|
|
|
pojednanie w prawdzie? ps.Bronek przy nim wypada jak kiepsko. I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niezły biznes - koszt gipsowego odlewu to pewnie 0,50 zł a sprzedawany będzie po 5 albo po 10 zł.
Tylko po co to dorabianie na siłę ideologii? Swoją drogą - niezły kabaret. PS Przypomina się stary dowcip: Milicjant zatrzymuje górala wiozącego na ramie roweru duży worek. Podejrzewając jakąś kontrabandę mówi: - Pokażcie baco co tam wieziecie Po otwarciu worka widzi małe gipsowe figurki Lenina. - Po co wa baco tyle figurek? - Jutro w Poroninie jest festyn i wiozę zaopatrzenie na strzelnicę. |
|
|
|
|
Wyczuł koniunkturę, opłaca sie być teraz wdzięcznym i farbować sie na przyjaciela zwykłych Rosjan.
Gra pod publiczkę |
|
|
|
|
"Do przyjaciół Moskali" tak ta obrzydliwa kanalia powinna zatytułować swoje wystąpienie, naprawdę niesamowite jest to co ludzie są skłonni zrobić żeby dorwać się do koryta
|
|
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=znOlmHAycUw&feature=related
Kiedyś myślałem że to nierealne:-))) Tak będzie jak Jarek wygra:-)))) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT http://www.youtube.com/watch?v=znOlmHAycUw&feature=related Kiedyś myślałem że to nierealne:-))) Tak będzie jak Jarek wygra:-)))) Nie strasz, bo jak tak będzie to trzeba się wynosić z tego kraju i to już w tym roku |
|
|
|
|
CYTAT Nie strasz, bo jak tak będzie to trzeba się wynosić z tego kraju i to już w tym roku No to się wynosić z "tego kraju" byle szybko i zwolnić miejsca pracy dla potrzebujących. Jedź i pracuj dla niemca, żyda czy angola - powodzenia. Ode mnie osobiście masz kopa dla przyśpieszenia decyzji i motywacji, jedź i niech cie tu nikt więcej nie ogląda :-) A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
bokser: nie unoś się tak bo ci żyłka pęknie
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nie strasz, bo jak tak będzie to trzeba się wynosić z tego kraju i to już w tym roku No to się wynosić z \"tego kraju\" byle szybko i zwolnić miejsca pracy dla potrzebujących. Jedź i pracuj dla niemca, żyda czy angola - powodzenia. Ode mnie osobiście masz kopa dla przyśpieszenia decyzji i motywacji, jedź i niech cie tu nikt więcej nie ogląda :-) bokser, ale ja już tutaj pracuje dla niemca i w dodatku żeruje na mnie czarna stonka - to da się znieść, ale jarka chyba nie przezyję |
|