem, że moje aluzje i ironie sa dośc proste. Na pewno dużo łatwiejsze niż tej pani powyżej.
On nie żyje na koszt związku, tylko pracuje dla związku i za to otrzymuje wynagrodzenie, tak jak my nie żyjemy na koszt pracodawców, tylko dla nich pracujemy. Jest jak prezes dużej firmy, a oni zarabiają duże pieniądze. A czemu prezesi zarabiają tak duże pieniądze to sie mnie nie pytaj. Też mi sie wydaje, że powinni zarabiać np rozwożeniem pizzy, a prezesować po godzinach za darmo. |
|
|
![]() |
|
Lis juz po aferze z corka Dudy powinien odejsc,a teraz jeszcze jak sie okaze,ze i tu sciemnial to jest skonczony... Jak on to mowil: "nie mozemy mowic powaznie,bo powaznie znaczy nudno. A nudno to te barany wezma pilota i przelacza..."
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
PLATFORMA OBYWATELSKA ZACIERA ŚLADY.
Nowe rozporządzenie umożliwi niszczenie dokumentów http://gpcod(...)2vkMt2rc "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
![]() |
|
CYTAT (Marek370) No dobra, to kawa na ławę. Myślałem, że moje aluzje i ironie sa dośc proste. Na pewno dużo łatwiejsze niż tej pani powyżej. On nie żyje na koszt związku, tylko pracuje dla związku i za to otrzymuje wynagrodzenie, tak jak my nie żyjemy na koszt pracodawców, tylko dla nich pracujemy. Jest jak prezes dużej firmy, a oni zarabiają duże pieniądze. A czemu prezesi zarabiają tak duże pieniądze to sie mnie nie pytaj. Też mi sie wydaje, że powinni zarabiać np rozwożeniem pizzy, a prezesować po godzinach za darmo. Myślałem, że wyraźnie napisałem o co mi chodzi niestety nie złapałeś lub złapać nie chciałeś. Nie mam pretensji o pensje jaką otrzymuje tylko wszystko wokół. Związkowcy by go rozliczyli gdyby to szło z ich składek. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Pensja plus gratyfikacje i przywileje wynikajace ze stanowiska to raczej jeden temat, także myślę, że sie zrozumieliśmy.
Osobiście za rozwalenie Platformy dałbym mu jeszcze dodatkowa premię ![]() |
|
|
![]() |
|
Andrzejek miał pewnie na myśli prywatny odrzutowiec Piotra Dudy i jacht zacumowany w Saint-Tropez do wyłącznej dyspozycji szefa Solidarności!
![]() A co mają powiedzieć Polacy płacący abonament radiowo-telewizyjny , którzy nie chcą oglądać i płacić na szumowiny typu Lis w mediach publicznych? Ty nie opłacasz składek związkowych Andrzejku a uzurpujesz sobie prawo recenzowania wydatków Piotra Dudy! Jakim prawem w ogóle zabierasz głos? Co prawda właśnie wypisałem się z Solidarności ,ale było to spowodowane sprawami całkowicie niezwiązanymi z aferką " Newsweeka". W każdym razie przez kilka lat opłacałem dobrowolnie składki , nie mając z tego żadnych profitów , i ja nie rozliczam wydatków przewodniczącego Komisji Krajowej. Ty znowuż , nie wiadomo dlaczego , z własnego nadania , bawisz się w cenzora i recenzenta w jednym! Przecież to jest skandal! No chyba , ze jesteś członkiem NSZZ " Solidarność" to zwracam honor i zaraz kasuje posta! ![]() |
|
|
![]() |
|
Stoi na stacji drużyna Kopacz : Spójrz na ich twarze i w oczy popatrz
Nędza i rozpacz. Stoi i sapie, dyszy i bredzi "Pierwsza" od dawna w przedziale siedzi Buch – jak czyściutko… Uch – jak ładniutko… Puff – jak smaczniutko… Uff – jak milutko… Już ledwo sapie, już ledwo zipie A jeszcze Misiek pomysły sypie Działaczy do niej podoczepiali Znanych, nieznanych, młodych i starych I pełno złości w każdym działaczu Trzęsie się pociąg w rytmie ich płaczu Wagony z klimą, błyszczące, duże A w jednym świnie, a w drugim tchórze A w trzecim siedzą sami cynicy Siedzą i jedzą zad ośmiornicy A czwarty wagon pełen kelnerów W piątym wycieczka wicepremierów W szóstym Karolak (trochę nieświeży) W siódmym eksperci oraz hejterzy W ósmym szefowej rządu psiapsiółki Wcinają z jajem służbowe bułki W dziewiątym – wszyscy doradcy „Bula” W dziesiątym Donald… Nie, to wiatr hula. A tych wagonów jest ze czterdzieści Ta paranoja się w nich nie zmieści. Lecz choćby przyszło tysiąc Saletów I każdy zjadłby tysiąc kotletów I każdy nie wiem, jak „dawał radę”, Słupków poparcia nie dźwignie żaden… Nagle - zgrzyt! Nagle - wstyd! Partia - w dół! Koła - w muł! Najpierw powoli - jak żółw – ociężale, Ruszyła Platforma po szynach - ospale, Szarpnęła kamery i ciągnie z mozołem I kręcą się, kręcą się „setki” wesołe I biegu przyspiesza, i gna na złamanie, I ściemnia, i mami, obraża i kłamie, A dokąd? A dokąd? A dokąd? Na wprost! Po torze, po torze, po torze, po głos! Przez góry, przez tunel, przez pola, przez las, I spieszy się, spieszy, by zdążyć na czas, Gładko tak, lekko tak toczy się w dal, Jak gdyby ktoś inny tu rządził od lat i straszył, i ściemniał, wył, kopał i gryzł Że „wszyscy umrzecie”, gdy rząd będzie z PiS. A skądże to, jakże to, czemu tak łże? A co to to, co to to, kto to tak prze, Że pędzi, że wali, że bucha buch, buch? To Partia Obciachu wprawiła to w ruch, To partia, co z kotła mediami do tłuków, A tłuki rechoczą przez łzy do rozpuku I wrzeszczą, i plują, i pociąg się toczy, Tak długo aż w końcu z tych torów wyskoczy i w przepaść poleci, i sztandar się zwinie, By żyło się lepiej – Platforma przeminie. Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
![]() |
|
nenad, zrób wersje z wszystkimi obecnymi partiami, to sobie wydrukuje i powieszę w pokoju na honorowym miejscu.
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
Tyle,że te partie nie rządziły 8 lat, nie obiecały tego co PO i nie robią tego,co PO...
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
![]() |
|
Tyle,że te partie nie rządziły 8 lat, nie obiecały tego co PO i nie robią tego,co PO...
|
|
![]() |
|
CYTAT Tyle,że te partie nie rządziły 8 lat, nie obiecały tego co PO i nie robią tego,co PO... Ale mają inne fanty na sumieniu i w moralności innych takie PO może być lepsze niż na przykład Ruch Palikota.
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|