|
|
|
Zabieg z kobietą rzecznikiem dobry, ataki są zwykle łagodniejsze w dyskusjach politycznych na takie osoby, ale sama osoba Muchy to kiepski wybór, merytoryczna dętka jak dla mnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Widzę jest specjalista od tłumaczenia myśli prezesa i kolejny fakultet wróżbiarstwo Ales Ty naiwny ! Petru,były doradca Tuska w rządzie wprowadzi kadencyjność ? Chyba kpisz... Poza tym jak dla Ciebie "dobra robotę " robią lizusowscy,reżimowi dziennikarze to sorry. Aha i nie Kaczor,a twoje śmieszne Platofermy idą w pizdu !
@nenad Nie wiem w zasadzie kogo by mieli popierać Kaczor idzie w PiS-du więc kogo ? Zapewne będą nadal robić dobrą robotę jak do tej pory ... Co do Petru ... 100% lepszym pomysłem jest kadencyjność od jakichś śmiesznych JOWow ... Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dokladnie taka sama sciema jak z Komorowskim ze nie podpisze genderowej. Wszystko wam powiedza co chcecie uslyszec a swoje wyciagna.
|
|
|
|
|
Znalezione w sieci:
I jeszcze odnośnie konwencji PO - reklamowanej wszem i wobec jako tzw. "punkt zwrotny". Myślałem , o co chodzi z tym punktem zwrotnym , aż trafiłem na to i doznałem olśnienia W tym sensie znaczenia tego określenia , wszystko już wiemy. Platformie już dziękujemy! Moderowano przez: el.Banan Naucz się w końcu geniuszu edytować posty
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
"Kolej na Ewę"
Panie moderatorze , geniuszem nie jestem. Jestem człowiekiem z krwi i kości z typowymi dla gatunku ludzkiego ułomnościami i przywarami. Ale czy od poprawiania błędów , nie jesteś Ty sam? Mój iloraz inteligencji jest tylko ponad przeciętny , do geniusza sporo brakuje. Łechtasz moją próżność , ale naprawdę nie zasłużyłem! Myślę , że geniuszów musisz poszukać w PO. Piszę to bez żadnej ironii , całkowicie na poważnie. Rządzić osiem lat , nie spełniając praktycznie żadnych obietnic wyborczych , to naprawdę świadczy o fenomenalnej mądrości ludzi Platformy. Wybudowali najdroższe w Europie stadiony i autostrady. Autostrady choć wybudowane za środki i publiczne i unijne , oddano pod zarząd prywatnych firm , które będą nakładały myto za ich korzystanie. Żeby jeszcze uprościć temat , rząd PO już wypracował strategię pobierania opłat sposobem elektronicznym. Wystarczy ,że trzeci raz wygrają wybory i już możemy sobie kupować viaBOX-y. Żeby w sposób sztuczny ograniczyć deficyt finansów publicznych ukradziono ludziom składki emerytalne , w służbie zdrowia nie zaszły praktycznie żadne pozytywne zmiany dla zwykłych obywateli. A mimo tego wszystkiego jest sporo ludzi w tym kraju , którzy dalej twierdzą , że ta formacja jest jedyną alternatywą. Że nic lepszego niż Platforma , nikt nie jest w stanie zaoferować. Właśnie dlatego to u Nich trzeba szukać geniuszów , ruch.ć obywateli każdego dnia , a jeszcze słyszeć " że tacy fajni" , że " tacy nowocześni" to dopiero sztuka! |
|
|
|
|
"Zielona wyspa" Tuska
W prawym dolnym rogu mapy państw UE , jest jeszcze druga "zielona wyspa". Co prawda wzrost gospodarczy Grecji nie był tak imponujący jak Polski ( tylko 0,3 % , a nasz 0,8 %). Ale i tak było się czym pochwalić! Pamiętamy ,że rząd Tuska przeprowadził wtedy nasz kraj suchą nogą przez kryzys! Premier Grecji pewnie twierdził to samo ! Moderowano przez: el.Banan Wiem że za wiele od ciebie wymagam ... przeczytać coś ze zrozumieniem to nie twoja półka ale ... albo zaczniesz korzystać z opcji edytuj/zmień albo z niemałą frajdą będę usuwał twoje wpisy ...
|
|
|
|
|
Od 01 07 2015 ulega skróceniu okres przedawnienia przestępstw.
Wskutek tego wiele spraw zamiast trafić przed sąd zostanie umorzonych, a sprawcy przestępstw, w tym aferalnych, pozostaną bezkarni. Okres przedawnienia został wydłużony w 2005 r. Od jutra z kodeksu karnego zostanie usunięty 10-letni okres przedłużający przedawnienie karalności, a w jego miejsce pozostawiony zostanie 5-letni okres – niezależnie od wagi przestępstwa.... To jest akcja robiona z wyraźnym wskazaniem na uniemożliwienie rozliczenia obecnej ekipy i jej bliższego i dalszego zaplecza po ewentualnej utracie władzy. Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
Tonący brzydko się chwyta!
