|
|
|
Banan ma pasję jak Niesiołowski, nauczyciel i pilny uczeń ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To niestety wzór niedościgniony ale obiecuje będę się starał ...
A boli że wytykam PiS (nowa nazwa znana mam nadzieje) ich błędy ... porażki itd ? Ma bardzo boleć a mogą nadejść grube lata dla mnie ... niestety gorzej dla Polski :/ że nie jestem samolubny dlatego napiszę ... NIE DAJ BOŻE ... co 10-go na Krakowskim Przedmieściu !! "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Widzisz Banan podłapałeś wpis Stonogi i będziesz mielił do porzygu plotę (może prawdziwą może nie) jak kury domowe po przeczytaniu plotek w "Życiu na gorąco"
Taki jesteś podjarany jakbyś liczył na jakieś względy ;) Szkoda, że tak nie mielisz wpisów na temat prezesa NIK |
|
|
|
|
CYTAT To niestety wzór niedościgniony ale obiecuje będę się starał ... A boli że wytykam PiS (nowa nazwa znana mam nadzieje) ich błędy ... porażki itd ? Ma bardzo boleć a mogą nadejść grube lata dla mnie ... niestety gorzej dla Polski :/ że nie jestem samolubny dlatego napiszę ... NIE DAJ BOŻE ... co 10-go na Krakowskim Przedmieściu !! Raczej budzi współczucie. Jeżeli czegoś nie lubię to trzymam się od tego z daleka, nie papram tym swojej codzienności.Twoja obiektywność zgasła już bardzo dawno,bo u Ciebie prawie wszystko ma związek z "PIS", już się nawet zapominasz i dzielisz się tym w temacie "Wszystko o PO" . |
|
|
|
|
+1
|
|
|
|
|
CYTAT Widzisz Banan podłapałeś wpis Stonogi i będziesz mielił do porzygu plotę (może prawdziwą może nie) jak kury domowe po przeczytaniu plotek w "Życiu na gorąco" Taki jesteś podjarany jakbyś liczył na jakieś względy ;) Szkoda, że tak nie mielisz wpisów na temat prezesa NIK Do mielenia NIKu są inni gdyby ktoś chciał mielić to ja zapewne napisałbym że Kwiatkowski przynajmniej ma jaja a nie tak jak ten recydywista Mariusz K. który chowa się za immunitetem wiceprezes Jak "wy" pisaliście o sensacjach Stonogi było ok ?a wyszło że jeszcze ów jegomość PiSlamitom może wyjść bokiem ... czy mnie to smuci ? to już zgaduj Dalibor pomyśl człowieku co mnie obchodzi co ty robisz ? Jak dla mnie możesz nawet robić to co Jarek ... Przecież pisałem że nabijanie się z PiS to moja pasja więc chyba normalne że to lubię ...czego nie pojąłeś ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"do mielenia Nik sa inni" no jasne,przeciez to jak zwykle "wymyslona" afera,lepiej sie podniecac Jarkiem...
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
CYTAT "do mielenia Nik sa inni" no jasne,przeciez to jak zwykle "wymyslona" afera,lepiej sie podniecac Jarkiem... Żal du*pe ściska że ktoś śmie źle pisać o tym geju ? MA ŚCISKAĆ!! to dla twojego dobra żeby cię nie przy atakował "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Ty , Banan , a jak na tym zdjęciu Stonogi Jarek trzyma kuśkę np. Tuskowi , to jak Ty to przeżyjesz?
|
|
|
|
|
Co na głowię to i na języku....
