|
|
|
Witam orientuje się ktoś może gdzie w Stalowej mają otwierać Rossman-a?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hahaha wieśniaku RST u nas w RNI Rossman jest od dawna, wy se mozecie conajmniej popatrzec kiedy ejstescie "przejazdem" czekajcie az sie doczekacie na swojego Rossmana......
|
|
|
|
|
pewnie dlatego ze w rst ludzie sie myja, a w rni musza perfumowac ;]
edit: a do tematu to sie nie orientuje :] |
|
|
|
|
Jak już to "jesteśmy",a nie "ejesteśmy" i kto tu wieśniak?
|
|
|
|
|
CYTAT pewnie dlatego ze w rst ludzie sie myja, a w rni musza perfumowac ;] własnie widac jak sie myjecie.. tak jebie, ze az z litosci rossmana dostaniecie |
|
|
|
|
kolego nawet jezeli masz racje i cos w tym jest to wy mieliscie go wczesniej, jest was w ch... mniej, wiec idac dalej twoim tokiem myslenia, wychodzi ze jebalo od was bardziej niz z farmutilu stoklosy :]
|
|
|
|
|
slyszlam ze obok stokrotki tam gdzie byl spolem. ale nie jestem pewna
|
|
|
|
|
heh zalosne, rossman w nisku jest pare miesiecy a czy to bardzo dlugo ? nie sadze. Fajnie ,ze uwazasz sie za miastowego bo otworzyli jakis sklepik w miasteczku, az sie boje pomyslec co by bylo gdyby w nisku byly bezzalogowe smieciarki. Oglosilbys sie europejskim albo swiatowym metropolita
|
|
|
|
|
Radzę posłuchać gościu mówi wiele rzeczy ciekawych i o rossmannie chyba też, ale nie jestem pewien.
A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
CYTAT heh zalosne, rossman w nisku jest pare miesiecy a czy to bardzo dlugo ? nie sadze. Fajnie ,ze uwazasz sie za miastowego bo otworzyli jakis sklepik w miasteczku, az sie boje pomyslec co by bylo gdyby w nisku byly bezzalogowe smieciarki. Oglosilbys sie europejskim albo swiatowym metropolita wg mnie Rossman w nisku jest jakies póltora roku |
|
|
|
|
Ne no widzę ze Nisko się rozwija Rossmann jest, teraz tylko jakiś kiosk ruchu, jakaś buda dla psa, wybudujecie sobie drogi, kierowców nauczycie jeździć i będzie metropolia aż się patrzy . hahaha
|
|
|
|
|
CYTAT Hahaha wieśniaku RST u nas w RNI Rossman jest od dawna, wy se mozecie conajmniej popatrzec kiedy ejstescie \"przejazdem\" czekajcie az sie doczekacie na swojego Rossmana...... Idiota? |
|
|
|
|
Mają otwiera na czasie a gdzie to nie wiem ;] póki co ludzi szukają
|
|
|
|
|
bedzie na pewno obok stokrotki tam gdzie byl sklep społem wiec nawet duzy ale kiedy to ruszy to nie wiem ...........
|
|
|
|
|
też mi rewelacja, nie podniecajcie się tak z powodu takiego bubla
|
|
|
|
|
CYTAT bedzie na pewno obok stokrotki tam gdzie byl sklep społem wiec nawet duzy ale kiedy to ruszy to nie wiem ........... no i dobrze teraz natura i rossman beda konkurwoac miedzy soba z promocjami |
|
|
|
|
Rossman jako nobilitacja miasta, nigdy na to bym tak nie spojrzała. Teraz już Nisko nigdy nie będzie tym czym było. Chwalić to się wypada na przykład muzeum a takowego w Nisku chyba nie ma. Co za czasy żeby chwalić się jakimś sklepami. Na co dalej będziemy się licytować? Na pizzerie? Jakoś dziwnie ta dyskusja skojarzyła mi się z przekomarzaniem smarkaczy. " U nas jest Rossman a u was NIE-EE " I kij z tym, że jest. Następnym razem dajcie znać o jakichś nowościach mniej przyziemnych które maja więcej do zaoferowania niż zeżarcie czegoś czy wypicie lub powąchanie.
|
|
|
|
|
Tragedia dla Niska ! , bo podobno mają przenieść Rossman-a do Stalowej
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
|
|
CYTAT bo podobno mają przenieść Rossman-a do Stalowej Supeeeeeeeeer ! Do tej pory byłem skazany na zakupy u bułgarów i to raz w tygodniu. Wreszcie będę mógł się pochwalić moim domownikom, że wydałem kasę na pastę do zębów w rossmanie, już słyszę ich zgrzyt zębów z zazdrości |
|