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/sprawca-slownego-ataku-na-andrzeja-dude-byl-inspirowany/8exj8v Ten cały Andrzejek spod krzyża , to jakiś szemrany typ. Chyba to imię zwiastuje inspirowanego prowokatora! Nomen omen! |
|
|
|
|
CYTAT (kubus28 ) Tonący brzydko się chwyta! http://wiadomosci.onet.pl/kraj/sprawca-slownego-ataku-na-andrzeja-dude-byl-inspirowany/8exj8v Ten cały Andrzejek spod krzyża , to jakiś szemrany typ. Chyba to imię zwiastuje inspirowanego prowokatora! Nomen omen! Duda to też Andrzejek "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Stonoga, Andrzejek, Januszek i straznica pod Ambasada to kamieni kupa i obora
|
|
|
|
|
CYTAT Duda to też Andrzejek No tak , tyle tylko , że jeden wyjątek nie neguje całej tezy! Jeden zacny człowiek o takim imieniu , wśród rzeszy prowokatorów o podejrzanej reputacji , tylko unaocznia ten schemat. ! Wyjątek potwierdza regułę - jak to się kiedyś mówiło! Ale jej nie obala! |
|
|
|
|
CYTAT (kubus28 ) No tak , tyle tylko , że jeden wyjątek nie neguje całej tezy! Jeden zacny człowiek o takim imieniu , wśród rzeszy prowokatorów o podejrzanej reputacji , tylko unaocznia ten schemat. ! Wyjątek potwierdza regułę - jak to się kiedyś mówiło! Ale jej nie obala! W innym wątku cytujesz Leppera. To też Andrzejek. Kolejny wyjątek? Zapętlisz się "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT W innym wątku cytujesz Leppera. To też Andrzejek. Kolejny wyjątek? Zapętlisz się Nie ma szans ! Andrzej Lepper był również człowiekiem podejrzanej reputacji. Na dodatek powiązanym ze służbami specjalnymi . W jego otoczeniu było zbyt wielu ludzi WSI , żeby uznawać go za osobę wiarygodną. Gwoli ścisłości muszę przyznać ,że dziś oceniam go i tak lepiej niż 10, 15 lat temu. W każdym razie cytowanie jego wypowiedzi , nie świadczy o niczym. Przynajmniej dla mnie. O czym świadczy dla Ciebie, to już Twoje zmartwienie. |
|
|
|
|
A jak tam, ustaliłeś wersję dla wspólnego IP z Edo?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Edo pisze w poniedziałki , środy i piątki. Ja we wtorki i czwartki. Soboty i niedzielę mamy wolne , no wiesz , urzędy pozamykane. Wrzuć te IP na forum , jeszcze napisz skąd je masz , i sprawa załatwiona!
Ty , a jakbym tak bardzo poprosił Banana , to mi tez też by pokazał , kto? gdzie? i kiedy? Tak pytam , ale coś czuję , że chyba nie. A pogadam z chłopakami ze sztabu PiS , sam sobie przeglądnę! |
|
|
|
|
Czyli jednak jest coś na rzeczy
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz ( miałem na myśli ,ze Twój przyjaciel tak twierdzi ) to pewnie tak jest. Chyba musicie mnie bardzo nie lubić skoro mnie tak intensywnie inwigilujecie , co? Przynajmniej jakoś Mu podziękuj za te dary , postaw Mu piwo albo chapnij dzidę W końcu za przysługę należy się inna przysługa.
|
|
|
|
|
Znów pedalskie wstawki? Ty intelektualnie jesteś na poziomie gimnazjum.
|
|
|
|
Napisałbym to samo Tobie , ale to nie była by uczciwa ocena. Przyrównać Cię do gimnazjalisty to wielka nobilitacja dla osoby Twojego formatu!
|
|
|
|
|
CYTAT ...wspólnego IP z Edo? Wiedza powzięta na temat statystyki poparcia dla rządzących musiała załamać. CYTAT Czas na odważne decyzje, idę..... Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
kubus28 , a ty bardziej 100% gimbaza
|
|
|
|
CYTAT kubus28 , a ty bardziej 100% gimbaza Kiedyś grywałem sobie w pewną grę online ... przychodziła godzina "G" i wskakiwali na czata "gimbsy" ... w/w zawodnik zapewne nim nie jest !! Kiedyś były młodzieżówki jakichś tam partii ... on zapewne jest przedstawicielem "nowego" wymysłu PiS ... "Przedszkolówek PiS" w zasadzie to nic nowego nie wymyślili bo już komuniści prali mózgi dzieci a socjaliści z PiS tylko skopiowali ich pomysł "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT nic nowego nie wymyślili bo już komuniści prali mózgi dzieci a socjaliści z PiS tylko skopiowali ich pomysł Nic nowego pod Słońcem... to prawda, bo komuniści i libertyni dalej piorą tylko w tęczowym proszku tzw. postępu ( stare acz postępowe ) a PO straciło pralkę mózgów w TVN od kiedy Amerykanie ja przejęli bo stwierdzili ze sojusz Niemiecko-Rosyjski jest zbyt niebezpieczny dla ich polityki. GW straciła rząd dusz od kiedy przestali się wznosić ponad rozporki. To jest potężna nowość która nawet przyćmiła Słońce Peru... |
|