|
|
|
|
|
CYTAT Ty , Banan , a jak na tym zdjęciu Stonogi Jarek trzyma kuśkę np. Tuskowi , to jak Ty to przeżyjesz? Ja przeżyje jako że nigdy nie interesowało mnie kto z kim śpi ważne żeby były dzieci zdrowe ... Ale o "wasze" zdrowie się już martwię. Na razie sobie tak żartuję i się droczę ale uwierz niech będzie to pewne mojego nabijania nie będzie końca "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
[cytat
ale uwierz niech będzie to pewne mojego nabijania nie będzie końca [/cytat] Aliści uwierz nam, niech będzie to pewnikiem, Niesioł tez tak mówił. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rada Krajowa PO. Kopacz: PiS chce zmiany. To się zmieńcie
- Stawką w tych wyborach jest albo dalszy kierunek na Zachód, albo marnowanie szansy Polski na dobrobyt - mówiła podczas posiedzenia Rady Krajowej PO premier Ewa Kopacz. ... Ewa Kopacz przedstawiła trzy osoby, które dołączyły do Platformy. Są to Michał Mazowiecki, Grzegorz Napieralski i Ludwik Dorn. Michał Mazowiecki, najmłodszy syn Tadeusza Mazowieckiego, powiedział: "Dwa lat rządów tamtej formacji wszyscy pamiętamy. Nie da się już naprawić, jak oni dojdą do władzy, po prostu się nie da. Wszystkie ręce na pokład. Bądźmy razem i wtedy zwyciężymy". Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Widocznie "trzeci bliźniak" też brzydzi się "gejostwem brata" "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Już wiem skąd Andrzejek czerpie wzorce! Stefan teraz zmieni zdanie i obaj Ci panowie będą opisywani w samych superlatywach! Cała ta drużyna to jedna wielka porażka. I to nie chodzi nawet o jej skład. Tylko o jej kapitana, który ( która) nadawał się do kierowania ośrodkiem zdrowia w Szydłowcu . Jednakowoż rola szefa Rządu RP przerosła go ( ją) i uczyniła pośmiewiskiem. Cała to drużyna to taka łódeczka na wzburzonym jeziorze, jeszcze płyną , ale ktoś zapomniał zatkać korek spustowy i krypa nabiera wody. Kamizelek dla wszystkich nie starczy i zaraz zacznie się panika. Za siedem tygodni czeka nas wspaniały widok tonącej Platformy i początku wyżynania się jej członków. Dużo bym dał , żeby zobaczyć to już dziś. Ale jak to mówią co ma być to będzie! Cieszmy się radujmy , bo ten dzień jest bliski i nieuchronny! |
|
|
|
|
CYTAT - Stawką w tych wyborach jest albo dalszy kierunek na Zachód, albo marnowanie szansy Polski na dobrobyt - mówiła podczas posiedzenia Rady Krajowej PO premier Ewa Kopacz.......... I powiedziała to kobieta - szef Rządu , której formacja w czasie ośmiu lat swoich rządów zwiększyła zadłużenie zagraniczne o prawie 300%. http://natemat.pl/138569,zagraniczny-dlug-polski-przekracza-bilion-zlotych-na-ile-jestesmy-uzaleznieni-banksterow Przepraszam za cytat z parówka.pl , ale jest na tym forum kilku naiwnych durniów , którzy wierzą tylko Lisowi! O zadłużeniu wewnętrznym już mi się nie chce pisać , ale za to mamy fajne stadiony! |
|
|
|
|
Dobre ja napiszę tak ;)
