|
|
|
Jakiego dentystę w Stalowej Woli polecacie (prywatnie)???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam Lorkowskiego!
Chodzę do niego juz ze 3 lata i naprawdę polecam jego gabinet jest koło jubilatu :) |
|
|
|
|
polecam dr Piotra Najdę, przyjmuje w Multi Dencie w Nisku.
Profesjonalnie i ceny przystępne, no i miło - zawsze bałam się dentysty, nie powiem żebym teraz odczuwała jakąś przyjemność z tego, ale już bez strachu siadam na fotel |
|
|
|
|
Podbijam Również szukam dobrego dentystę prywatnie
|
|
|
|
|
Ja chodzę do Iwony Kulig i jestem zadowolona Przyjmuje koło cmentarza w Rozwadowie.
|
|
|
|
|
Polecam p. Dąbkowską przyjmuje na Jana Pawła II chyba 13 , jak również Robert Białecki w Radomyślu nad Sanem ona jest zdecydowanie tańszy, ale równie dobrze wykonuje swoją pracę.
|
|
|
|
|
Polecam p. Dąbkowską przyjmuje na Jana Pawła II chyba 13 , jak również Robert Białecki w Radomyślu nad Sanem on jest zdecydowanie tańszy, ale równie dobrze wykonuje swoją pracę.
|
|
|
|
|
Ja polecam panią Anetę Bobińską przyjmuje w Rzeczycy , na prawdę zna się na swojej pracy !
|
|
|
|
|
a możecie podać mniej więcej jak cenowo jest? i czy na fundusz też robią ?
mnie też ciekawi ten temat bo szukam dobrego dentysty |
|
|
|
|
Pani Aneta robi również na fundusz, cen nie ma wygórowanych
|
|
|
|
|
Najlepszym stomatologiem w naszym regionie jest Mokrzyński z Niska. Zwiedziłem już kilku dentystów w Stalowej , Nisku i nie mam takiego zaufania jak do niego. A co najważniejsze, odkąd chodzę do niego nie muszę wspomagać się „sokiem” na odwagę. Bo przyznaje, dopóki nie odwiedziłem Mokrzyńskiego to bałem się dentystów jak hiszpańskiej inkwizycji
|
|
|
|
|
Jeżeli kogoś stać, to polecam DENTES. Robią dobrze, ale ceny są astronomiczne.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A ja z cała stanowczościa odradzam DENTES. Zostawili mi w zębie jakieś kawałki metalu, przez co prawie straciłem zęba...
Muzułmanie nie są zacofanymi fundamentalistami, po prostu taką mają tradycję, ty niepoprawna politycznie świnio! (c) nonsensopedia |
|
|
|
|
CYTAT A ja z cała stanowczościa odradzam DENTES. Zostawili mi w zębie jakieś kawałki metalu, przez co prawie straciłem zęba... udało się tego pozbyć? miałeś może w kanale igłę ułamaną czy tylko w miazdze zębowej? |
|