"Pan Bóg bardziej się cieszy i mówi, że lepszy pożytek z jednej nawróconej owieczki niż z 99 sprawiedliwych. " A co dopiero z dwóch ... ale tak mamy my katolicy i gdyby taki Kaczyński był katolikiem to już dawno znałby przykazanie św.Łukasza "Jak mawiał św,Łukasz ch*ja du*ą nie oszukasz" ale PiSlamiści to nie katolicy i co zrobisz ... więc Edo jak mawiała św.Marta pi*da i miliona warta ! "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Dobre ja napiszę tak ;) "Pan Bóg bardziej się cieszy i mówi, że lepszy pożytek z jednej nawróconej owieczki niż z 99 sprawiedliwych. " A co dopiero z dwóch ... ale tak mamy my katolicy i gdyby taki Kaczyński był katolikiem to już dawno znałby przykazanie św.Łukasza "Jak mawiał św,Łukasz ch*ja du*ą nie oszukasz" ale PiSlamiści to nie katolicy i co zrobisz ... więc Edo jak mawiała św.Marta pi*da i miliona warta ! Z cytatów o Świętych to pamiętam tylko to: " Jak na świętego Prota będzie pogoda lub słota , to na świętego Zefiryna wiosna będzie albo i jej nie będzie " Ale z tym Łukaszem to chyba coś przekręciłeś , bo w oryginale było o ręce nie o dup.e! A poza tym nawet jak się nie pomyliłeś to kochający inaczej mogli to uznać za mowę nienawiści! Wiesz co mnie osobiście nie zaskoczyłby nawet widok Hofmana na listach PO . Upadek tej formacji jest bliski a pojęcie żenada wyczerpało się w kontekście przyjmowania przeciwników politycznych już dawno. Jedyny mądry człowiek ( sam pochodzący z wrogiego obozu) , który delikatnie przebąkiwał ,że z tej mąki chleba nie będzie nie dostał miejsca na liście. W każdym razie tonącej Platformie , Święty Boże już nie pomoże..... |
|
|
|
|
"Kochający inaczej" hmmm sam nie wiem jak oni są postrzegani w K.K ale po jarku widać że chyba nieźle ... ciekawi mnie co nasz episkopat na rozporządzenie papieża (z Watykanu nie mylić z tym z Torunia) o dawaniu rozgrzeszenia za aborcje
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Chyba niewiele to zmieni, jako że każdy biskup diecezjalny miał prawo udzielić rozgrzeszenia za aborcję już wcześniej. Tak to bywa jak czlowiek obejrzy sobie w TVN rozmowę dwojga znawców teologii , Palikota i Stokrotki. I na tej podstawie wyciąga wnioski.
|
|
|
|
|
CYTAT Dalibor pomyśl człowieku co mnie obchodzi co ty robisz ? Jak dla mnie możesz nawet robić to co Jarek ... Przecież pisałem że nabijanie się z PiS to moja pasja więc chyba normalne że to lubię ...czego nie pojąłeś ? Jak bym widział zawodowego testera wódki,który popada w alkoholizm,to nie będę krzyczał mu "na zdrowie!" Jego choroba może wynikać z nadużywania...pasji. "Pouczajcie się nawzajem i doradzajcie sobie..." Panie moderatorze"Wszystko o PO" to nie miejsce dla Pisu i Kaczyńskiego. |
|
|
|
|
Myślisz ? ja już dawno byłem za połączeniem tematów i żeby była po prostu "polityka" Edo chce napisać o Palikocie i gdzie ma to zrobić ? Wracając do tematu jak można dyskutować o PO nie wrzucając czasami porównania o oponentach i na odwrót ?
ps. Edo taki "gnostyk" jak Ty i znawca talmudu uważa teologię za naukę ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Rozwinę myśl błyskotliwą bo zwięzłą z tego forum:
O PO wszystko co dobre już powiedziano...... w TVN-ie, o TVN powiedziała GW, o Gazecie powiedział Lis w Newsweek-u a ich wszystkich dla nas na żywo relacjonuje el.comendante.... pisząc z braku tematu o... PiS w samych superlatywach. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Chyba niewiele to zmieni, jako że każdy biskup diecezjalny miał prawo udzielić rozgrzeszenia za aborcję już wcześniej. Tak to bywa jak czlowiek obejrzy sobie w TVN rozmowę dwojga znawców teologii , Palikota i Stokrotki. I na tej podstawie wyciąga wnioski. Dokładnie. Po prostu nie każdy duchowny mógł to zrobić, no ale Bananowi w tefałenie nie powiedzieli i czeka teraz na sensację co to będzie |
|
|
|
|
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|